5G omrežje uporablja identično EMF valovanje, kot Pentagonovi sistemi za obvladovanje množic

Globalna vzpostavitev 5G je krepko v teku in kmalu bomo lahkopriča novim majhnim oddajnikom v bližini šol, na vsaki stanovalski ulici, razpršene po naravi, torej bolj ali manj povsod. A varnost te tehnologije je resno vprašanje in poteka divja vojna za zaustavitev s strani davkoplačevlcev financirane implementacije 5G.

Novo omrežje uporablja višji pas radio frekvenc – milimetrske valove za dostavo širokopasovnih podatkov vsaki napravi, ki je v vidnem polju.

Današnje mobilne in WiFi mreže se zanašajo na mikrovalovanje – vrsta elektromagnetne radiacije, ki uporablja frekvence do 6GHz, zato da lahko brezžično prenašajo glas ali pa podatke. Vendar pozor, 5G aplikacije bodo zahtevale odklep novega spektra valov v višjih frekvenčnih območjih, nad 6GHz do 100GHz in preko, z uporabo sub-milimeterskih in milimetrskih valov, da se omogoči ultra-visoke stopnje prenosa podatkov v istem času v primerjavi s prejšnimi zadolžitvami mikrovalovne radiacije. (VIR)

Eden od načinov, kako 5G to omogoča je zadolžitev novih, neuporabljenih pasov pri vrhu radijskega spektra. Ti visoki pasovi so poznani, kot milimetrski valovi (mm valovi) in so bili nedavno s strani regulatorjev odprti za licenziranje. Večinoma so bili nedotaknjeni s strani javnosti, saj je bila zahtevana oprema, s katero jh lahko učinkovito uporabljamo, ponavadi zelo draga in nedostopna. (VIR)

Med mnogimi potencialnimi problemi zaradi izpostavljenosti 5G radio valovom so težave s kožo, kar je zanimivo, ko pomislite, da se ta tehnologija že uporablja v vojski za namene obvladovanja množic.

Tovrstna tehnologija, ki je v mnogih domovih, pravzaprav komunicira z človeško kožo in očmi. Šokantno razkritje je bilo javno objavljeno preko izraelskih raziskovalnih študij, ki so bile predstavljene na mednarodni konferenci o tej temi preteklo leto. Spodaj lahko najdete predavanje Dr.Ben-Ishaia iz Oddelka za fiziko na Hebrejski Univerzi. V celoti pojasni, kako znojne pore v koži delujejo kot skupek spiralnih anten, ko so izpostavljene tem valovnim dolžinam, ki jih oddajajo naprave, ki uporabljajo 5G tehnologijo. (VIR)

Ameriška vojska je razvila ne-smrtonosen sistem orožja za nadzor množic, ki se imenuje Active Denial System (ADS). Uporablja milimetrske radio frekvenčne valove v rangu 95GHz, zato da lahko prodre v zgornjih 1/64 incha plasti kože ciljane osebe, kar v tenutku povzroči neznosen občutek žgoče vročine, kar povzroči, da osebek zbeži.

Spodnji video brez podnapisov v angleškem jeziku Vam pojasnjuje ADS orožje:

Ta tehnologija postaja prisotna povsod v vodilnih svetovnih vojskah, kar prikazuje, kako izvirno efektivne so lahko te energije radio frekvence pri povzročanju bolečine ljudem in praktčno vsemu ostalemu.

Ameriške, Ruske in Kitajske obrambne agencije so bile do sedaj zelo aktivne pri razvijanju orožij, ki se zanašajo na sposobnosti te elektromagnetne tehnologije za ustvarjanje žgočih občutkov na koži za namene obvladovanja množic. Valovi so milimetrski valovi, identični, katere uporabljajo orožja ameriške vojske za razprševanje množic, ki se imenujejo Active Denial Systems. (VIR)

Zaključne misli

Boj glede 5G se je ogrel na nivoju skupnosti in zavedanje o tej pomembni temi se širi hitro. Za več ozadja o 5G si oglejte ta video(žal samo v angleškem jeziku) “Take back your power”, ki zajema tudi Tom Wheeler, bivšega člana upravnega odbora FCC (Federal Communications Commission) in korporativnega lobista, ki izvede precej zastrašujoč in domnev poln govor – hvalospev tej tehnologiji. Boj za 5G se ogreva na nivoju skupnosti in sedaj je pravi čas, da spregovorite proti temu.

<– Subliminalna modifikacija vedenja skozi tv, računalnik opisana v us-patent-6506148/        Ustanovitelj Facebooka svari: Samo Bog ve kaj to počne z možgani otrok –>

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.