Norveški doktor trdi, da je našel povezavo med AstraZeneca cepivom in redkimi krvnimi strdki

Eden od vodilnih norveških zdravstvenih uradnikov, ki so mu zaupali preiskavo serijo treh visoko profilnih primerov zdravstvenih delavcev mlajših od 50 let, ki so bili hospitalizirani zaradi podobnih primerov redkih krvnih strdkov po prejemu AstraZeneca cepiva, je predlagal teorijo, ki bo razjezila AstraZeneco, EMA in WHO.

Vrhovni doktor in profesor Pål Andre Holme je norveškim časopisom v četrtek, le nekaj ur pred objavo “varnostnega pregleda” EMA (ki se je zgodil še bolj v naglici, kot pa začetne študije cepiva) sporočil, da ima novo teorijo glede vzroka reakcij zdravstvenih delavcev in na žalost, po besedah Holmeja, je AstraZeneca cepivo delovalo kot sprožilec.

“Razlog za stanje naših pacientov je bil najden” je vodilni doktor in profesor Pål Andre Holme najavil norveškemu časopisu VG today. Vodil je raziskavo preko katere bi ugotovili zakaj so trije zdravstveni delavci mlajši od 50 let bili hospitalizirani zaradi resnih krvnih strdkov in nizkega nivoja krvnih krvničk po prejemu AstraZeneca Covid cepiva. Eden od teh treh zdravstvenih delavcev je umrl v ponedeljek. Strokovnjaki so delali na teoriji, da je dejansko bil razlog cepivo, ki je sprožilo nepričakovan in močan imunski odziv – teorija za katero trdijo, da je sedaj potrjena.

“Naša teorija je, da je to močan imunski odziv, ki ga je povzročilo cepivo. V sodelovanju z strokovnjaki iz tega področja iz univerzitetne bolnišnice severne norveške HF, smo našli specifična protitelesca proti rdečim krvničkam, ki lahko povzročijo te reakcije in katere poznamo iz drugih področij zdravstva a takrat so zdravila vzrok reakcije.” je vodilni doktor pojasnjeval VG.

Čeprav je potrdil,da je teorija samo to, kar je – teorija, je Holme vztrajal, da ni ničesar drugega v vseh treh pacientih, kar bi lahko sprožilo tako močan imunski odziv v vseh treh. Cepivo je edini skupni faktor.

Ko so ga vprašali, zakaj trdi “najverjetneje” je Holme z gotovostjo zatrdil, da je bil razlog za te redke primere krvnih strdkov najden. “Imamo razlog. Nič drugega kot cepivo lahko pojasni zakaj so ti posamezniki imeli takšen imunski odziv“. VG ga je vprašal, kako Holme ve, da imunski odziv ni bil posledica nečesa drugega kot cepiva. “V pacientovi zgodovini teh posameznikov ni ničesar, kar bi lahko sprožilo tako močan imunski odziv. Prepričan sem, da so protitelesca, ki smo jih našli, vzrok za strdke in ne vidim nobene druge razlage kot pa, da je cepivo to, ki je to sprožilo” je odgovoril.

Bralcem je poizkusil pojasniti, zakaj naj bi jih to skrbelo, Holme nadaljuje: “Govorimo o relativno mladih ljudeh, ki so tu postali zelo bolani in umrli in, ki najbrž nebi dobili tako resne oblike Covid.

Norwegian Medicines Agency ne želi komentirati zaključkov iz univerzitetne bolnišnice Oslo: “Najprej moramo pogledati rezultat, sedaj tega ne želim komentirati” je povedal zdravstveni direktor Steinar Madsen v izjavi za Norwegian News Agency. Več kot 24 primerov redkih krvnih strdkov je bilo prijavljenih s strani lokalnih oblasti, ki nakazujejo na potencialno povezavo med pacienti z nizkim številom rdečih krvničk. A kljub temu, po 10 milijonov odmerkov, je število potrjenih krvnih strdkov malce preko 25. To so precej nizki odstotki. Za tiste, ki ste zmedeni glede narave problema, Dr.John Weiner razloži: Težava je, kot je Holme pojasnil, specifična vrsta nevarnega strdka, ki se je pojaviil.

“Obilo previdnosti” pristop je zagotovljen. Ampak po tem, kar se je zgodilo 2020, ko so veliki tehnološki velikani cenzurirali vsakogar, ki je govoril kontra uradnim pravljicam okoli Covid obraznim maskam in lockdownom, se sprašujemo kdaj bosta Twitter in Facebook cenzurirala Holmeja. Očitno je, da so osrednji mainstream #fakenews mediji zgodbo zakopali, kljub temu, da se pojavlja več različnih poročil o primerih krvnih strdkov. Ampak EMA, ki je najbrž v celoti financirana s strani farmacevtskih korporacij, v neverjetni cca.3 dni trajajoči, zelo obsežni in detajlni 72-urni preiskavi niso našli povezave med eksperimentalnimi covid cepivi in sinus vein thrombosis krvnimi strdki. Razloga, da nebi zaupali neizvoljenemu bruseljskemu birokratskemu aparatu, ki uničuje evropske narode z načrtnimi migracijami iz tretjega sveta, ki se zavzema za LGBTQ osebe z gender dysphoria psihičnimi motnjami in, ki nam je odvzel vse zgodovinske svoboščine ter nam v okviru ECB-euro FIAT valute odvzel tudi najbolj pomembno komponento samostojnosti – suverena monetarna politika, razlogov za nezaupanje pač nimamo :), saj so s svojimi dejanji v zadnjih 20 letih dokazali, da jih najbolj skrbi usoda etničnih evropejcev (torej germanov, frankov, italjanov, slovanov, špancev, portugalcev, galcev…).

Pseudoznanost cepiv

Made with Padlet
Gasilske akcije slovenskega političnega vrha za promocijo poizkusnih covid cepiv izgledajo v očeh povprečnega državljana precej bedno. Ali ni nihče omenjenim politikom sporočil rezultata volitev? Torej omenjene morda podpira okoli 200.000 ljudi, ki imajo politično-strankarske interese po davkoplačevalskem denarju, še nekih 150.000 pa je ostalih volilnih udeležencev. Ostalih približno 1.6 milijona prebivalcev Slovenije se volitev ne udeležuje, ker ne vidijo v teh javnosektorskih in političnih vseživljenjskih foteljskih fikusih nobene dodane vrednosti niti v njihovih političnih programih in strankah, pravzaprav to, kar oni zastopajo je dejanska žalitev za intelekt. Zato je tudi njihov marketinški podvig glede AstraZeneca cepiva precej prozorna propaganda in nebi bili presenečeni, če bodo “cepljeni” samo z prozorno infuzijsko tekočino, kot smo imeli v zadnjem letu priliko videti širom sveta. Ljudje niso pozabili zadnjih let slovenskega javno-zdravstvenega “sistema”, predvsem je slovenski zdravstveni sistem poznan po otroški srčni kirurgiji in večinoma pohabljanju pacientov iz malomarnosti. Kaj pa lahko pričakuješ drugega od javnosektorskih fikusov katerim realni davkoplačevalci zagotavljamo denar za plače in tako niso izpostavljeni nobenim tržnim rizikom še manj pa odgovornosti?
Oseba zaposlena na stroške davkoplačevalcev, ki ne nosi nobene odškodninske in kazenske odgovornosti za posledice, ki lahko nastanejo, trdi, da je AstraZeneca varno in učinkovito “cepivo”. Niso prišli niti do stopnje spoznanja, da gre za gensko terapijo in ne klasično cepivo. Le kaj gre pri tem lahko narobe oziroma slovenci res nimamo razloga, da takšnim kredibilnim javnosektorskim fikusom, ki jih hranimo z davki, nebi zaupali, kajne? 🙂 Zanimivo je, da je članek na najbolj slovenskem portalu prisoten tudi po tem, ko je 17 držav ustavilo cepljenje z AstraZeneca gensko terapijo. Kako so jih kar naenkrat polna usta našega zdravja – za te klovnovske nastope za dementne upokojence si zaslužijo vsaj oskarja če ne že zlatega stojana. Mimogrede, politik, javnosektorski zdravnik in upokojenec sta oba plačana iz iste vreče – državni proračun. Če se davčni prilivi zmanjšajo lahko to rešujemo z zadolževanjem, višanjem davkov ali pa z manjšanjem obveznosti iz proračuna (zdravniki iz javnega sektorja pobijejo upokojence in tako privarčujejo denar v proračunu za plače hkrati pa od farmacevtskih korporacij dobijo finančne bonuse za ustvarjen promet z tableti in ostalimi produkti farmacevtskih korporacij). Popolna win-win situacija za javnosektorske zdravnike in politike.
University Medical Center of El Paso in Texas – Covid injekcija je že stisnjena – prazna – je bil tarča kritik zaradi zaigranega cepljenja po TV v živo. https://metro.co.uk/2020/12/16/hospital-accused-of-faking-covid-vaccine-for-tv-after-viewers-spotted-syringe-plunger-that-didnt-move-13763415/

Ker Google ni Vaš in naš prijatelj in je izredno pristranski do vseh radikalno levičarskih teorij, ki so namenjene sistematični eksterminaciji prebivalcev planeta zemlja, si zgodovino pretvarjanja prejema cepiva v živo po TV sami oglejte na:

https://duckduckgo.com/?q=faking+covid+jab+on+tv&t=h_&ia=web

Človekove pravice proti pravici plutokratov, da zaslužijo milijarde USD preko cepiv. Ko se uporablja strah za prisilo, ustrahovanje ali pa psihološko pogojevanje ljudi, da storijo stvari, ki jih v normalnih okoliščinah nebi, je motivacija vedno pohlep in oblast in ne reševanje življenj. Cepiva so samo še ena od shem za ustvarjanje denarja, ki pripomore k razvoju svetovne korporativno – fašistične diktature, zasluga na ničvrednem FIAT bančnem denarju zasnovanega gospodarstva.
Glavni vzrok smrti pri španski gripi je bila bakterijska pljučnica zaradi obraznih prekrival.
Temnopolte britanske javnosektorske lutke pozivajo k sprejemanju zakonov za kaznovanje ljudi, ki širijo proticepilske in zarotniške teorije.

Zanimivo je opazovati, kako politična in zdravstvena oblast v Sloveniji trdi, da je 1 smrt zaradi Covid odveč, medtem, ko nekaj 1000 mrtvih po svetu zaradi nezaželenih stranskih učinkov genske terapije, v obliki covid cepiv, ne predstavlja nobene težave. Ste že dojeli, da ste do leta 2030 vsi na programu za eksterminacijo, ne glede na vaš družben položaj in stopnjo podrejanja “ukrepom za zajezitev covid” v Sloveniji in kaj boste storili, da temu ne bo tako? (namig…obrazne maske, socialno distanciranje, lockdowni in naslednjih 14 dni, ki bodo ključni ne deluje, tudi za poizkusno cepljene ne, predvidevamo, da vam je sedaj po 1 letu to menda že jasno?)

Tekst iz publikacije The Rockefeller Foundation iz leta 2010. Situacija 2020/21 je bila načrtovana vsaj 10 let v naprej.

Če ta prispevek po nekem čudnem naključju bere kakšen nepodkupljen in sposoben doktor v Sloveniji naj pridobi za “covid” bolnike IVERMECTIN. Nihče več se ne bo okužil niti zbolel. Ampak to Vaši zdravstveni kolegi v javnem sektorju, ki so podkupljeni s strani proizvajalcev cepiv, ne bodo hoteli upoštevati, ker izhod iz Covid planemije ni v splošnem načrtu globalne korporativne vlade zato tudi večina laboratorijev, ki izvaja PCR testiranja cikle amplifikacije genetskega materiala nastavlja krepko preko 30, kar je v popolnem nasprotju celo z direktivami WHO, ki zapovedujejo največ 25 ciklov amplifikacije. Popolnoma zgrešene politike varovanja javnega zdravja v Sloveniji pa postajajo počasi že boleče očitne in predstavljajo še enega od nizov strokovnih fiaskov javnega zdravstvenega sistema v spregi s političnim sistemom – večino pozicij zasedajo politični oportunistični lopovi in intelektualni prevaranti preoblečeni v “strokovnjake” zato tudi ni bilo za pričakovati drugačnega izida. Vprašanje je samo kako bo ta zgrešena javno-zdravstvena politika v spregi z politično – strankarskimi abervezniki vplivala na kolaps gospodarstva. Jasno je nekaj, odgovorni, ki so sprejemali odločitve bodo krivili virus, nam je pa popolnoma jasno, da sesutja gospodarstva ni povzročil virus, ki ga v Sloveniji sicer ni še nihče uspel izolirati iz tkiva obolelih, ampak represivni ukrepi za “zajezitev virusa oziroma sploščenja krivulje”, vsi ti ukrepi pa imajo ime in priimek tistega, ki jih je uvedel.

Leva stran grafov predstavlja smrti 60+ skupine, desna stran grafov prikazuje smrti 60+ skupine po uporabi Ivermectina.

Avstralska mornarica ujeta pri ogromnem prikrivanju stranskih učinkov koronavirus cepiva, mornarji po injekcijah kolabirali v “kritično stanje” –>

<– Top znanstvenik za cepiva opozarja svet: Ustavite vsa Covid-19 cepljenja takoj ali pa bo spuščena “neobvladljiva pošast”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.