Omikron variacija je bila odkrita v štirih osebah, ki so bile polno cepljenje

Vlada Botswane podala javno izjavo glede novega mutiranega seva. Novo “Omikron” variacijo Covid-19 so najprej odkrili pri štirih osebah, ki so bile polno cepljene, je v izjavi za javnost sporočila vlada Botswane. Novo variacijo, za katero nekateri trdijo, da je trikrat bolj nalezljiva, so najprej odkrili v Botswani preden se je razširila v Južnoafriško Republiko. Novico o odkritju je pospremil globalni alarm, ki je povzročil padec finančnih trgov in vzpostavitev novih potovalnih omejitev. Po uradni izjavi vlade Botswane sodeč, so nov mutiran sev prvič odkrili v štirih osebah, ki so prejele oba odmerka Covid-19 cepiv.

Sodeč po poročilu so bili štirje primeri nove variacije “zabeleženi in objavljeni” 22.11.2021. “Preliminarno poročilo navaja, da so bili vsi štirje osebki popolnoma cepljeni proti Covid-19,” sporočajo oblasti Botswane. V nadaljevanju poročila vlade Botswane lahko preberemo, da je bila nova variacija “odkrita pri štirih tujcih, ki so v Botswano vstopili 7.11.2021 v okviru diplomatske misije.”

“Kvartet je bil testiran pozitivno na Covid-19 11.11.2021, ko so se pripravljali na odhod domov,” je zabeleženo v uradni izjavi vlade Botswane. Dobra novica je ta, da so vse osebe, ki so bile v stiku z temi štirimi okuženimi “brez Covid-19 simptomov in so bili negativni na Covid-19 testu.”

V Evropi pa plačani psihopati, ki jih najdemo predvsem v političnih in “strokovnih” strukturah, kot je naprimer predsednik belgijske Vlade trdijo, da “je omikron varianta potencialno tako uničujoča, da bi se jo moralo poimenovati Covid-21”. Seveda je poučeni javnosti dobro poznano dejstvo, da je med belgijsko (tako kot naprimer norveško) “elito” pedofilija in “medsebojno incestno parjenje” precej široko razširjena aktivnost, zato tudi oseb iz elitnih družbenih razredov katerekoli države ni potrebno jemati več resno niti ni potrebno upoštevati njihovih mnenj, ker to je vse, kar v celotni situaciji politika in elita prodajajo javnosti – “njihovo mnenje”. Za “prodajanje” njihovega mnenja javnosti pa so te “elite” seveda ustrezno finančno stimulirane s strani globalnega korporativno-bančnega kartela. Sovražijo vas in nobenega razloga več ni, da mnenje kogarkoli – bodisi predsednika Anglije ali pa Bill Gatesa, upoštevate ali pa smatrate za resničnega. Kaj šele, da bi kolektivno spreminjali vedenjske in miselne vzorce zaradi finančnega dobička nekaterih posameznikov med plandemijo.

No medtem pa v Južnoafriški Republiki vodja zdravstva Dr.Angelique Cotzee paniko opisuje kot “vihar v skodelici čaja”, pojasnjuje tudi, da je bila do sedaj priča samo “zelo zelo zelo blagim primerom” okužbe z to variacijo virusa.

V Sloveniji so v kontekstu omikron seva 26.11.2021 že javno aktivni običajni osumljenci – klovni, kot je naprimer Jerala iz kemijskega inštituta. Zanimivo dejstvo je to, da omenjeni prevarant – slovenski Fauci iz kemijskega inštituta, katerega očitno izdatno financiramo tako davkoplačevalci, kot proizvajalci cepiv, pri vsej svoji razsvetljeni “pameti” ni uspel prebrati običajnih naslovnic iz precej običajnih časopisov iz tujine, kjer navajajo, da so prvič omenjeni sev odkrili v Botswani pri štirih s Pfizer Covid-19 cepivom polno cepljenih osebah na diplomatski misiji.Vlada Botswane je 26.11.2021 tudi preko twitterja podala javno izjavo. Prav tako je vodja zdravstva v Južnoafriški Republiki sporočil, da gre za vihar v skodelici kave ter, da pri omenjeni različici sploh ni težjih potekov bolezni (težji potek bolezni v Sloveniji pomeni najprej pozitiven rezultat PCR testa opravljenega na VSAJ 35 ciklov Qt, nato priklop na respirator, nato neustrezni protokoli zdravljenja z naprimer Remdesevir in nato mehka evtanazija bodisi z injektiranjem eksperimentalne Covid-19 genske terapije ali pa z poškodbo pljuč zaradi priklopov na respiratorje.)
Na borzi je bil v petek 26.11.2021 čudovit dan za lastnike delnic Moderne, saj je v noči iz četrtka na petek delnica Moderne na krilih strašenja z varianto Omikron zrasla iz 273 na 331 USD/delnico. Torej bolj kot Jerala&Co.TM v Sloveniji strašijo državljane, bolj raste vrednost delnic proizvajalcev eksperimentalnih Covid-19 genskih terapij in s tem tudi zasebna neto vrednost določenih lastnikov teh delnic v Sloveniji.
Ameriška CDC je javno priznala, da cepljeni z mRNA Covid-19 gensko terapijo razvijejo miokarditis in mioperikarditis ampak večinoma klinično blage oblike. Sedaj obstaja večja možnost trajnih posledic zaradi eksperimentalnih cepiv, kot pa trajne posledice zaradi okužbe z SARS-CoV-2 (katerega prisotnost v Sloveniji odkrivajo z PCR testi na vsaj 35 Qt ciklov amplifikacije nimajo pa lastnih podatkov o načinu kalibracije PCR testerja).
Prejemniki Pfizer mRNA zvarkov pozor: Pfizer je nekoč povzročil izbruh norih krav, saj so poizkušali krmiti krave z ostanki drobovine drugih krav (torej Pfizer ljubi ideje kanibalizma). Pfizer je prav tako korporacija, ki ima pri ameriškem DoJ obsežno kartoteko več milijard dolarjev izvensodnih poravnav zaradi lažnjivega marketinga. In da, ista oseba je vodila Pfizer takrat in ga vodi danes, ko vam “voditelji” v Sloveniji v neizmerni skrbi za Vašo dobrobit in Vaše zdravje predlagajo, da se greste vsaj 3x eksperimentalno piknit z Pfizerjem.
Pfizer se je 2.9.2009 izvensodno pogodil z ameriškim DOJ v višini 2.3milijarde USD zaradi lažnjivega marketinga. Vir: https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history

Novi nemški voditelji presenetljivo zavrnili zahtevo Angele Merkel po 2 tedenskem Covid lockdownu –>

<– Primerjava uradnih vladnih poročil nakazuje na to, da polno cepljeni razvijajo Acquired Immunodeficiency Syndrome (AIDS)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.