Victoria Nuland opozarja, da lahko Rusija zapleni ukrajinske biološke laboratorije, lahko izvede lažen napad z uporabo bioloških orožij

V torek zjutraj je Bloomberg poročal, da je Kitajska obtožila ameriško vojsko, da vodijo “nevarne” biološke laboraorije v Ukrajini – nekaj, kar se smatra za “odmev ruske teorije zarote o kateri so zahodni “strokovnjaki” posvarili, da je lahko retroaktivno opravičilo invazije predsednika Vladimirja Putina.” O Victoriji Nuland ni posebej potrebno omenjati besed razen morda dejstva, da je med ameriško sponzoriranim državnim udarom v Ukrajini februarja 2014 v Kijevu, demonstrantom in aktivistom na trgu Maidan delila piškotke. Kar pomeni, da je Victoria Nuland vojna zločinka in akterka državnih udarov v državah, kjer vodstvo države ni nastavljeno s strani NATO in izraelskega centralno bančnega kulta okroglih črnih čepic.

Victoria Nuland na trgu Maidan februarja 2014 med “oranžno revolucijo” deli “ukrajinske piškotke” protivladnim demonstrantom

“Ameriški biološki laboratoriji v Ukrajini so dejansko povzročili veliko zanimanja zadnje čase,” je povedal namestnik direktorja oddelka za tuje informacije zunanjega ministrstva Kitajske Zhao Lijian po vprašanju novinarja. Dodal je še, da “morajo biti vsi ti nevarni patogeni v Ukrajini biti shranjeni v teh laboratorijih, vse raziskovalne aktivnosti pa vodi ameriška stran.” Zhao je pozval “vse relevantne strani, da zagotovijo varnost teh laboratorijev” in pozval tudi “ZDA, kot stranko, ki najbolje pozna te laboratorije, da naj čimprej razkrije specifične informacije, med drugim je ZDA pozval, naj pojasnijo kateri virusi so shranjeni in kakšne raziskave so se tam izvajale” (med drugim je pozval tudi znanega Putinovega sovražnika in trenutno največjo eksistenčno grožnjo Rusiji Janeza Janšo in “mogočno” Slovenijo, naj preneha biti klovn, katerega vsakih 5min nekdo nekaj naplahta in naj tudi preneha pozivati k začetku tretje svetovne vojne, saj je zaprtje zračnega prostora dejansko lahko vzrok za tretjo svetovno vojno, v kateri bi seveda “brilijantni strateg” Janez Janša, ljubljenček in gojenec NATO, z bataljonom lesenih valukov Sistemske Tehnike na fritezno olje in štirimi lesenimi jadralnimi Pilatus letali zavaroval Prekmurje *sarc*).

Sodeč po poročilu so “te trditve kopija diverzijske taktike kitajskih diplomatov lansko leto, ko so bili povprašani o izvoru Covid-19“.

Medtem pa je britansko obrambno ministrstvo v torek twitnilo, da je opazilo porast obtoževanj Rusije, da ima Ukrajina oziroma, da Ukrajina proizvaja biološka in jedrska orožja. “Te informacije so že dolgo znane a se jih trenutno amplificira kot del retrospektivnega opravičevanja ruske invazije v Ukrajino” je dodalo britansko obrambno ministrstvo.

Američani so dolgo tajno zbirali vzorce ruske RNA, kar je povzročilo, da se rusi sprašujejo, če v Ukrajini američani slučajno ne proizvajajo rasno-specifičnih bioloških orožij s katerimi bi lahko uničili rusko RNAin DNA.

Laboratoriji obstajajo

Nekaj ur kasneje je državna podsekretarka ZDA (in oseba, ki je februarja 2014 sodelovala pri organiziranju krvave ukrajinske oranžne revolucije, ki se je sprevrgla v puč ukrajinske vlade in namestitev lutk po volji zahoda), med senatnim zaslišanjem senatorju Marco Rubiou povedala, da laboratoriji dejansko obstajajo in, da jih je potrebno zaščititi pred Rusijo, ki lahko, po besedah Marca Rubia, lahko izvede lažen kemijsko-biološki napad, za katerega bodo krivili Ukrajino. “Ukrajina ima biološke raziskovalne objekte, za katere nas sedaj skrbi, da jih ruska vojska specifično išče in želi nad njimi vzpostaviti kontrolo. Zato sodelujemo z Ukrajinci na področju preprečitve, da raziskovalni material pristane v rokah ruskih sil vkolikor se bodo približale.”

Rubio je odgovoril – “Predpostavljam,da se zavedate, da ruske propagandne skupine že objavljajo vse vrste informacij o tem, kako so odkrili zaroto ukrajincev, da načrtjujejo uporabo bioloških orožij v državi s pomočjo NATO koordinacije. Vkolikor se bo zgodil incident z biološkim ali pa kemijskim orožjem znotraj Ukrajine, ali mislite, da bi bilo kaj dvoma o tem, da so to 100% izvedli rusi?” Na to vprašanje je Victoria Nuland odgovorila: “Brez dvoma Senator in pri tem gre za klasično rusko tehniko, kjer se drugo osebo krivi tega, kar sami načrtujejo storiti.” Videoposnetek senatnega zaslišanja si lahko ogledate v tem posnetku:

Ukrajinska korupcija: Obama, Biden, Soros, Schiff, Bolton, Pelosi, Kerry, Romney, Clinton –>

<– Tuji borci prihajajo v Ukrajino prostovoljno iz celega sveta

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.