Shaoxing nam je pokazal grozo kitajske “zero Covid” politike

Kljub temu, da je Kitajska izvor SARS-CoV-2, se je Kitajska uspešno izognila zaslišanju glede vloge kitajske komunistične partije (CCP) pri razvoju virusa kot tudi glede vpliva na izoliran kitajski narod. Pomembnost preverljivih podatkov glede vsega – od okužb do učinkovitosti cepiv in drugih odzivov na Covid s strani Kitajske – se je s strani globalnih NGO kot je WHO previdno spregledalo, prav tako ni diplomatskih preiskav s strani drugih narodov. Kitajska ima zgodovino objavljanja zmanipuliranih in netočnih statistik in to ni nič novega, to je še posebej očitno pri preučevanju gospodarskih podatkov, ki jih objavlja svetu. Z takšno zgodovino nepoštenosti je sprejemanje kitajske zgodbice glede odziva na Covid-19 prikaz iluzije, katero je Kitajska uspela začarati svetu.

Iz mesta Shaoxing v provinci Zheijang so prišli videoposnetki, ki so dvignili zaveso odra te gledališke predstave. Mesto z skoraj 5mio prebivalci nam je razkrilo brutalno grozno vsiljevanje kitajskega “zero Covid” programa. Shaoxing ima sedaj največje Covid karantensko taborišče najverjetneje na svetu, saj v izgradnji Covid taborišč pravzaprav tekmuje samo z Avstralijo in avstralsko “demokracijo”. Taborišče ima kapaciteto za 5500 oseb, stopnja zasedenosti sicer še ni odkrita a grozljivi pogoji v katerih se nahajajo zaporniki v teh taboriščih pa so po zaslugi videoposnetkov razkriti.

Obseg gradnje drugih taborišč so preko medijske cenzure uspešno skrili a prizori iz Shaoxinga jasno pokažejo pospešeno gradnjo karantenske infrastrukture na Kitajskem. Videoposnetki, ki pa so uspeli prebiti Veliki požarni zid, pa dokazujejo, očitno tudi na drugih lokacijah, grozne pogoje katerim so osebe v teh taboriščih podvržene.

Obstoj karantenskih/samoizolacijskih taborišč je še ena iz niza domnevnih “teorij zarot”, ki se je izkazala za dejstvo. Celo na papirju najbolj demokratični narodi in države, kot je Avstralija, gradijo samoizolacijska taborišča in to so dejstva. Kljub temu, da so pogoji v teh taboriščih v Avstraliji neprimerljivi, je jasno, da avtoritarna smer odziva na pandemijo prikazuje smer, kam Covid operacije peljejo vkolikor narod dopusti, da se nadaljujejo (14 dni za sploščit krivuljo, samo maske, samo testiranja za vstop v javne prostore, samo samotestiranje v državnih šolah, samo zapiranje v občine, samo 1 injekcija, samo 2 injekciji, samo 3 injekcije, samo PCT, samo Qr in covid taborišča so tu v obliki ogromnega nepokritega koncentracijskega taborišča imenovanega Slovenija).

Neizbežno je, da bo Kitajska svetovala “zero Covid” politiko globalnemu občinstvu, pretvarjali se bodo, da je to okvir za učinkovit odziv na pandemijo. Brez, da se bo priznalo tudi grozne plati te politike, bodo izpeljanke te avtoritarne politike zagotovo uvedene v drugih državah po svetu. Ker si izmišljajo nove in nove seve, ki zagotavljajo opravičevanje novih ukrepov, je potrebno grozno sceno iz Shaoxinga in drugje po Kitajski ljudem pokazati zato, da bomo vladam preprečili, da svoje državljane postavijo na podobno pot dogodkov.

David Rockefeller with Chinese Premier Chou En-lai in Peking, June 1973. (AP Photo)

Videoposnetek: Trije najstniki pobegnili iz avstralskega max-security taborišča za “Covid-19 karanteno” –>

<– “Množična formacija psihoze” je oblika nadzorovanja misli in se uporablja za družbeni inženiring sveta v policijsko državo

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.