Poročilo: EU namenoma uničuje evropske države z ilegalci

europe-map

Kalergi načrt se je začel v 1970ih.

Ilegalno tihotapljenje muslimanskih beguncev ustvarja kaos na grško-makedonski meji in poplava čolnov, kateri prihajajo iz Libije razkriva omrežje, ki uporablja strukturne poti, katere se zdijo nezaustavljive, ko ustvarjajo denar za mafijo in vpletene teroristične organizacije, kot naprimer ISIS.

Ta scenarij se odlično ujema z skrivnostnim načrtom novega svetovnega reda, poznanega kot Coudenhove-Kalergi načrt, za katerega nekateri ljudje v evropskih desničarskih krogih trdijo, da je bil ustvarjen za sistematičen genocid evropskih ljudi.

Načrt je očitno izdelal avstrijski diplomat in prostozidar Richard Coudenhove-Kalergi (1894-1972). Korenine rodbine Kalergi segajo vse do bizantinskega plemstva preko beneške aristokracije. Coudenhove-Kalergi je pravzaprav prvi predlagal združeno evropo v letu 1920 in iz tega razloga je Coudenhove-Kalergi poznan kot ustanovitelj prvega popularnega gibanja za združeno Evropo. Nagrada Coudenhove-Kalergi je dodeljena vsake dve leti evropskim voditeljem, kateri so izstopali pri promociji tega, kar je nad kakršnokoli politično ali versko ideologijo. V zadnjih letih sta bila prejemnika te nagrade najvišja kmeta na šahovnici kluba Bilderberg, namreč Angela Merkel in Herman van Rompuy. Coudenhove-Kalergijev oče, prvotno anti-semit, je kasneje postal dober prijatelj Theodora Herzla, ustanovitelja zionisma. Njegov sin Richard Coudenhove-Kalergi pa ima močne povezave z katoliško elito zaradi svojega aristokratskega statusa. Leta 1922 je so-ustanovil Pan-Evropsko Unijo (PEU) z nadvojvodo Otto von Habsburgom, zvesti katolik, kateri je bil na čelu habsburške dinastije in bivši kronski princ Avstro-Ogrske. V Pan Evropski Uniji je postal aktiven po tem, ko je postal “Veliki gospodar” in “Suvereni” v visoko vplivnem “Redu zlatega flisa” leta 1922. Otto je postal predsednik PEU leta 1973 po Coudenhovejevi smrti.

Povzeto po Coudenhove-Kalergijevi avtobiografiji, je bil na začetku leta 1924 preko barona Louisa de Rotschilda v stiku z Maxom Warburgom, kateri se je ponudil za financerja njegovega gibanja za naslednja 3 leta tako da mu je dal 60000 zlatih mark. Načrt Coudenhove-Kalergi je postal očiten leta 1925 ko piše v Praktičnem Idealizmu (Praktischer Idealismus): “Mož prihodnosti bo mešane rase. Današnje rase in razredi bodo postopoma izginili na račun izginjajočega prostora, časa in predsodka. Evrazijski-negroid rasa prihodnoti, v izgledu podobna starodavnim Egiščanom, bo zamenjala raznolikost ljudi z raznolikostjo posameznika.”

To knjigo je dandanes zelo težko dobiti. V Nemčiji je ta knjiga praktično cenzurirana, čeprav ni prisotna na uradnem seznamu knjg cenzuriranih s strani nemške Vlade. Leta 1990 je založniška družba Neodvisne novice (Unabhängige Nachrichten) objavila povzetek knjige in imela namero natisniti knjigo v celoti vendar je Vlada sprožila policijsko preiskavo prostorov in edina kopija knjige Praktischer Idealismus je bila zasežena. Knjiga ni omenjena na uradni internetni strani Pan-Evropskega Gibanja, kar je razumljivo, saj je vsebina knjige v direktnem nasprotju z uradnim programom gibanja.

Coudenhove-Kalergi je predlagal Beethovnovo himno kot nacionalno himno EU in je bil zelo aktiven v zvezi z dizajnom EU logotipa, kateri vsebuje masonične simbole. Iniciiran je bil v prostozidarstvo in sicer v Humanitas ložo na Dunaju v zgodnjih 1920ih vendar je odšel leta 1926, da bi se izognil težkim kritikam, katere so se zgodile na račun razmerja med Pan-Evropskim gibanjem in prostozidarstvom. Nekateri trdijo, da je kasneje v letu 1947 ustanovil močno pra-ložo Pan-Europa, katera je aktivna še dandanes in izbira člane iz politične in ekonomske elite.

Coudenhove-Kalergijevo temeljno delo je pripravilo EU do, kar mnogi kristjani, ki so seznanjeni z prerokbami iz “Knjige razodetja” dojemajo, da je to “Nov sveto-rimski imperij”. Socialistična elita Evrope, rojene iz Coudenhove-Kalergijevega načrta, je ustvarila Združeno Evropo podprto s strani Vatikana pod centralizirano vlado, sistem ki bo prototip za ZDA in ostali svet, ko se bo nov svetovni red finaliziral.

Medtem pa se napetosti stopnjujejo saj se muslimansko populacijo poriva proti Evropi, da izpolni Kalergijev načrt. To bo skoraj zagotovo povzročilo družbene nemire in vojno v večini področij južne Evrope do leta 2020 in s tem omogočilo redukcijo prebivalstva.

<- Retrospektiva – Trump opozoril Francijo pred terorističnimi napadi že med predvolilno kampanijo

Madžarska elektrificirala ograjo na meji v luči upiranja EU migrantskih kvot->

One thought on “Poročilo: EU namenoma uničuje evropske države z ilegalci

  1. V Sloveniji se v senci migrantske krize proizvajajo velike količine mamil za vso Evropo in balkan

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.