Video: Top 10 zgodb leta 2018, o katerih Fake News mediji niso poročali

Top 10 zgodb, o katerih Fake News mediji niso poročali. Ko boste izvedeli, katere so te zgodbe, si boste lahko ustvarili odlično sliko o tem, kateri mediji v Sloveniji so Fake News mediji, ki propagirajo lažne novice in služijo globalistični agendi. Vkolikor boste za kakšno od teh desetih zgodb slišali prvič, boste prepričani, da je Vaša informiranost produkt Fake News medijev. Več v videoprispevku s slovenskimi podnapisi.

Celotno besedilo prevoda podnapisov:

Števika 10 – Uspehi predsednika Trumpa. Medtem, ko so bili Fake News mediji zaposleni s porno zvezdami in ruskimi teorijami zarote brez osnove, so nadaljevali z ignoriranjem vseh zgodovinskih zmag predsednika Trumpa. Rekordna gospodarska rast. Korejski mirovni vrh. 85 potrjenih sodnikov. In prelomna reforma kazensko-pravnega sistema. Da naštejemo samo nekaj njih.

Preberite več: Obvezno poglejte: Trump dominiral G7 – globalne bojne linije začrtane

Številka 9 – Aretacija Tommy Robinsona. Ker je poročal o organiziranem tihotapljenju mladoletnih deklic, je bl Tommy Robinson aretiran in vržen v zapor brez procesa. Njegov nepopustljivi boj za pravico ni bil samo ignoriran s strani Fake News medijev ampak tudi poizkušajo uničiti njegovo osebnost, kjerkoli se pojavi njegovo ime.

Preberite več: Intervju z Tommy Robinsonom: elite so očitno v procesu islamizacije zahoda

Številka 8 – Cenzuriranje konzervativcev na socialnih omrežjih. Potem, ko so bili ujeti pri stalnem laganju Kongresu, so velikani novičarskih socialnih medijev nadaljevali z odstranjevanjem konzervativnih glasov s svojih platform. Z uporabo nesmiselnega izraza sovražni govor nadaljujejo z uničevanjem vsega družbenega diskurza in Fake News mediji nadaljujejo z ignoriranjem tega zgodovinskega napada na svobodo govora.

Preberite več: Trump bo preiskoval Google, Facebook z novim izvršnim ukazom – Bloomberg

Številka 7. Kitajska. Od Kitajske kolonizacije Afrike v okviru “Belt and road” iniciative (Svilena cesta 2.0), do vojaških vohunov na univerzah, celo do načrtnega pobijanja kristjanov, budistov in muslimanov. Fake News mediji delujejo, kot propagandni stroj za Kitajsko Vlado, ignorirajo vsako zgodbo, ki bi rastočo velesilo postavila v negativno luč.

Preberite več: Kitajski znanstveniki eksperimentirajo z anti gay razpršilom

EU potrebuje politiko treh otrok in Kitajska bi jo morala plačati

Rickards: Kitajska dolžniška bomba je pripravljena na detonacijo

Številka 6 – Globalni nacionalizem. Medtem, ko se ljudje sveta združujejo z nacionalizmom, Fake News mediji nadaljujejo z vsiljevanjem neenotnosti z dvoumnim globalističnim govorom. Delujejo kot vratarji propadajočih elitnežev starega svetovnega reda. Ignorirajo to nikoli v zgodovini videno globalno prebujenje.

Preberite več: Globalisti združeno: elite uperjene proti Trumpu, nacionalizmu v Davosu

Gregor: napačno razlikovanje nacionalizma in patriotizma

Poljska želi stalno ameriško vojaško prisotnost in je pripravljena plačati

Številka 5 – Googlov Dragonfly. Največji ameriški tehnološki velikan – Google se je odločil, da bo služil komunističnim kitajcem tako, da bo sledil vsem državljanom Kitajske, ciljal na politične disidente, ter sestavljal “social credit score”, direktno iz George Orwellovega 1984.

Preberite več: Video: kako dolgo bo trajalo preden bo umetna inteligenca povzročila, da bomo ljudje odvečni

Številka 4 – Prevare volivcev. Med 2018 mid-term volitvami se je poročalo o sumljivih ravnanjih bolj, kot kadarkoli prej. Poročali so državljani in neodvisni novinarji širom naroda. Celo nesramna Brenda Snipes iz Brower County-a je bila zaščitena z molkom Fake News medijev.

Preberite več: Anti imigracijska stranka zmagala na parlamentarnih volitvah v Sloveniji ob valu populizma širom Evrope.

Številka 3 – Skrivnostni požari v Kaliforniji. Svet je začudeno gledal, ko je na tisoče zradb zgorelo v bel pepelnat prah v nekaj urah. Temperature so bile dovolj visoke, da solahko stopile steklo in aluminijevo kovino a nekako so pustile okoliška drevesa nedotaknjena.

 

Številka 2 – Teroristični kompleks v New Mexicu. Družina uglednega New Yorškega imama Suraj Wahaja je bila najdena v surovem kompleksu v puščavi New Mexico, kjer so urili otroke za strelne obračune po šolah s polavtomatskim orožjem. Enega od njegovih otrok so žrtvovali v bizarnem islamskem ritualu smrti.

Preberite več: Močno oborožen islamski ekstremist aretiran v New Mexico uril 11 otrok za izvajanje strelskih obračunov po šolah

Številka 1 – Zločini globoke države. Najbolj očitno opuščanje poročanja v letu 2018, in edini namen Fake News mreže medijev, je neporočanje o dolgem seznamu zločinov vkopane koruptivne ameriške globoke države. Uranium One. Zločini Clinton fundacije. Nelegalni nalogi FISA sodišč. Tihotapljenje ljudi. Vse prikrito s pomočjo kriminalnih operativcev v FBI, Department of Justice ter posebnega preiskovalca Roberta Muellerja.

Preberite več: Hillary Clinton financirala nasilno AntiFa gibanje v ZDA

Je bila Hillary Clinton resnična kolaborantka

Zakaj je Hillary Clinton poslala Roberta Muellerja v Moskvo z uranom leta 2009?

Izdaja: Qanon objavil Obama-Hillary 16 letni načrt za coup d’etat v ZDA

Trump ignoriral opozorila DOJ: obvestil Sessionsa, da želi objavo FISA zapisnika

Video: samouničenje James Comeya na senatnem zaslišanju

Če obstaja upanje za Ameriko, bo leto 2019 leto, ko bomo posvetili s svetlobo v temo ter izkoreninili raka, ki je poznan kot globoka država. Od Infowars.com – Vesel Božič, srečno Novo leto in 1776 širom sveta.

<– Panika v zraku: Trgovci osupnili brez besed ob pokolu

Video: brez mej – migracija je orožje, ki se uporablja za uničevanje državne suverenosti –>

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.