Ukrajina prepovedala glavno opozicijsko stranko, zasegli so tudi vsa sredstva stranke

Ukrajinske oblasti so prepovedale glavno opozicijsko stranko in ji zasegle vsa njena sredstva. S tem dejanjem močno spodkopavajo medijsko – propagandno zgodbico kako predsednik Zelensky predseduje biseru demokracije.

Ukrajinsko ministrstvo za pravosodje je svojo potezo naznanilo preko Facebooka. V sporočilu so sporočili, da je Opozicijska platforma – za življenje bila ukinjena in, da so vsa sredstva in lastnino prenesli na državo. Operacije stranke so bile predhodno suspendirane že v marcu 2022, saj je bila obtožena sodelovanja z Rusijo ter, da je “anti-Ukrajinska”. Prepoved pomeni, da je bila glavna politična opozicija Zelenskega eliminirana. Stranka OPPL je bila druga največja stranka v državi, njena popularnost pa je presegala stranko Zelenskega – stranka Služabnik ljudi. Vodja stranke OPPL Viktor Medvedchuk, ki trdi, da je zgolj skrbel za interese ukrajinskih ljudi, ko je želel vzpostaviti boljše odnose z Rusijo, je bil poslan v hišni pripor v maju 2022. Ukrajinsko pravosodno ministrstvo je sporočilo, da je stranka osumljena “spodkopavanja suverenosti” Ukrajine. Do sedaj so oblasti v Ukrajini prepovedale že 10 opozicijskih političnih strank zaradi istega razloga. Prejšnji mesec je predsednik Zelensky podpisal zakon s katerim je omogočil prepoved katerekoli stranke, ki bo nasprotovala vladni politiki v kontekstu ruske invazije. Tako sedaj lahko sodišča zaplenijo sredstva strank brez možnosti pritožbe.

Hkrati, ko se eliminira opozicijske stranke, se prav tako eliminira ukrajince, ki nasprotujejo poziciji ukrajinske vlade glede ruske invazije, saj jih zbirajo in aretirajo oboroženi ljudje iz ukrajinske varnostno obveščevalne službe. Ukrajina pa prav tako želi izročitev svojih državljanov, ki živijo v drugih evropskih državah in so do Zelenskega kritični. Ob vsem tem dogajanju pa predsednika Zelenskega v zahodnih mainstream propagandnih medijih še vedno pozdravljajo kot svetlečega branitelja demokracije medtem, ko Rusijo vodi avtoritaren diktator. Kakšne bedarije.

Videoposnetek ukrajinske vojske, ki se je predala rusom v Mariupolu.
Videoposnetek ukrajinskega drona Bayraktar, ki odvrže bombni tovor na rusko rafinerijo Novoshakhtinsky v regiji Rostov.
Polkovnik Douglas Macgregor in Judge Napolitano o situaciji v Ukrajini. Rusija trenutno nadzira 80% BDP Ukrajne in vojna v Ukrajini je za globaliste izgubljena. V tem intervjuju izveste več o dejanskem stanju, kot Vam bo Janez Janša ali pa Golobček Leteča Podgana sploh kdaj upal povedati.
SDS ni sposobna avtorefleksije in spoznati svojih geopolitičnih zmot in zablod zato vlagajo dvakratne napore v pripovedovanje pravljične zgodbice o ukrajinski “demokraciji” in ruskih “samodržnih diktatorjih” seveda v skladu z gospodarji SDS, ki so NATO, EU, neokonzervativci iz Washington DC in Izrael in nikakor ne Janez Janša. S tem seveda sramotijo Slovenijo in davkoplačevalce tudi na mednarodnem parketu. Očitno gre pri stranki SDS, kot pri večini drugih političnih strank iz establišmenta v Sloveniji za kult, ki je mednarodno povezan z globalističnim kultom oziroma kartelom. Torej lahko upravičeno trdimo, da SDS ne dela za slovence in Slovenijo ampak za globaliste in za vzpostavljanje ideje New World Orderja in s tem utopične ideje suženjstva po vzoru zahodnih roparsko-bankirskih dinastij. Ustvarjalcem AMB bloga je seveda jasno, da vkolikor priznajo zmoto, bodo SDS in vsi ostali podporniki Ukrajine v Sloveniji, za vedno ostali brez kančka politične kredibilnosti, katere seveda tako ali tako nikoli niso imeli. To sedaj postaja jasno kot beli dan. Bralce prosimo, da naslednjič svojih “svoboščin” ne prodajate za 100eur dodatkov mesečno in se v dobro svoje okolice, družine,prijateljev ne izpostavljate več vbrizgavanju bioloških strupov, ki so eksperimentalne genske terapije, ki se tržijo pod pretvezo Covid cepiv in so sedaj iz 3x pfizer cepljenih naredile gensko spremenjene ljudi z precej zdravstvenimi težavami. Imajo Vas za popolne opranoglave bedake in to popolnoma vsi od SDS do NSi preko SD do Svobode do Levice ter vse kar je še nekje vmes in to Vam popolnoma vsak dan dokazujejo s svojimi dejanji – v večini primerov Vas imajo upravičeno za bedake, kajti osel gre samo enkrat na led, slovenec pa vsake 4 leta že zadnjih 22 let. Postopajte ustrezno.

Ukrajinska korupcija: Obama, Biden, Soros, Schiff, Bolton, Pelosi, Kerry, Romney, Clinton –>

<– Ukrajinski biološki laboratoriji: Rusija trdi, da so vpleteni Pfizer, Moderna, Merck, Obama, Soros, Clintonovi, Bidenovi, Rockefellerji & drugi

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.