Ukrajinski biološki laboratoriji: Rusija trdi, da so vpleteni Pfizer, Moderna, Merck, Obama, Soros, Clintonovi, Bidenovi, Rockefellerji & drugi

Ruska vlada sporočila, da obstaja ogromna globalna zarota. Izjava, ki jo je v sredo podalo rusko ministrstvo za obrambo, obtožuje celo paleto znanih politikov, farmacevtskih družb in vladnih entitet sodelovanja pri globalni zaroti v Ukrajini. Specifično rusko obrambno ministrstvo trdi, da so ZDA in druge NATO države vpletene v ilegalne vojaško-biološke projekte znotraj Ukrajine. Danes, ko objavljamo ta prispevek je petek in človek bi pričakoval, da bo takšna uradna objava ruskega vojaškega ministrstva (glede na to, da je Rusija ena od držav, ki so v vojaškem konfliktu z NATO in CIA) takoj na naslovnicah vseh slovenskih medijev tako kot pristane na naslovnicah vsaka mogoča in nemogoča propaganda glede ukrajinskega klovna Zelenskega. A žal se vsebina objave ne ujema z pravljično zgodbico, ki jo slovenski mediji slovenski javnosti pripovedujejo v kontekstu Ukrajine, nekateri v Sloveniji pa to pravljično zgodbico dejansko smatrajo za resnično dogajanje in resnica bi precej načela “kredibilnost” nekaterih kupljenih oziroma prodanih politikov in njihovih oprod v Sloveniji. Glede kredibilnosti slovenskih medijev pa smo že ugotovili, da so namenjeni zgolj in izključno samo propagandi za “uravnavanje javnega mnenja” na način, da je “slovensko javno mnenje” vedno popolnoma v skladu z “uradnim javnim mnenjem” klovnov v EU, ZDA in NATO, ne glede ali gre za resnico ali čisto fikcijo. Torej skladno z propagando entitet, ki si lastijo slovenski državni sistem, vplivne posameznike in medije. Ko boste enkrat prenehali oglaševati v slovenskih medijih in prenehali gledati njihove “informativne” programe ter odjavili vse naročnine se bodo ob upadu oglaševalskega denarja in upadu ratinga gledanosti hitro streznili, ker discipliniranje osrednjih medijev v Sloveniji je v rokah naroda in slehernega posameznika in ne države ali pa urednikov teh propagandnih organizacij.

Bivša tiskovna predstavnica ukrajinskega predsednika Vladimir Zelenskega Iuliia Mendel je na Twitterju zapisala, da Rusija širi “neosnovane obtožbe glede tajnega ameriškega razvijanja bioloških orožij v Ukrajini ter, da so jim tokrat pomagale farmacevtske družbe Pfizer in Moderna.”

Tudi na blogu AMBasador21 smo že pisali o biološko-vojaških laboratorijih v Ukrajini, ki jih je financiralo ameriško obrambno ministrstvo, obstoj teh objektov pa so potrdili najvišji predstavniki ameriške države, ki jih lahko vidite v javnosti (npr.Victoria Nuland na senatnem zaslišanju, ko jo je “privil” eden najboljših ameriških senatorjev Dr.Rand Paul, republikanec iz Kentuckya). V slovenskih medijih o tem niti besede čeprav je bil to uraden dogodek. Po vsej verjetnosti je slovenski državni vrh in medicinski kartel strah maščevanja slehernega posameznika v Sloveniji, ki so ga namenoma uporabili za poizkusnega laboratorijskega zajčka za določene produkte, ki so nastali v teh vojaško-bioloških laboratorijih. Vprašanje, ki pa se tu v kontekstu Slovenije poraja pa je, koliko odvečnih in prezgodnih smrti ter kroničnih poškodb teles in duševnega zdravja/psihe državljanov Slovenije so slovenski promotorji “cepiv” povzročili med slovenskim narodom, kajti brez dvoma gre pri celotni Covid19 situaciji in predvsem odzivu na ta prehlad z IFR 0.12%, za sistematične zločine proti človeštvu tudi v Sloveniji – imena in priimki akterjev so nam znani. Sistematični zločini proti človeštvu se kaznujejo z usmrtitvijo akterjev tudi, če v državi, kjer se je zločin zgodil, ni lokalno zakonsko predpisane smrtne kazni, sistematični zločini proti človeštvu tudi nikoli ne zastarajo.

Oddelek ameriškega obrambnega ministrstva, ki se imenuje Biological Threat Reduction Program, je zagotovil finančna sredstva za biološke laboratorije v Ukrajini. Ta dogovor je sklenil takrat ameriški senator Barrack Hussein Obama v letu 2005. V tem kontekstu je zanimivo, da je ameriško veleposlaništvo v Ukrajini izbrisalo iz svoje spletne strani dokumente, ki se nanašajo na financiranje omenjenih bioloških laboratorijev, ko je zgodba pridobila mednarodno pozornost.

Ruska vlada je predhodno povezala Hunter Bidena, George Sorosa, Pentagon in ameriško CDC z biološkimi laboratoriji v Ukrajini, ko je izjavila: “Glavni cilj tega projekta je bila izvedba molekularne analize posebno nevarne nalezljive endemije v Ukrajini.”

Rusija se je zaradi teh objektov (laboratorijev) v Združenih Narodih pritoževala več mesecev (v slovenskih osrednjih medijih o tem ponovno nič…), sedaj pa so objavili več podatkov, ki v to shemo biološko-vojaških raziskav v Ukrajini, vpletejo tudi velika farmacevtska podjetja. “Pomembno je omeniti, da so ideologi ameriških vojaško-bioloških aktivnosti v Ukrajini voditelji ameriške demokratske stranke,” smo lahko prebrali v najnovejši ruski uradni izjavi (ponovno…v Sloveniji o tem nič…). “Posledično je bil preko ameriške izvršne veje oblasti formiran zakonski okvir za zagotavljanje financiranja vojaškega biomedicinskega raziskovanja direktno iz zveznega proračuna. Sredstva so pridobivali z državnimi garancijami preko nevladnih organizacij pod nadzorom vodstva ameriške demokratske stranke, vključno z investicijskimi skladi Clintonov, Rockefellerjev, Sorosa in Bidena.”

Dokumenti, ki jih je objavila ruska vlada prikazujejo diagram z posamezniki in entitetami, ki so vpletene.

Izjava ruskega ministrstva za obrambo se nadaljuje z: “Shema vključuje večja farmacevtska podjetja vključno z Pfizer, Moderna, Merck in podjetje, ki je povezano z ameriško vojsko – Gilead. Ameriški strokovnjaki izvajajo testranja novih zdravil, ki zaobidejo mednarodne varnostne standarde. Posledično zahodna podjetja močno znižujejo stroške raziskovalnih programov ter s tem pridobivajo pomembno konkurenčno prednost.” Rusija trdi, da je ena od koristi te obsežne zarote ta, da “voditelji demokratske stranke” to shemo lahko uporabijo za “generiranje dodatnih finančnih sredstev za politično kampanijo ter s sto shemo lahko skrijejo distribucijo teh sredstev.” Na seznamu entitet je tudi nemška vlada (le kaj bi svet brez nemških dvoličnežev), ki ima po ruskih podatkih laboratorije za biološke poizkuse v dvanajstih državah – tudi v Ukrajini (samo upamo lahko, da nemška vlada v Sloveniji ne financira kakšnih tajnih proizvodnih kapacitet za Zyklon-B živčni plin zamaskiranih kot “obrat kemične tovarne za proizvodnjo mila za intimne predele telesa”). Rusija je v tem kontekstu izjavila: “Na nemški strani program vključuje Institute for Armed Forces Microbiology (Muenchen), Robert Koch Institute (Berlin), Loeffler Institute (Greifswald) in Nocht Institute for Tropical Medicine (Hamburg).” Vlada Vladimirja Putina je omenila, da “vpletenost inštitucij, ki so podrejene Bundeswehr potrjuje vojaško orientacijo” raziskav v katere je vpletena Nemčija.

Dodatno je v iste ukrajinske biološke laboratorije vpletena tudi Poljska, ki sodeluje z pentagonovim pogodbenikom iz ZDA Battelle Institute. Rusija je v svojo izjavo dodatno zapisala, da “se pripravljajo provokacije preko katerih bodo ruske oborožene sile obtožene uporabe orožja za množično uničenje kateremu bo sledil “sirski scenarij” preiskave s katero bodo poizkusili lažno fabricirati potrebne dokaze in pripisati krivdo.” Vlada v Kijevu je zahtevala zaščitno opremo za kožo in dihalne poti proti strupenim kemikalijam in biološkim kontaminacijskim agentom, kar je dokaz za prihajajoči lažni napad, trdi rusko obrambno ministrstvo. “Posebna vojaška operacija ruskih oboroženih sil je prekrižala načrte o ameriški vojaško biološki ekspanziji v Ukrajino ter zaustavila kriminalne eksperimente na civilistih.” S tem stavkom se zaključi uradna objava ruskega obrambnega ministrstva.

Videoposnetek: Ricardo Bosi (voditelj AustraliaOne) trdi, da je Putin v Ukrajini kači odrezal glavo –>

<– Victoria Nuland opozarja, da lahko Rusija zapleni ukrajinske biološke laboratorije, lahko izvede lažen napad z uporabo bioloških orožij

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.