Riziko družbenih nemirov se povečuje saj nemške cene za energijo dušijo gospodinjstva

Energijska inflacija je v Nemčiji ušla izpod nadzora saj so se zaloge plina še bolj zmanjšale zaradi začetka vzdrževalnih del na plinovodu NordStream 1. Rusija sicer zmanjšuje energetske dobave v Evropo že od konca leta 2021, sedaj pa je glavno vprašanje ali se bodo dobave zaustavile po predvidenih vzdrževalnih delih ta mesec. Eden od uradnih predstavnikov nemške države je že opozoril, da vkolikor bodo cene energije še vedno letele v nebo, bodo družbeni nemiri neizogibni. Reuters je opravil intervju z občinskim dobaviteljem energije “eins” v Chemnitzu Rolandom Warnerjem, ki je opozoril, da se bo povprečni račun za energijo za gospodinjstva v smislu zneska na računu – potrojil že pred zimo.

“Potrebno je pomagati povprečnim gospodinjstvom in določiti zgornje meje (cenovne kapice) za stroške energije,” je povedal Warner in omenil, da bi se letni stroški 1500eur lahko povišali do oktobra na 4700 eurov. Opozoril je, da bi se lahko zaradi gospodinjstev, ki jih “melje” najhujša inflacija v zadnjih desetletjih in nepopustljiva rast stroškov računov za energijo, lahko zgodili družbeni nemiri: “Vkolikor se zaradi tega zgodijo družbeni nemiri, nemška država tega ne bo sposobna obvladati”.

Klaus Mueller, vodja nemškega energetskega regulatorja, je mnenja, da Rusija zmanjšuje evropske energetske zaloge (bralci bloga Ambasador21 smo 100% prepričani 🙂 , da NATO sponzorirani nacistični bataljoni v Ukrajini, ki so načrtno eksterminirali etnične ruse v Ukrajini in brezvezne anti-ruske “gospodarske” sankcije EU ter seveda nespoštovanje Minsk1 dogovora nimajo nobene povezave z nizkimi/izginjajočimi energetskimi dobavami iz Rusije ter visokimi cenami energije in vsesplošno devalvacijo in denominacijo eura – edino razlago vidimo v temu, da je kriv Putin). Mueller je za CNBC prejšni teden povedal: “Ne moremo izločiti možnosti, da se transport plina po vzdrževalnih delih, iz političnih razlogov ne bo nadaljeval.” Hkrati je fancoski minster Bruno Le Maire povedal sledeče: “Pripravimo se na popolno zaustavitev ruskih plinskih dobav…to je najbolj verjeten scenarij. Grožnje Vladimirja Putina jemljite resno.”

Azov bataljon z NATO zastavo in simbolom nacionalnih socialistov – zastava z kljukastim križem.

Preberite tudi: Gazprom dvomi o ponovnem odprtju NordStream plinovoda kljub temu, da je Kanada naredila izjemo pri sankcijah za siemensove plinske turbine

Nemčija je žarišče za energetske pogovore, ker ima Nemčija največje evropsko gospodarstvo in največje število prebivalcev in je posledično tudi največja stranka za ruski zemeljski plin. Težava s katero se sooča Nemčija se na koncu vedno prelije v ostalo Evropo. Medtem je energetski minister Robert Habeck zavrnil klice po cenovnih kapicah saj je povedal, da vlada ne more spremeniti rastočih cen energije, ker bi to gospodinjstvom in podjetjem poslalo signal, da nadaljujejo s potrošnjo namesto, da varčujejo.

To vse se dogaja v obdobju, ko se evropske vlade panično trudijo pred zimo napolniti podzemne hranilnike z zemeljskim plinom. Zaloge so za to obdobje že krepko podpovprečne, zaprtje NordStream 1 zaradi vzdrževalnih del pa je cene še dodatno povišalo. Ves ta “clusterfuck” dogodkov pa bi lahko močno upočasnil evropino zmožnost za popolnitev skladišč – posledično to pomeni, da bodo stroški energije gospodinjstev še vedno leteli v nebo, priča pa bomo še več kriznim ukrepom oblasti.

Angleško izdanje Deutsche Welle je že poročalo o zastrašujoči situaciji s katero se sooča mnogo nemških gospodinjstev, ki že omejujejo porabo vroče vode in elektrike. Drugi medijski outleti v Nemčiji pa že napovedujejo, da bo stisnjeno delavsko prebivalstvo (ker gre v tem primeru povečini za delavska gospodinjstva in ne gospodinjstva milijonarjev kot sta recimo Golob in Janša) povzročilo družbene nemire. Ti družbeni nemiri, kjer bo evropsko prebivalstvo na brutalen način opravilo s svojo pokvarjeno “Covid” elito v stilu francoske revolucije zamujajo. Zamujajo vsaj 30 let. Upajmo da bodo zaradi zamude toliko bolj temeljiti in brutalni. Se vam zdi izjava malce “radikalna”? Ko govorimo o evropski eliti je govor o ljudeh, ki so vas v zadnjih 2 letih zapirali, omejevali, poizkusili in pri nekaterih tudi uspeli injektirati v telo eksperimentalne genske terapije, ki pri ljudeh pospešujejo smrt, uničili so vam prihranke zaradi tiskanja denarja, govorili so vam, da vi in vaše družine niste “ključni”, premnogim so uničili samostojne posle in ustvarili odvisnost od državnega sistema, na sredino čela so vam želeli prilepiti Qr kodo za 100% nadzor gibanja, čez usta so vam želeli za vedno povezniti obrazno masko, ker ste nečisti in kužni so nam govorili, policisti so vas po nareku vladajočih politično/korporativnih struktur protiustavno mimo popolnoma vseh zakonov in ustave terorizirali in poniževali “na komando” kot psi in so kot organizacija pokazali svoj pravi obraz, polpismeni novinarji in pisuni so vas ustrahovali z lažmi, žalili med vrsticami in na splošno poniževali preko osrednjih medijev, “doktorji” so vam v imenu provizij pobili svojce z napačnimi zdravljenji in metodami zdravljenja, javna uprava pa se vam je smejala v obraz in si delila astronomske dodatke iz kvote na novo iz zraka natisnjenega denarja v okviru fejk pomoči za fejk lockdowne, želijo vam ukiniti gotovino in se polastiti vaše zasebne lastnine, želijo vam oprati možgane in želijo vas zamenjati z nekimi kvazi “migranti” iz XY držav kjer je povprečen človek še vedno pri IQ=50. Niso pokazali nobenega spoštovanja – zato upamo, da bodo evropski narodi evropske elite in njihove podrepnike utopili v reki krvi, ker druge rešitve ne obstajajo več. Zato brez milosti do takšne elite in njihovih podpornikov.

Prizor iz videospota Rammstein -Deutschland.
Georgia guidestones
Če ne bo več CO2 emisij potem rešite sledečo enačbo: 0 = P x S x E x C

“wer hoch steigt der wird tief fallen – Deutschland Deutschland uber allen”

Escobar: Kako bo Rusija udarila nazaj zaradi ZDA/EU deklaracije vojne –>

<– Neo-fevdalizem: Klaus Schwab, WEF in Veliki Reset

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.