IMF, Svetovna Banka & 10 držav izvedlo zaskrbljujočo “simulacijo” sesutja globalnega finančnega sistema

Za vse tiste, ki ste pozorni in poznate Event201, je sledeč dogodek (katerega so slovenski mediji namenoma zameglili z 3972to interpelacijsko “reality show” predstavo za javnost s strani “levih” in “desnih” NPCjev) znanilec dogodkov, ki se bodo razvili v bližnji prihodnosti. O dogodku je poročal Reuters a začuda v slovenskih medijih o tem niti besede, kot da nebi bili del zahodnega/globalnega finančnega sistema in kot, da se to nas ne tiče…Časovna umestitev te “vaje” je milo rečeno zanimiva – sredi umetno sprožene plandemije, ki je preko lažnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa sesula globalne dobaviteljske verige, so se močni narodi in bančne ustanove dobili v Izraelu z namenom izvedbe scenarijev za sesutje globalnega gospodarstva.

Tista poročila iz tujih medijev, ki pa smo jih uspeli pridobiti, pa opisujejo, da je Izrael skupaj z deset drugimi državami vodil izvedbo simulacije večjega kibernetičnega napada na globalni finančni sistem. Bojda je to Izrael izvedel zato, da bi povečal sodelovanje (centralizacijo odločanja), ki bi lahko pomagalo zmanjšati kakršnokoli potencialno škodo finančnim trgom in bankam. “Vaja se je osredotočala na katastrofalni scenarij po katerem so “hekerji 10 korakov pred nami””, je povedal eden od uradnih predstavnikov, ki se je udeležil vaje.

Vaja se je poimenovala “Collective Strength”, izvedli so jo v Jeruzalemu (potem, ko so jo premaknili iz izvorne lokacije v Dubaju), v vaji pa so sodelovale ZDA, VB, UAE, Avstrija, Švica, Nemčija, Italija, Nizozemska in Tajska. Prav tako so bili v vajo vključeni uradni predstavniki IMF (International Monetary Fund), World Bank in Bank for International Settlements Basel. Finančno-geopolitična simulacija je bila zastavljena na način, da je na Dark Web prišlo veliko občutljivih podatkov katere je spremljala poplava viralnih “fake news”, ki so se širile po državah, rezultat pa je bilo sesutje globalnih trgov in bližajoči se bank-run (torej, ko enkrat komitenti spoznajo, da je banka nezaupanja vredna in začnejo množično naenkrat dvigovati svoj denar iz računov). Simulacija je vsebovala tudi serijo uničujočih kibernetičnih vdorov v globalne forex sisteme, ki so prekinili transakcije med uvozniki in izvozniki.

Simulacija je prav tako vsebovala težko krizno obdobje, ki je trajalo približno 10 dni. Dogodke je vodil film in povezovalec (torej hitro razvijajoče se dogodke simulacije)…

Ti dogodki povzročajo opustošenje na finančnih trgih,” je povedal povezovalec filma, ki so ga pokazali udeležencem simulacije in katerega je videl Reuters.

V poročilu o izvedbi te simulacije, ki je bila izvedena pod pokroviteljstvom izraelskega finančnega ministrstva, lahko preberemo:

Banke se prijavljajo na krizno likvidnostno pomoč v več različnih valutah, da bi zaustavile kaos saj njihove stranke dvigajo svoja sredstva in omejujejo dostop do likvidnosti, kar v bankah povzroča nemir in jih uničuje,” je povedal povezovalec.

Udeleženci so predebatirali multilateralne politike, da bi se odzvali na krizo so na mizi so rešitve v obliki koordiniranih bančnih praznikov, odlogi plačil dolga, SWAP/REPO dogovori in koordinirano odklapljanje od večjih valut.

Uspešna deset dnevna vaja je bila namenjena temu, da je lahko vsaka država pripravljena zajeziti in obvladovati globalno škodo, ki bi bila povzročena zaradi neke vrste večjega kibernetičnega napada ali podobne grožnje. Ključno, kar so se udeleženci naučili je, da se samo z hitrim globalnim sodelovanjem in odprto komunikacijo med narodi lahko ponudi možnost, da se prepreči absoluten kolaps globalnega (zahodno vodenega) finančnega sistema.

Zanimivo je, da so nekateri udeleženci povedali, da bi v realnosti ravnali precej hitreje, kot pa v simulaciji, vkolikor bi prišlo do kibernetične motnje v takšnem obsegu. Za Reuters so povedali, da “bi pri resničnem kibernetičnem napadu vlade veliko hitreje ukrepale kot pa v simulaciji”. “Eden od predstavnikov evropskih finančnih inštitucij je povedal, da v primeru takšnega napada, njegova držva nebi čakala 10 dni, da bi odreagirala.”

Dvomimo, da bo večina evropske in zahodne javnosti “pomirjena”, ker so globalne elite izvedle simulacijo pripravljenosti v primeru globalnega sesutja. Če sodimo po Event201 vaji izvedeni cca.3 mesece pred “izbruhom” Covid-19, potem lahko nekje februarja 2022 pričakujemo “kibernetični napad” na zahodno bančno infrastrukturo. Ta napad pa bodo seveda, kot Covid19, izvedli sami z namenom, da javnost prepričajo, da potrebujemo samo digitalni centralnobančni denar ter, da v imenu “varnosti” opustimo gotovino. Dogodki se odvijajo v skladu z operacijo Lockstep objavljeno v Rockefeller Foundation publikaciji leta 2010:

Preberite tudi: Rusija je pripravljena na odklop SWIFT plačilnega sistema: Rusko zunanje ministrstvo

Lockstep faza je bil Covid19, sedaj prihajamo v fazo “hack attack”. Končni cilj je uničenje nacionalnih držav in vzpostavitev ene svetovne vlade, ki bo odgovarjala samo bankirskim dinastijam, ker za vzpostavitev ene svetovne vlade potrebuješ, med drugim, vzpostavitev sistema ene valute/digitalnega denarja/100% brezgotovinskega sistema, spet večinoma pod nadzorom istih bankirskih dinastij.

Kaj storiti? Za začetek dvignite iz svojih računov vse do zadnjega centa denarja. Mnogi razmišljate na način “saj imam na računu samo 100 eur ali pa 1000eur” – dvignite to gotovino dokler imate sploh še dostop do nje, ko se enkrat stvari začnejo odvijati, se zgodijo dobesedno čez noč in verjemite, ne želite biti med množico razjarjenih ljudi, ki bodo na silo hoteli vdreti v poslopja bank in sekati glave bankirjev zato, ker niso prejeli 36tega osvežilnega odmerka Covid boosterja in jim Qr koda ne dovoljuje dviga gotovine ali pa opravljanja plačilnega prometa – takrat je prepozno.

Banke po svetu doživljajo velike izpade sistemov, več milijonov strank v negotovosti ob najslabšem možnem trenutku –>

<– Centralni bankirji priznali, da “načrtujejo popoln nadzor!”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.