Prevare z testiranji cepiv: Žvižgač iz Pfizerja pojasnil, kako so vašo vlado prevzele multinacionalne korporacije

Politična teorija se redko, če sploh kdaj, ujema z prakso v resničnem svetu. Nedavno je žvižgač iz Pfizerja razkril, kako je FDA klobasa dejansko narejena.

Žvižgač if Pfizerja razkril prevare pri testiranju cepiva

Vkolikor bi dobili cent vsakokrat, ko je neki birokrat ali pa korporativno propagandni igralec obljubil, da so COVID “cepiva” “varna in učinkovita”, bi imeli že precej FIAT denarja (zapravite ga ko ga še lahko saj ga bo inflacija naredila ničvrednega, še bolje, pretopite ga v nerazjebano alternativo, kot je fizično zlato ali pa Bitcoin). Covid cepiva niso resnična “cepiva”, ki naj bi stimulirala sintezo ciljanih protitelesc z uporabo delčkov mrtvih virusov. Covid “cepiva” so dejansko eksperimentalne genske terapije prve generacije, ki jih sponzorira Bill Gates. To dokazuje tudi CDC, saj je preko noči spremenila uradno definicijo “cepiva” zato, da uradna definicija zajema tudi mRNA gensko terapijo.

8.10.2020 je Natalija Švab preko 24ur.com korporativnega propagandno indoktrinacijskega programa slovenski javnosti tolmačila, da eksperimentalna mRNA genska terapija, ki po injektiranju v krvožilni obtok povzroči, da človeške celice začnejo same proizvajati spike protein v krvožilnem sistemu, ne povzroči spremembe genoma. Je Natalija Švab članica (delničarka) globalnega kulta smrti ali samo uporabna neumna budala, ki v zameno za nekaj ničvrednega iz zraka natisnjenega papirnatega denarja napiše tudi, da je zemlja ploščata?

Resnica o reketu “odobritve uporabe s strani ameriške FDA”

V novembru 2021 je sedaj vsem jasno, da je “varna in učinkovita” mantra v bistvu nesmiselna propaganda, saj so začeli na dan prihajati podatki legitimnih raziskovalnih skupin (z drugimi besedami, te skupine niso na plačilni listi Pfizerja) čeprav so tudi uradni angleški podatki glede degradacije prirojenega imunskega sistema pri dvojno cepljenih z eksperimentalno Covid mRNA gensko terapijo precej zgovorni in zaskbljujoči. Sedaj pa imamo tudi, zahvaljujoč pogumnemu žvižgaču (ki je za svoj pogum seveda izgubila svojo službo), vpogled izza kulis, kjer lahko vidimo, kako je Pfizer pridobil FDA žig odobritve.

“Regionalni direktor, ki je bil zaposlen v raziskovalni organizaciji Ventavia Research Group (raziskovalci zadolženi za preverjanje varnosti cepiva in učinkovitosti cepiva) je za BMJ povedal, da je podjetje ponarejalo podatke, preslepilo paciente, zaposlovalo neprimerno usposobljene osebe za izvajanje cepljenja, na stranske učinke pa so se odzivali zelo počasi. Vse to je zapisano glede Pfizerjeve tretje faze testiranja…Jill Fisher, ki je profesorica družbene medicine na University of North Carolina School of Medicine, je povedala, da “ni nobenega nadzora nad pogodbenimi raziskovalnimi in neodvisnimi kliničnimi raziskovalnimi ustanovami“”.

British Medicine Journal

Celoten članek glede Pfizerjevega ponarejanja kliničnih testov v British Medicine Journal si lahko preberete na tej povezavi.

Ta dilema “teorije proti realnosti” je še posebej jasna v primeru neoliberalizma kot vladajoče idologije. V kontekstu regulacije gre teorija takole:

– Zasebna industrija (kot naprimer farmacevtska korporacija) razvije izdelke za prodajo na trgu.

– Državni regulatorji, ki prejemajo plače subvencionirane s strani javnosti (katerih interesi so ločeni od motiva dobička omenjene zasebne industije, skrbijo samo za javno dobrobit) pregledajo omenjene izdelke preden jih blagoslovijo z dostopom do tržišča.

– “Varni in učinkoviti” (vam to zveni znano?) proizvodi so odobreni in dobijo dovoljenje za dostop do trga, nevarne, lažne ali podpovprečne izdelke se zavrne.

– Javnost, ki je varna in zaščitena z svojimi varnimi in učinkovitimi izdelki, prosperira. Svoj visok standard življenja dolgujejo dobronamerni vladi, ki zagotavlja blaginjo javnosti. Na ta način regulatorji delujejo kot zaščita med potrošnikovo varnostjo/blaginjo in potencialnimi predatorskimi potezami brezvestnih prodajalcev.

Vse to zveni lepo na papirju. Veliko ljudi še vedno verjame v to laž glede delovanja v realnosti.

Rdeč Alarm: Pfizer in ameriška FDA sta isto prevaro z isto raziskovalno skupino izvedla tudi zato, da so pridobili dovoljenje za uporabo cepiva na nosečih ženskah in otrocih

Objava FDA za medije z dne 29.10.2021:

“Naša obsežna in temeljita evaluacija podatkov glede varnosti in učinkovitosti cepiv naj bi staršem pomagala zagotoviti, da to cepivo ustreza našim visokim standardom.”

Iz poročila BJM:

“Odkar je Jackson septembra 2020 sporočil FDA, da so z Ventavio težave, je Pfizer najel Ventavio kot raziskovalnega podpogodbenika pri štirih drugih kliničnih testih (Covid-19 cepivo za otroke in najstnike, noseče ženske, booster odmerek kot tudi testiranja RSV cepiva: NCT04816643, NCT04754594, NCT04955626, NCT05035212). Svetovalni komite CDC bo glede Covid-19 pediatričnih testiranj cepiv zasedal 2.11.2021.”

Koliko otrok bo umrlo zaradi zločinov Pfizer korporacije in ameriškega FDA regulatorja?

Ko korporativni in državni interesi konvergirajo: Nočna mora realnosti v sodobni Ameriki

Da povzamemo, kar je predstavljeno zgoraj je epska odpoved neoliberalne “regulatorne” sheme, ki ni proizvedla obljubljenih rezultatov – v tem primeru ni varovala blagostanja javnosti. Naivno je seveda razmišljati, da je situacija v EU oziroma v Sloveniji, drugačna. Kaj ni čudno, ko lahko izjavo Big Pfizerja za medije preberemo tako v “brifingu novinarjev” v Beli Hiši kot v korporativnih “novicah” CNN oziroma te tri dokumente lahko hiearhično razvrstimo glede na vsebino in vsi ti dokumenti nato izgledajo bolj ali manj identično? To je zato, ker imajo podobne in bolj pogosto kot ne, popolnoma identične interese. Roka umije roko.

Predstavljajte si, da ste naivni boomer v tej pozni fazi

“Naši očetje so bili naša prispodoba za Boga. Če bi naši očetje odstopili, kaj ti potem to pove o Bogu? Upoštevati moraš možnost, da te Bog ne mara…Najverjetneje te sovraži…Šele potem, ko smo zgubili vse, smo bili svobodni, da počnemo karkoli.”

-Tyler Durden, Fight Club

Najboljši memeji, kot je ta malce nižje, prenašajo očitno, nasičeno resnico zapakirano na pameten način. Povprečni NPC boomer živi v pretekli eri iz katere paradigme ne morejo pobegniti. Zato so nezmožni sprejeti realnost, da je njihova vlada v istem čolnu z istimi multinacionalnimi korporativnimi interesi za katere je bila teoretično zadolžena, da jih nadzira. Naprimer ameriški DOJ se je leta 2009 z Pfizer korporacijo izvensodno pogodil za 2.3milijarde USD zaradi…lažnjivega marketinga. Podrobnosti te poravnave si lahko preberete na tej povezavi.

Kljub teoriji je korporativna regulatorna ladja gnila do vodne gladine. Zgradimo paralelno družbo, ki bo bazirala na skupnih interesih, družba, ki bo vzpostavila nazaj zaupanje in integriteto kot kohezivno družbeno tkivo.

Project Veritas Posnel Pfizer znanstvenike: “Vaša protitelesa so najverjetneje boljša kot cepivo” po okužbi –>

<– Pfizer je uporabil mrtve otroke za izdelavo Covid cepiva & obupno se trudijo, da vi tega nebi izvedeli

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.