Doktor povedal, da zdravnike “lovijo” mediji in zdravstvene komisije, ko spregovorijo resnico

Dr.Robert Malone, izumitelj mRNA cepiv, je povedal, da je bil s strani medijev v Italiji označen za “terorista”. Opozoril je, da se doktorje, ki spregovorijo resnico, “lovi preko zdravstvenih komisij in preko osrednjih medijev”.

“Povedal bom direktno,” je twitnil Malone. “Doktorje, ki spregovorijo, se aktivno lovi preko zdravstvenih komisij in preko medijev. Poizkušajo nas delegitimizirati in izbirajo enega za drugim. To ni teorija zarote – to je dejstvo. Prosim zbudite se. To se dogaja na globalnem nivoju.”

Označen sem bil za terorista v italjanskih medijih, ko sem bil v Rimu na International COVID Summit. Moj zločin? Promoviram zgodnje zdravljenje Covid-19 bolezni. Predlagam, da si to zasluži malce razmisleka,” je dodal.

Dr.Malone je samo eden od mnogih doktorjev, ki so bili popolnoma preganjani samo zato, ker je govoril o zadevah glede zgodnjega COVID zdravljenja in stranskih učinkih cepiv. Sooča se z močnim nasprotovanjem zaradi njegovih trditev, da otrokom COVID-19 cepiv nebi smeli injektirati. Prav tako neprestano poudarja zaskrbljenost zaradi povezav z rizikom miokarditisa (vnetje srčne mišice).

Te pomisleke sedaj opravičujejo Finska, Danska in Švedska, ker so zaustavile Moderna injekcijo za mlajše moške zaradi vse več poročil o kardiovaskularnih stranskih učinkih.

Kljub pomislekom, ki jih redno izražajo doktorji, je Federation of State Medical Boards (paneli smrti) v juliju sporočilo, da razmišljajo o ukinitvi zdravstvenih licenc doktorjem, ki govorijo “dezinformacije” o COVID. V še enem osupljivem zaporedju dogodkov je bil blokiran IP naslov Dr.Malonea s strani New England Journal of Medicine na način, da ni več mogel brati študij na njihovi spletni stani. Doktor je povedal, da zna zaobiti IP blokado (VPN) in potezo označil za “malenkostno dejanje”.

…vkolikor pa želite sami raziskovati, kako je do stanja v sedanjosti prišlo in se zavedate dejstva, da so bile to v naprej pripravljene situacije in dogodki pa lahko začnete recimo v letu 2010 z najavo Lockstep operacije v globalistični publikaciji, ki jo kot svoj bilten izdaja Rockefeller Foundation (stran 18)…

“To me precej skrbi” : izumitelj mRNA cepiv je delil viralni pogovor, ki dokazuje povišanje COVID okužb v najbolj precepljenih državah –>

<– Videoposnetek: Dr.Francis Boyle: mRNA cepiva, ki so biološko orožje, kršijo vse nuremberške sodbe proti nacistični krutosti

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.