Nemška delavka z begunci priznala, da se je zmotila, načrtuje selitev na Poljsko

“Za Nemčijo je prepozno.”

Delavka z begunci, ki je nekoč pozdravljala odločitev Angele Merkel, da odpre meje Nemčije več kot milijonu večinoma muslimanskih migrantov, sedaj priznava, da se je zmotila in bo emigrirala na Poljsko, dodaja še “Prepozno je za Nemčijo”.

Po tem, ko je leta 2002 ustanovila združenje za pomoč beguncem Working Group Asylum + Human Rights, je bila Rebecca Sommer navdušena, da je lahko pozdravila val migrantov, ki so začeli prihajati v Nemčijo v drugi polovici leta 2015.

“Takrat sem želela pomagati vsakomur in resnično sem verjela, da vsi ti ljudje bežijo pred peklom in da so v stanju popolne nemoči”, je dejala Sommerjeva poljskemu tedniku Do Rzeczy.

Skupaj s preko 300 prostovoljci je Sommerjeva pričela zagotavljati tečaje nemškega jezika novim prišlekom s ciljem, da jim pomaga pri integraciji v družbo.

Po začetnem upanju, da “se bo njihov srednjeveški pogled spremenil s časom,” je Sommerjeva kmalu spoznala da, “so muslimanski begunci odrasli z vrednotami, ki so popolnoma drugačne, bili so predmet pranja možganov od otroštva naprej in so indoktrinirani z islamom in absolutno nimajo namenov prevzeti naše vrednote.”

Prav tako je opazila, kako migranti “obravnavajo nas manjvredne z prezirom in aroganco”, po tem, ko so jo začeli naslavljati z “neumno nemško kurbo”, spoznanje za katerega trdi, da je pripeljalo do tega, da so vsi ostali prostovoljci odenhali.

Sommerjeva sedaj priznava, da kljub njenim dobrim namenom, je zadevo razumela popolnoma napačno in da muslimanska migracija predstavlja ekistenčno grožnjo nemškemu načinu življenja, problem, ki se bo samo še povečal s procesom združevanja družin, kjer bo migrantom omogočeno, da povabijo svoje sorodnike živeti v Nemčijo.

“V kolikor Poljska in Madžarska ne bosta popustili pri tem vprašanju, lahko postaneta državi v katero bodo zbežali nekateri Nemci in Francozi. Lahko postaneta otoček stabilnosti v Evropi.” je dejala Sommerjeva, dodaja pa še, da je bila osebno napadena petkrat s strani različnih arabsko govorečih moških.

Prav zares je strah pred spolnimi napadi tako pogost v Nemčiji, da se kot žemljice prodajajo hlače za jogging, ki imajo vgrajen visokotonski alarm vkolikor se ga aktivira.

 

Po množičnem spolnem nadlegovanju žensk pred dvemi leti v Cologne, je Berlin postavil “varne cone” kamor se ženske lahko zatečejo, da se izognejo napadu. Policijska statistika za 2016 da polovico zločinov v Berlinu zagrešijo migranti.

Nedavna študija nemškega zveznega Ministrstrstva za družinske zadeve je ugotovila da obstaja direktna korelacija med naraščujočo stopnjo kriminala v državi in pritokom migrantov.

Sommerjeva zaključi, da bo z združevanjem družin Nemčija zamočvirjena z muslimanskimi migranti ter da bo politični islam, ki že izvaja svoj vpliv v šolah, političnih strankah, vladi in policiji, postal popolnoma dominanten.

“Za Nemčijo je prepozno” dodaja.

Kot je dokumentirano v spodnjem videoposnetku, medtem ko Angela Merkel najavlja namero da bo nadaljevala z uvozom stotin tisočih migrantov na leto, je nemška populacija nevedoma vključena v bizaren eksperiment socialnega inženiringa, da sprejmejo svojo novo realnost.(videoposnetek je samo v angleškem jeziku)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.