Anglija odpravila vse cepilne potne liste, nošenje obraznih mask in delovne omejitve

Omejitve vključno z Covid-19 potrdili oziroma Qr kodami (vaxx-pass), ukazi za nošenje obraznih mask in zahtevami po delu od doma bodo v Angliji odpravljene je v sredo objavil angleški predsednik vlade Boris Johnson. Johnson je prav tako predlagal, da se bodo samo-izolacijska pravila odpravila konec marca, ker CCP virus pandemija postaja endemična. V veljavo pa je stopilo takoj, da ljudem ni več potrebno delati od doma. Ukaz o Covid potrdilu za vstope v nočne klube ali pa večje dogodke po poteku 26.1.2022 ne bo več obnovljen in bo potekel. Od danes naprej (četrtek 20.1.2022) pa obvezno nošenje mask ne bo več obvezno nikjer v notranjih prostorih v Angliji. Zahteva, da učenci v sekundarnih šolah nosijo obrazne maske med poukom in v skupnih prostorih bo tudi odstranjena iz navodil Department for Education. Med Johnsonovo najavo odprave Covid ukrepov v House of Commons je bilo slišati glasne krike navdušenja. Johnson je v govoru tudi povedal, da so se odločili, da v sredo zjutraj (19.1.2022) odpravijo vse ukrepe iz “Plan B” seznama, saj je predsednik Johnson pod precejšnim pritiskom zaradi zabav, ki jih je med “plandemijo” organiziral na naslovu 10 Downing Street, torej na naslovu uradne rezidence predsednika angleške vlade. Vse je bila samo igra, dokler Johnson&Co. niso bili prijavljeni mednarodnemu kriminalnemu sodišču ICC zaradi zločinov proti človeštvu v kontekstu Covid plandemije. Približno 3min trajajočo najavo odprave Covid omejitev v House of Commons si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku, vsebino britanske prijave na ICC sodišče pa si lahko v pdf obliki preberete na tej povezavi.

Torej sitacija je postala jasna. Vkolikor se v Sloveniji želimo znebiti Covid fašizma, Qr kod, PCT “pravil” ter ostale Covid uničevalne navlake je vse, kar je potrebno storiti to, da vse posameznike, ki so nam 2 leti servirali Covid laži, prijavimo na mednarodno kriminalno sodišče zaradi sistematičnih zločinov proti človeštvu skupaj z dokazi. To velja za vse politike v DZ, ki niso niti enkrat spregovorili javno proti Covid omejitvam, to velja za vse uprave bank v Sloveniji, ki strankam pogojujejo dostop do bančnih storitev z izkazovanjem PCT in prisilnega nošenja mask v njihovih poslovalnicah saj s tem kršijo Zakon o bančništvu 5.člen, 6.člen, 31.člen, 39.člen tretja alineja. V primeru bank gre za medicinske postopke (nošenje maske je medicinski postopek in siljenje v cepljenje z eksperimentalnimi genskimi terapijami, ki se tržijo pod imenom Covid cepiva je tudi medicinski postopek) vsiljevanje teh medicinskih postopkov in pogojevanje dostopa do bančnih storitev v poslovnih prostorih bank in do denarnih sredstev državljanov, ki jih imajo na računih, na podlagi zdravstvenega statusa na področju ozemlja republike Slovenije, je kršitev zgoraj omenjenih členov zakona o bančništvu ter zelo verjetno odlična podlaga za odškodninske tožbe na podlagi kazenske ovadbe tako zaposlenih, ki navodila uprav bank izvajajo pod prisilo izgube službe kot uprav bank, ki so takšen “hišni red” uvedle zato, ker imajo najverjetneje med svojimi portfeljskimi naložbami večino delnic proizvajalcev Covid19 cepiv in vkolikor ni prisile za “cepljenje” tudi ni astronomskih dobičkov iz naslova naprimer lastništva delnic Pfizerja ter raznih arbitražnih poslov pri posredovanju “evropske Covid pomoči aka. inflatorna dejanja” ali pa pri zadolževanju države, da o ESG sploh ne zgubljamo besed. Jasno je tudi, da je vloga bank ta, da vertikalno integrirajo premoženje na področju republike Slovenije v okviru Veliki Reset doktrine, kar jih zreducira na vlogo organizacij za ekstrakcijo premoženja in medgeneracijskega siromašenja državljanov republike Slovenije v imenu globalistov iz World Economic Foruma in Bilderberg skupine (inflacija, umetni boom-bust cikli, obrestno kreditiranje, ustvarjanje FIAT valute iz zraka brez podlage v proizvodnji izdelkov in storitev).

Preberite tudi: Centralni bankirji priznali, da “načrtujejo popoln nadzor!”

Se je morda kdo kdaj že vprašal po psihofizičnem stanju Logarjeve kajti ženska deluje precej duševno moteno, psihopatsko, kar je lahko tudi znak menopavze in kroničnih duševnih težav. Mogoče mentalno hendikepiranim osebam nebi več namenjali medijskega prostora v osrednjih medijih, ker svojo norost projicirajo na cepljene državljane, ki nato njeno norost multiplicirajo na terenu ter s tem povzročajo nepopravljivo gospodarsko in socialno škodo?

Podobna situacijo imamo tudi na pošti Slovenije le da vloge pošt niso specifično določene za ekstrakcijo premoženja državljanov ampak so bolj namenjene kraji časa in sistematičnemu poniževanju državljanov, podobno kot vloga osrednjih medijev – psihološko degradiranje državljanov. Človeštvo se dviga in vkolikor kultovi hrčki ne bodo odpravili Covid agende in UN-2030 agende in Veliki Reset agende se bodo kultovi hrčki soočili z situacijo, ko nikjer na planetu ne bodo več varni.

Ideologija skupnega namena: “Prihodnji voditelji ravnajo izven pravne avtoritete”, “Vzpostavitev uporabnih idiotov”,”Dva ali trije odločni petokolonaši znotraj”,”Strokovni idioti”,”Gradnja koalicij in zarotništvo”,”Opozicija…povozi jih, spodkopavaj jih, zaobidi jih in diskreditiraj jih.” Skupni namen je bil trojanski konj za preoblikovanje uma.

Oglejte si skrito sto petdeset tisoč milijardno dolarsko agendo, ki se skriva izza “križarskega pohoda” proti podnebnim spremembam –>

<– Primerjava uradnih vladnih poročil nakazuje na to, da polno cepljeni razvijajo Acquired Immunodeficiency Syndrome (AIDS)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.