Video: Brez mej – migracija je orožje, ki se uporablja za uničevanje državne suverenosti

Sedež EU oblegan, ljudje zavračajo načrt globalistov za Evropo.

Migracijski pakt Združenih Narodov je prejšnji teden podpisalo 164 Vlad, ki tako pomagajo globalistični agendi vsiljevanja milijonov migrantov iz tretjega sveta proti volji splošnega prebivalstva. Vodja Združenih Narodov, Antonio Gutierrez je dogodek opisal kot “stvaritev zemljevida za preprečevanje trpljenja in kaosa”. – Še več dvoumnega govora globalističnih nadvladarjev. Več v videoprispevku spodaj s slovenskimi podnapisi.

Brez meja: migracije se uporabljajo kot orožje za uničenje državne suverenosti

Celoten tekst prevoda podnapisov:

Brez meja: migracija je orožje, ki se uporablja za uničevanje državne suverenosti

Globalni dogovor o migracijah je bil sprejet, na mednarodni konferenci v Marakešu v Maroku, v ponedeljek 10.11.2018, s strani 164 Vlad.
Zgodovinski dogodek je, vodja Združenih Narodov, Antonio Gutierrez opisal kot “stvaritev zemljevida za preprečevanje trpljenja in kaosa”.
Še več dvoumnega govora umirajoče globalistične agende. Poplavljanje narodov z milijoni tujcev, ki nimajo nobenega namena asimilacije in ki se jih ne pokliče na odgovornost zaradi njihovih kriminalnih dejanj, je najbrž najbolj potenten recept za trpljenje in kaos, ki ga je svet kadarkoli poznal. Francozi, morda največji nacionalisti svetovne zgodovine, so dosegli točko zloma. Po ulicah so postavili večje število giljotin – orodje, ki so ga izumili v francoski revoluciji, da so odsekali skoraj 40.000 glav voditeljev države. V Bruslju v Belgiji so ljudje izbruhnili v protestih proti svoji Vladi zaradi podpisa dogovora Združenih Narodov o migracijah. ISIS poziva k napadom na protestnike v rumenih jopičih, kot da bi podpirali globalistično francosko vlado. Medtem so globalne elite in radikalna levica nategnili svoje podložne minjone, da mislijo da je agenda odprtih meja agenda miru. Ostali se trudimo, da svet ne bo padel v roke tistim, ki iščejo več oblasti na račun globalnega uničenja. Lebanon se je strinjal z dogovorom Združenih Narodov o migracijah in oni kopljejo tunele pod zidom na meji z Izraelom. Tunele koplje radikalna islamska skupina Hezbolah, ki zasleduje cilj uničenaja Izraela. Mehika se strinja z dogovorom Združenih Narodov o migracijah. Z več kot 20 milijardami dolarjev vredne trgovine z drogo na leto in na desetine tisoč otrok pretihotapljenih čez mejo v spolno suženjstvo, obstajajo precej tehtni razlogi za varovanje meje ZDA z Mehiko. Predsednik Trump je bil izvoljen na osnovi obljube, da bo zavaroval mejo. In njegovi sovražniki iz globoke države se mu pri tej temi obupno zoperstavljajo. Črni trg z seksom in drogo je vreden na bilijarde dolarjev. Neobdavčeno in nesledljivo. To je največja krava molznica za gotovino kriminalne kabale, ki se je vkopala globoko v vseh vejah ameriške Vlade. Skoraj na polovici svojega mandata, predsedniku Trumpu še vedno ni uspelo zavarovati meje. Patriotski državljani, kot so “Oath Keepers”, so šli v nebo. Mejo patrulirajo s civilnimi letali ter ponujajo izvidništvo preobremenjeni Border Patrol. Medtem ko so tam vojaška letala in blipi, ki nadzirajo mejo iz neba, lahko jasno vidimo več milj nezavarovane meje vzdolž Rio Grande. V enem samem koncu tedna ta mesec, so agenti Border Patrol aretirali 1900 ilegalnih imigrantov v Južnem Texasu, ki so v svojih vrstah imeli člane tolp in plenilce otrok. Z miljami na široko odprtih mej in varnimi hišami kartela, lahko samo ugibamo, kolikim uspe prečkanje vsak dan. Predsednik Trump pravi, da bo ugasnil Vlado, če bo potrebno. Nancy Pelosi pa pravi, da bo rajši Vlado obrdžala zaprto za vedno, kot pa da bi financirala Trumpov zid.
A če Vlada ne more zavarovati svojih meja, kaj je potem sploh namen Vlade? In če bo Združenim Narodom uspelo odpreti meje po celem svetu, bo državna suverenost postala stvar preteklosti in Amerike ne bo več. To je Greg Reese, poročam za Newswars.com

<– Hillary Clinton potrdila, da imajo konzervativci prav glede množičnih migracij

Obvezno poglejte: Trump dominiral G7 – globalne bojne linije začrtane –>

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.