Irska, najbolj precepljena država v EU z 91% stopnjo precepljenosti, ima v zadnjih sedmih mesecih sedaj največ Covid pacientov v bolnišnicah

Vse od začetka načrtovane plandemije pred cca.18 meseci so zdravstveni strokovnjaki (morda bi bilo bolje uporabiti izraz “trgovski potniki farmacevtskih korporacij z doktoratom”) na dnevni bazi trdili, da bomo dosegli čredno imunost, ko bo cca.70% prebivalstva imunega na SARS-CoV-2, bodisi zaradi precepljenosti bodisi zaradi naravne imunosti oseb, ki so okužbo prebolele. Na žalost pa deset mesecev prisilnega cepljenja proti SARS-CoV-2 in skoraj 7 milijard vbrizganih odmerkov kasneje, virus še vedno kroži med svetovno populacijo (čeprav v zahodnih levo-liberalnih centralno-bančnih commonwealth diktaturah korporativnih elit tipa EU, ZDA, VB, Avstralija, NZ virus kroži močneje in so državljanske svoboščine bolj suspendirane s strani korporativnih elit in vlad…kot pa naprimer v Belorusiji, Rusiji ali pa Kongu in Južnoafriški Republiki ali pa Bosni, Hrvaški, Črni Gori…). No situacija pa je znotraj EU najslabša v Irski – najbolj cepljeni državi v EU.

Po poročanju Irish Times je število Covid pacientov v irskih bolnišnicah trenutno najvišje v zadnjih sedmih mesecih in to kljub temu, da je po uradnih podatkih sodeč 91% prebivalstva starejšega od 12 let precepljenega – gre za najvišjo stopnjo cepljenja v EU. Irish Times je izjavil, da je trenutno število Covid pozitivnih pacientov, ki so hospitalizirani, pri številki 513, najvišje število hospitalizacij vse od marca 2021. Irish Times prav tako navaja, da je ta teden od 513 pacientov v bolnišnicah 101 pacient na intenzivni negi – prejšnji teden jih je bilo 74.

Irski Department of Health je sporočil, da je bilo na ta dan 2193 novih primerov, kar je sedem dnevno povprečje okužb postavilo pri povprečno 2119 na dan, kar je 13% povišanje glede na prejšnji teden. Situacija s Covid cepivi je očitno tako slaba, da irski Department of Health ne objavlja več dnevnega števila mrtvih. Dodatno je severno-irski Department of Health sporočil, da so se zgodile še štiri nove smrti pacientov, ki so bili testirani pozitivno na Covid-19. Dodatno imajo v severni Irski še dodatnih 1124 primerov bolezni z skupno 358 covid pozitivnimi pacienti v bolnišnicah od katerih jih je 34 na intenzivni negi.

Preberite tudi: Covid-19 cepiva vodijo do novih okužb in smrti: Dokazi so osupljivi

Državni CMO (Chief Medical Officer) Dr.Tony Holohan je povedal, da je “vse bolj zaskrbljen zaradi naraščujoče incidence bolezni po celi državi” in dodal, da mora biti primaren fokus “na zaščiti najbolj ranljivih” (kar v grobem pomeni, da tudi severno irski CMO zna operirati samo z praznimi, po celem svetu porabljenimi in izguljenimi floskulami za javnost).

“Priča smo stalnemu naraščanju hospitalizacij in sprejemov na intenzivno nego – velik del teh pacientov ni polno cepljenih – kar povzroča močan pritisk na naše zdravstvene storitve v prvih frontnih linijah, vključno z ne-Covid nego” je povedal.

Človek se vpraša ali so tem ubogim karikaturicam doktorjev regionalni menedžerji Pfizer korporacije predložili scenarij z točno določenim besednjakom, ki se sme uporabljati v kontekstu izjav za javnost, saj praktično ni vsebinske in retorične razlike med komunikacijo irskega CMO Dr.Holohana in komunikacijo neke dr.Logarjeve ali pa dr.Cracka v Sloveniji.

Preberite tudi: Gibraltar in Islandija doživljata OGROMEN porast Covid primerov kljub več kot 90% precepljenosti

Ker Covid-19 neskončno mutira (kot je to primer pri vsakem koronavirusu gripe) se sedaj poraja vprašanje: Kako se bomo izvlekli iz tega? Zdravstveni strkovnjaki so povedali, da nas cepiva sama ne bodo spravila iz te plandemije. Direktorica CDC Rochelle Walensky je celo posvarila, da samo cepivo ne bo pripomoglo k izhodu iz plandemije. Na tiskovni konferenci prejšnji teden je Dr.Walensky povedala:

“Kot ste me slišali govoriti že prej, iz te pandemije ne bomo izšli z poživitvenimi odmerki. In nobeno cepivo, niti poživitveni odmerki, ne zagotavljajo 100% zaščite. Tako, da tudi po poživitvenem odmerku je pomembno ostati pameten glede naših preventivnih strategij, ko imamo še vedno preko 93% okrožij z visoko ali pa zmerno stopnjo prenosov okužb.”

Dodala je tudi podatek, da je okoli 64 milijonov američanov ostalo necepljenih.

Vprašanje za več milijard dolarjev se torej glasi: Ali je možno, da farmacevtske korporacije kot je Pfizer tajno financirajo izdelavo raznih sintetičnih virusov za uporabo na ljudeh zato, da si povečujejo prodajo svojih izdelkov ter s tem bogatijo delničarje?

Vprašanje za več deset milijard dolarjev pa se glasi: Ali je možno, da farmacevtske korporacije promovirajo in proizvajajo “cepiva”, ki ljudi naredijo stalno bolane na način, da jim uničijo prirojene imunske sisteme ter s tem povzročijo, da ljudje postanejo stalne stranke farmacevtskih korporacij do smrti?

Organizmi (hydra vulgaris), ki se zavedajo sami sebe najdeni v Moderna in J&J covid cepivu
Wuhan Lab ekipa, ki se je ukvarjala z Gain-Of-Function raziskavami in izdelavo sintetičnih virusov pod vodstvom Peter Daszak – Eco Health Alliance in je bila tajno financirana z denarjem ameriških davkoplačevalcev s strani Dr.Faucijevega NIH.

Cepilni Voodoo –>

<– Primerjava uradnih vladnih poročil nakazuje na to, da polno cepljeni razvijajo Acquired Immunodeficiency Syndrome (AIDS)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.