Kitajska uporablja ogromne drone za sejanje oblakov za boj proti rekordni suši

Ker kitajske zaloge vode hitro upadajo na katastrofalne nivoje – nekaj, kar bi lahko imelo velik vpliv na globalne trge hrane, energije in materiale – so oblasti v jugo-zahodni provinci Sichuan začele uporabljati dva velika drona za sejanje oblakov v upanju, da bodo tako težko situacijo, ki sedaj vpliva tudi na proizvodnjo hidroenergije, omilili.

Brezpilotna letala Wing Loong-2H uporabljata srebrov jodid oziroma dim srebrovega jodida med štiriurnimi leti s katerim ustvarjajo “umeten dež”. Za potezo so se odločili potem, ko skoraj polovico prebivalstva trpi za rekordnim vročinskim valom in, ki je po podatkih National Climate Center prizadel sposobnost province Sichuan, da dobavlja hidroenergijo v mesta, kot so Jiangsu in Shanghi, ki sta oddaljeni več kot 1200km, poroča Insider.

Zato, da bi izboljšali situacijo sta bila v četrtek uporabljena dva drona, ki bosta pokrila področje v Sichuanu, ki se razteza na 2317 kvadratnih miljah, poroča državna CCTV. Operacija sejanja oblakov bo v teku do ponedeljka.

https://content-static.cctvnews.cctv.com/snow-book/index.html?item_id=2831432883798473594&toc_style_id=feeds_default&share_to=qq&track_id=ab089835-019e-4d46-bc0d-b94d2d2dfa42

O operaciji je poročal tudi People’s Daily, ki je v lasti komunistične partije.

Od začetka meeseca avgusta so hidroelektrarne v Sichuan provinci prisiljene delovati pod 50% običajne kapacitete, kar je pripeljalo do izpadov elektrike v provinci posledično so bila podjetja, kot je Toyota in Apple, prisiljena ustaviti svoje obrate, poroča Caixin News. V nekaterih primerih pa so nivoji podtalnice postali tako nizki, da so se podzemke akvafere sesule in povzročile fenomen imenovan “posedanje terena“, kar v grobem pomeni, da so se tla sesedla na večjih področjih in s tem povzročila, da bodo te podzemne akvafere neuporabne v prihodnosti.

Suša je prav tako prizadela poljščine in grozi izpad jesenske žetve, kar bo prisililo, da bo Kitajska tekmovala za globalni izvoz na že tako ali tako močno napihnjenem trgu. 60% kitajskega žita, 45% koruze, 35% bombaža in 64% arašidov ponavadi zraste na sedaj ogroženem območju Severno-kitajske planote. Na tem področju je proizvodnja žita ponavadi okoli 80 milijonov ton, kar je približno enako ruskemu letnemu izvozu, 125 milijonov ton koruze pa je skoraj 3x več, kot je bila ukrajinska proizvodnja pred vojno. Zato, da se te žetve sploh lahko izvede se je prečrpavalo vodo na farme hitreje, kot jo je narava bila sposobna regenerirati. Sodeč po satelitskih posnetkih je Severna Kitajska med 2003 in 2010 izgubila toliko vode, kot jo Peking porabi v enem letu – tako so kmetje ostali brez novih virov vode.

Torej sedaj se nam poraja nekaj vprašanj. Glede na to, da sedaj ni več dvoma, da tehnike modifikacije vremenskih pojavov obstajajo in se združujejo pod skupno vedo imenovano geoinženiring (več o tem na https://www.geoengineeringwatch.org/) nas ustvarjalce tega bloga zanima, kakšna je vsebina Pariškega Podnebnega Akorda glede tehnik za spreminjanje vremenskih vzorcev. Spodnji grafiki iz dokumenta Pariški podnebni akord opisujeta naprimer Cirrius Cloud Thinning (CCT), Stratospheric Aerosol Injection (SAI) in Soil Carbon Enrichment (SCE) in Ocean Iron Fertilization (OIF). Če nas spomin ne vara, je omenjeni sporazum podpisal Miro Cerar.

Prav tako nas zanima, zakaj se srebrov jodid in tehnike sejanja deževnih oblakov niso uporabile za gašenje požarov na Krasu? Prav tako nas zanima, če je možno, da je bila letošnja suša v Evropi ustvarjena umetno zato, da bi ljudje postali bolj dojemljivi za agendo podnebnih sprememb, ter se posledično v imenu “podnebnih sprememb” lažje odpovedali prehranjevanju z mesom v korist sintetičnega laboratoriskega mesa iz proteinov žuželk, gretju z zemeljskim plinom, lesom in kurilnim oljem pozimi, vožnji z avtomobilom na fosilna goriva ter ostalim civilizacijskim dosežkom, katere se želi dobesedno izničiti v okviru mega-depopulacijske agende Veliki Reset, ki jo državam promovira World Economic Forum. Neto nič emisijski energetski načrti, ki so sprejeti po raznih ministrstvih v Sloveniji so del depopulacijske agende Velikega Reseta. Zato lahko upravičeno trdimo, da razna ministrstva, državni zbor Slovenije in Vlada republike Slovenije aktivno sodeluje pr sistemskemu umoru določenega dela slovenskega prebivalstva in te klovne je potrebno nemudoma iz slovenske družbe in centrov odločanja izločiti. Tako ali pa drugače. Zlepa ali pa zgrda. Soglasja tistih, ki naj bi jim vladali (narod) nimajo že vsaj 10 let in našega soglasja nikoli več ne boste dobili.

Oglejte si skrito sto petdeset tisoč milijardno dolarsko agendo, ki se skriva izza “križarskega pohoda” proti podnebnim spremembam –>

<– Pariški sporazum o podnebnih spemembah – kaj Vam je RTVS zamolčal?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.