Ruska vojska razglasila Ukrajino za izvor Covid-19! Globalisti iz ameriške demokratske stranke so ustvarili Covid-19

Zgodil se je nov vojaški brifing vodje Radiološko, kemijsko in biološko obrambnih sil Rusije – Generala Igor Kirilov glede vojaško bioloških aktivnosti ZDA na področju Ukrajine.

General Igor Kirilov

Ruska vojska je preučevala biološke vzorce ukrajinskih vojakov, ki so se predali, in kar so našli v njih je več kot samo osupljivo. Približno 20% ukrajinskih vojakov, ki so se predali Rusiji, nosi v sebi patogene Zahodno Nilskega virusa (West-Nile virus) katere je preučeval “Pentagon kot del ukrajinskih UP-4 in UP-8 projektov”. Ugotovitve nakazujejo na dejstvo, da so bili ukrajinski vojaki neprostovoljno izpostavljeni biološkemu eksperimentiranju z biološkimi orožji (razmislite o Nuremberških protokolih).

Preberite tudi: Kazen za kršenje nuremberških protokolov glede medicinskih eksperimentov na ljudeh je smrt

Poleg tega, da so pri ukrajinskih vojakih našli sledi patogenov, so skoraj pri vseh predanih ukrajinskih vojakih našli sledi široke palete narkotikov in opiatov – vključno z metaamfetamini in codinom. Rusi so poskrbeli, da so nas opomnili, da so nacisti v drugi svetovni vojni redno uporabljali metaamfetamine. Nacisti uporabljajo droge še posebej zato, ker jim omogočajo neke vrste prednost v vojni. Rusija je sporočila, da so metamfetamin, ki ga uporabljajo v Ukrajini identificirali in sicer gre za Pervitin, ki so ga prav tako uporabljali ameriški vojaki med vietnamsko in korejsko vojno, prav tako pa je bil Pervitin obvezna oprema vseh nemških vojaških enot med drugo svetovno vojno. Ampak, eden od namernih stranskih učinkov je prekomerna agresija za katero Rusija trdi, da je eden glavnih faktorjev zakaj so ukrajinske nacionalistične sile prikazale takšno “ekstremno krutost” nad civilisti ter razlog zakaj so v Donbassu obstreljevali z havbicam svoje lastne ljudi. Ukrajina uporablja snovi za omamljanje uma na svojih vojakih zato, da so bolj pripravljeni izvajati grozodejstva.

V okviru najnovejšega brifinga ruskih vojaških sil pa naletimo na najbolj eksplozivno objavo do sedaj. Z zgornjo uradno objavo je Rusija prišla končno do zaključka in direktno obtožuje ZDA, da so ZDA odgovorne za stvaritev in izpust Covid-19. Rusija trdi, da so ZDA ustvarile Covid – specifično obtožujejo “DNC/Liberalne Globaliste” in ne Trumpa. DNC predstavlja komeite ameriške demokratske stranke. Rusija je pojasnila, da imajo zapise o 16000 bioloških vzorcih, vključno z krvnimi in serumski vzorci, ki so bili transportirani iz Ukrajine v ZDA, Gruzijo in evropske države. ZDA trdijo, da so vsi ti biološki vzorci uporabljeni “izključno za miroljubne namene” a glede na represijo, ki jo je prinesel odziv na precej nenevaren virus, ter glede na prisilo z eksperimentalnimi mRNA genskimi terapijami (ki so neskončno-krat bolj smrtonosne za ljudi, kot pa sam Covid) je jasno, da to niso bili morljubni nameni. V okviru najnovejšega brifinga ruske vojske je Rusija izpostavila ameriškega kongresnika Jason Crowa iz House Intelligence Committee, ki je američane posvaril pred nevarnostjo, ki jo predstavlja zasebno testiranje vaše DNA (Think 23&Me) ker:

“Obstaja velika verjetnost, da bodo vaši rezultati prodani tretjim strankam…in prejete genetske informacije se lahko uporabijo za razvoj bioloških orožij, ki so usmerjena proti specifičnim skupinam…ali pa posameznikom.”

Jason Crow, član ameriškega Kongresa, House Intelligence Committee

Zveni popolnoma identično temu o čemur je Rusija vseskozi govorila in sicer, da ZDA proizvajajo biološka orožja s katerimi lahko etnično počistijo določene posameznike iz izbranih genomskih sekvenc. Etnično čiščenje z biološkimi orožji ne zveni zelo “demokratično”. Rusija trdi, da zaradi teh aktivnosti obstaja razumen razlog, da se zasliši ameriške vojaške biologe glede pojave in širitve Covid-19 patogena. Rusija citira:

“V maju 2022 je Jeffrey Sachs – eden vodilnih strokovnjakov v spoštovani medicinski reviji The Lancet in profesor na Columbia University, ki je vodilna inštitucija za globalno biološko varnost, na konferenci v Španiji povedal, da “…koronavirus je bil umetno ustvarjen in je bil zelo verjetno ustvarjen z uporabo ameriškega napredka v biotehnologiji…””

Rusija

Da, Rusija je pravkar obtožila ZDA, da so ustvarili in izpustili Covid-19. Rusija potrjuje nenaravno obnašanje C-19 in ne samo, da je virus umetno narejen ampak, da se na njem konstantno delajo modifikacije ter, da se ga “umetno poganja” z vstavljanjem različnih variacij v različne regije. Po besedah Rusije se je C-19 izpustilo iz več različnih laboratorijev po svetu, virus pa naj bi bil sestavljen iz različnih variacij, ki so načrtovane tako, da so bolj dovzetne na specifične lokalne človeške genome.

DNC globalisti so uporabljali Ukrajino kot matično bazo za proizvodnjo virusa nato pa so genomsko specifične viruse pošiljali v laboratorije po svetu iz katerih je bil nato namerno izpuščen zato, da bi okužil cel svet.

Sodeč po ugotovitvah naših strokovnjakov, nekarekteristična variabilnost genovariant, ki povzroča različne vrhe incidence koronavirusa, velike razlike v smrtonosnosti in nalezljivosti, neenakomerni geografski distribuciji ter nepredvidljivi naravi epidemijskega procesa kot celote, dokazujejo resničnost naših ugotovitev. Izgleda, da se kljub naporom za zajezitev in izolacijo bolezni, pandemijo umetno spodbuja z vpeljavo novih variant virusa v določenih regijah.

Rusija

Rusija v najnovejšem vojaškem brifingu direktno obtožuje US Agency of International Development (USAID) vpletenosti v izdelavo novih Covid variant. Rusija citira, da USAID preučuje koronaviruse vse od leta 2009 (Obama) ter, da je eden od glavnih pogodbenikov projekta zloglasna Biden biolab podjetje – Metabiota, ki je tudi glavni vir biološke kontaminacije v Ukrajini.

Implementacija Covid-19 scenarija v razvoj USAID kriznega Predict programa v letu 2019 nakazuje na namerno naravo pandemije in ameriško vpletenost v pojav pandemije.

Rusija

Rusija trdi, da ne samo, da so ZDA ustvarile in izpustile C-19 ampak, da so to storile namenoma.

Preberite tudi: Ukrajinska korupcija: Obama, Biden, Soros, Schiff, Bolton, Pelosi, Kerry, Romney, Clinton

In, ko ste že mislili, da stvari ne morejo postati še slabše…se poslabšajo.

V tretji infografiki Rusija obelodani aktivnosti Labyrinth Ukraine. Še posebej njihovo cepljenje ukrajinskih vojakov ter odvzem bioloških vzorcev od vojakov zato, da so lahko razvijali genomsko specifična biološka orožja. Rusija navede glavne pogodbene partnerje povezane z Labrinth in ponovno navede Bidenovo Metabioto. Rusija prav tako navede, da je Labyrinth Global Health preučeval koronaviruse in opičje ošpice.

Tako opazimo jasen trend: agenti nalezljivih bolezni, ki so v zoni interesa Pentagona so posledično vsi pandemični, njihovi sponzorji so ameriške farmacevtske korporacije, finančno korist pa imajo voditelji ameriške demokratske stranke.

Rusija

Noro, Rusija je pravkar izjavila, da ameriška demokratska stranka in velike ameriške farmacevtske korporacije namenoma povzročajo pandemije zato, da zmagajo na volitvah. S tem je Rusija dala precejšno mero legitimnosti Anons tezi glede C19 in volitve 2020 v ZDA ter legitimnost tezi, da so opičje ošpice novo biološko orožje s katerim ameriška globoka država želi ponovno ukrasti volitve leta 2022 preko množičnega glasovanja po pošti.

Ukrajinski biološki laboratoriji: Rusija trdi, da so vpleteni Pfizer, Moderna, Merck, Obama, Soros, Clintonovi, Bidenovi, Rockefellerji & drugi –>

<– Putin trdi, da imajo ZDA mrežo koronavirus vojaško-bioloških laboratorijev v Ukrajini

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.