Project Veritas Posnel Pfizer znanstvenike: “Vaša protitelesa so najverjetneje boljša kot cepivo” po okužbi

Project Veritas je tajno posnel tri Pfizerjeve znanstvenike v najnovejšem razkritju v okviru njihove “Covid-19 Vaccine Exposed” serije videoposnetkov. V 10min trajajočem videoposnetku, ki je bil objavljen v ponedeljek ponoči, vsi trije znanstveniki, ki so bili posneti ločeno, priznajo, da so naravna protitelesa, ki nastanejo po Covid-19 okužbi boljša, kot pa cepivo.

“Ko je nekdo naravno imun – oziroma je prebolel Covid – ima najverjetneje več protiteles proti virusu…Ko se dejansko okužite z virusom, boste začeli proizvajati protitelesa proti večim delom virusa…zato so vaša protitelesa najverjetneje boljša na tej točki, kot pa Covid cepljenje,” je povedal znanstvenik Nick Karl. “Mesto New York ima vzpostavljen sistem teh cepilnih kartic in ostalega. Gre se samo zato, da se necepljenim ljudem tako zagreni življenje, do te točke, da rečejo Jebeš. Cepit se grem. Veste?” je dodal.

Oglejte si videoposnetek:

Omembe vredno je tudi dejstvo glede izraelske študije, ki je bila objavljena v Science Magazine konec avgusta, ki je ugotovila, da je naravna imunost po prebolelem Covid-19 veliko boljši ščit proti deta različici, kot pa cepiva. Tega dejstva v slovenskih medijih v 1.5 meseca ni bilo mogoče zaslediti niti omembe te pomembne izraelske študije.

Drugi zaposleni pfizerja, Senior Associate Scientist Chris Croce je povedal podobno – izjavil je, da tisti, ki imajo naravno imunost so “najverjetneje bolj” zaščiteni, kot pa tisti z cepivom.

Veritas novinar: “Torej sem dobro zaščiten (z protitelesci)?”

Chris Croce, Pfizer Senior Associate Scientist: “Da.”

Veritas novinar: “Enako kot z cepivom?”

Chris Croce, Pfizer Senior Associate Scientist: “Najverjetneje bolj.”

Veritas novinar: “Kako to? Koliko bolj?”

Chris Croce, Pfizer Senior Associate Scientist: “Najverjetneje si zaščiten za dlje časa glede na to, da si imel naraven odziv.”

Croce nato svetuje Veritas novinarju pod krinko, da naj “počaka” z cepivom dokler njegova naravna imunost ne bo oslabela, ker je že prebolel Covid-19.

Tretji pfizerjev znanstvenik, Rahul Khandke, je povedal, da Pfizer pritiska na zaposlene, da skrivajo negativne informacije pred javnostjo.

“Gojijo in učijo nas, da govorimo naprimer “cepivo je varnejše, kot pa da se dejansko okužite z Covid”. Po pravici povedano smo glede tega morali opraviti toliko seminarjev. Sanja se vam ne. Tam moramo sedeti ure in ure in poslušati stvari kot naprimer “o tem v javnosti ne smete govoriti,”” je povedal Khandke, ki se je prav tako strinjal glede protiteles.

“Če imate povišano raven (Covid) protiteles boste lahko dokazali, da jo imate povišano,” je povedal. Croce je medtem priznal, da Pfizer pravkar izvaja testiranja, da bo ugotovil, ali njihovo cepivo res povzroča miokarditis v mlajših osebah. “Da, delamo, pravkar smo poslali okoli 3000 vzorcev pacientov na testiranje za povišanimi nivoji troponina (za potrebe odkrivanja srčnih kapi), da vidimo ali je vzrok zaradi cepiva in tako …”

Kaj se bo zgodilo s temi govorci resnice pri Pfizerju, ki so se odločili, da bodo izredno iskreni z Project Veritas novinarjem pod krinko?

Dr.Reiner Fuellmich o postopkih proti odgovornim za plandemijo.

Videoposnetek: Dr.Madej Carrie pokaže grozne slike Covid cepiv pod mikroskopom –>

<– Kako virusna pandemija koristi globalistični agendi

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.