Študija razkriva znanost izza soja-fantkov

Kemikalije, ki spreminjajo spol našli v 86% najstnikov.

Epidemija “soja fantkov” – pri kateri se mladi moški obnašajo poženščeno brez da bi bili homoseksualci – je najbrž posledica, v novi študiji omenjenih, “spol-spreminjajočih” kemikalij v hrani in vodi.

Ena od kemikalij, Bisphenol A (BPA), posnema ženski spolni hormon estrogen in se jo pogosto najde v plastičnih posodah, vodnih bidonov za večkratno uporabo in trgovinski embalaži – kar pomeni, da je najstnikom skoraj onemogočeno izogibanje izpostavljenosti.

“Študija Univerze Exeter, katere raziskovalci so testirali vzorce urina 94 najstnikov, je pokazala da so v 86% imel sledi BPA v svojih telesih.” je poročal Daily Mail. “Strokovnjaki menijo, da se je skoraj nemogoče izogniti kemikaliji, glede na široko razširjeno uporabo plastike za pakiranje hrane”.

Kemikalije, kot je BPA so “spol-spreminjajoče” saj motijo normalne hormonske procese v moških in ženskah, ter so verjetni razlog za porast “soja-fantkov:” suhcani, nizko-testosteronski moški, ki zijajo z odprtimi usti med poziranjem s svojim najnovejšim Nintendo Switch (ali škatlo piškotov) za Instagram.

V svojem življenju ste najbrž naleteli na vsaj enega soja-fantka:

    • Sebe imenuje “feminist” in kot beta-moški kroži okoli žensk, kot “eno od deklet” misleč, da bo na ta način izgubil nedolžnost pred 35 letom.

 

    • Še vedno je navdušen, kot 10-letnik za Božič, nad najnovejšo Nintendo konzolo.

 

    • Govorijo “begunci dobrodošli” ali pa druge s strani Sorosa financirane politične parole.

 

    • Tresejo se ob misli na nasilje med drugimi moškimi, rajši se “wrestla” z ženskami v stilu Andy Kaufmana (ter izgubijo, seveda).

 

  • Ima znanstveno dokazano nižjo raven testosterona kot osemdesetletnik.

Morda ste soja fantke videli v slovenskem parlamentu, jagodni izbor je predstavljen na spodnji sliki in sicer Vatovec, Nemec, Morondofler, Mesec in Virant predstavljajo vrh feminiziranih soja-fantkov v slovenskem parlamentu:

mesec

Ali je res presenečenje, da porast estrogenom podobniih kemikalij v hrani sovpada s porastjo nizko-testosterosnkih moških?

V kontekstu politike, globalisti obožujejo soja-fantke, ker so preveč feminizirani, da bi se upirali sistemu.

Biološki učinek “spol-spreminjajočih” kemikalij ni samo omejen na ljudi ampak je študija Univerze Berkeley iz leta 2010 odkrila, da pesticid Atrazin spremeni “žabje samce v samičke”.

“Atrazin, eden najbolj široko uporabljenih pesticidov povzroča kaos v spolnem življenju odraslih žabjih samcev, saj trem-četrtinam odpadejo moški spolni organi, enega od desetih samcev pa spremeni v samičko, sodeč po novi študiji Univerze v Kaliforniji – Berkeley, oddelek za biologijo,” trdi uradna objava v medijih ob razkritju študije. “75% teh, ki so kemično kastrirani so posledično mrtvi, saj se niso sposobni reproducirati v divjini, poroča UC Berkeley profesor integrativne biologije g.Tyrone B. Hayes.” Učinke si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku. Vkolikor se bo youtube kdaj v prihodnosti odločil za cenzuro, je spodnji video na voljo tudi na povezavi: https://www.brighteon.com/5810518374001

https://www.brighteon.com/5810518374001

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.