Videoposnetek: Meritev količine vdihanega ogljikovega dioksida med uporabo obrazne maske N95

Dolgotrajno nošenje obraznih mask povzroča, da vdihavate svoj lasten izdihan zrak v katerem so izdihane bakterije in ostanki virusov ter ogljikov dioksid. V vlažnem okolju znotraj maske N95 pa se vzpostavijo odlični pogoji za gojišče bakterij in virusov, katere nato vdihavate skupaj z izdihanim ogljikovim dioksidom. Ker vdihavate zrak, ki je osiromašen s kisikom in obogaten z CO2 se lahko zelo hitro pojavijo resne zdravstvene komplikacije v obliki respiratornih obolenj, astme, oslabljenega imunskega sistema ter seveda (zaradi manjka kisika) trajne možganske okvare. Prvi znak zastrupitve z ogljikovim dioksidom je glavobol. Kakšne nivoje človeškemu zdravju nevarnega ogljikovega dioksida dosežete po 60sec uporabe N95 maske si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku. Videoposnetek si lahko ogledate s klikom na spodnjo sliko (videoposnetek je v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov).

Zakaj je uporaba N95 obrazne maske izredno nevarno za človeško telo.

“Zdravstveni” inšpektorji in Ministrstvo za “zdravstvo” pod grožnjo kazni ljudem predpisujejo ukrepe, ki so zdravju nevarni oziroma pripomorejo k degradaciji zdravja uporabnika maske. Po našem prepričanju gre pri tem za naklepno sodelovanje političnih in zdravstvenih “oblasti” pri naklepnem in zavestnem poskusu umora z sistemsko represijo ter za nepotrebno ustrahovanje in podrejanje slovenskih davkoplačevalcev in državljanov pod pretvezo varovanja javnega zdravja. Ljudem, ki se v Sloveniji udeležujejo volitev priporočamo, da politično podporo (oziroma glas) svojim kandidatom začnete strogo in dosledno pogojevati z nasprotovanjem nošenja obraznih mask zdravstvene inšpektorje pa začnite kazensko ovajati zaradi poskusa umora.

Priporočamo Vam, da si na spletni strani ameriške Center for Disease Control sami preberete rezultate analiz nošenja obraznih mask v kontekstu varnosti pred virusnimi okužbami na tej povezavi:

https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/5/19-0994_article

Iz ugotovitev študij, ki so objavljene na spletni strani ameriške CDC izpostavljamo sledeči stavek – ugotovitev:

None of the household studies reported a significant reduction in secondary laboratory-confirmed influenza virus infections in the face mask group.

Slovenski prevod: “Nobena od študij v gospodinjstvih ni poročala bistvenega zmanjšanja v laboratorijsko potrjenih sekundarnih okužbah z virusom gripe pri opazovanih skupinah oseb, ki so nosile obrazne maske.”

Najverjetneje se gre pri slovenskem primeru za pohlep po denarju in hlapčevstvo ljudi na položajih odločanja, ki so ujetniki svojih preteklih grehov, saj Slovenija zaradi 3a člena v Ustavi Republike Slovenije ni niti samostojna niti neodvisna država, splošno znano dejstvo po svetu pa je, da WHO državam in bolnišnicam namenja finančno podkupnino za razglasitev odkritih okužb ali pa za razglasitev vzroka smrti zaradi CoVid-19 na mrliškem listu. Tako je seveda družbeni razred birokratov in politikov v Sloveniji v močnem konfliktu interesov, saj se jih s finančnimi spodbudami spodbuja k čim večjemu številu okužb in strašenju državljanov Slovenije saj gre za družbene sociopate in psihopate, ki se hranijo z podrejanjem in ustrahovanjem ljudi. Ob splošno znanem dejstvu, da so slovenski strankarski politiki do obisti pokvarjeni, intelektualno močno osiromašeni, egocentrični in pravzaprav naprodaj najboljšemu ponudniku je recept za katastrofo v Sloveniji napisan. Dodati je potrebno še neuradne in nepreverjene informacije, da je predsednik vlade Janša na pogajanjih v okviru “reševalnega” paketa za boj proti namišljeni epidemiji pristal na obvezno cepljenje državljanov Slovenije z eksperimentalnimi mRNA cepivi, ki so zasnovana na način, da spremenijo človeško DNA verigo in na ta način genetsko modificirajo osebo (oziroma DNA verigo cepljene osebe), ki se s takšnim cepivom cepi. Na ta način so izpolnjeni pogoji za patentiranje genetsko modificiranih celic s strani globalističnih farmacevtskih korporacij, ki imajo že vrsto desetletij cilj, da patentirajo/avtorsko zaščitijo življenje samo. Najbrž ni potrebno posebej omenjati, da bo to pripeljalo do državljanske vojne med politično-birokratskim razredom ter vsemi ostalimi družbenimi razredi in podrazredi v državi saj je družbena pogodba med tistimi, ki vladajo in tistimi, ki si pustijo vladati razpadla. Na srečo v Sloveniji ni tako močnega in številčnega represivnega organa (policija, vojska, tajne službe), kot si ga lahko privošči Nemčija ali pa kakšna Kitajska. Prav tako je postalo več, kot očitno, da je “koronavirus epidemija” ali gripa po domače bila načrtno koordinirano sprožena kot še eden od mnogih poizkusov preprečitve ponovne izvolitve Donald J. Trumpa za predsednika najmočnejše države na planetu zemlja. Priča smo bili pravljicam o ruskem vmešavanju, priča smo bili pravljicam o quid-pro-quo uslugam ameriške administracije v Burisma Holdingu v Ukrajini, priča smo bili lažni obtožnici predsednika Donald J. Trumpa in sedaj smo priča globalno koordinirani pravljici glede CoVid-19.

Koronavirus iz Wuhana-Kitajska-globalna pandemija-News Feed Slovenija od 26.3.2020 07:00 CET dalje –>

<– Definicija mučenja v poročilu Amnesty International iz leta 1973 in tehnike mučenja povzete po CIA priročniku za mučenje

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.