Generalovo sporočilo necepljenim: “Vi ste del največjih, ki so kadarkoli živeli, heroji rojeni med običajnimi ljudmi, ki svetite v temi”

Sporočilo francoskega generala Christian Blanchona in profesorja Fernanda Lopez-Mironesa necepljenim se je pojavilo pred približno enim letom. Nihče ni potrdil avtentičnost sporočila a hkrati tudi omenjena avtorja avtentičnosti nista zanikala. Članstvo generala Blanchona v gibanju Les Patriotes Florian Phillipot pa govori samo za sebe, nezanikanje avtorstva izjave pa namiguje vsaj na to, da se general v celoti strinja z njo. Izjava je sledeča:

Sporočilo necepljenim

Tudi, če bi bil polno cepljen bi se priklonil necepljenim, ker so izdržali največji pritisk katerega sem kadarkoli videl, vključno z pritiski zakonca, staršev, otrok, prijateljev, znancev in doktorjev. Ljudje, ki so bili sposobni takšne osebnosti, takšne hrabrosti in takšne kritične sposobnosti nedvomno utelešajo najboljši del človeštva. Nahajajo se povsod v vseh časih, sferah delovanja, državah in načinih razmišljanja. Oni so posebna vrsta, oni so vojaki, ki jih vsaka vojska želi imeti v svojih vrstah. Oni so starši, ki si jih želi vsak otrok in oni so otroci o katerih vsak starš sanja. Oni so bitja nad povprečjem svoje družbe, oni so esenca naroda, ki so zgradili vse kulture in osvojili horizonte. Oni so tu med vami, delujejo normalno, ampak so superheroji. Storili so to, kar drugi niso bili zmožni. Bili so drevo, ki je izdržalo orkan žaljivk, diskriminacije in socialne izključenosti. In to so storili zato, ker so mislili, da so sami in verjeli so, da so sami. Izključeni iz božičnih miz svojh družin, nikdar niso videli kaj tako krutega. Izgubili so službo, dovolili so, da jim propade kariera, ostali so brez denarja…ampak ni jih bilo strah. Trpeli so neizmerno diskriminacijo, obsodbe, izdaje, ponižanja….ampak nadaljevali so. Nikoli v zgodovini človeštva ni bilo takšnega scenarija ampak sedaj vemo, kdo so uporniki na planetu Zemlja. Ženske, moški, stari, mladi, bogati, revni, vseh ras in vseh ver, necepljeni, izbranci nevidne noahove barke, edini, ki so uspeli upreti, ko so se vsi zlomili. To ste vi, zdržali ste test katerega mnogi najmočnejši marinci, komandosi, zelene baretke, astronavti in genijalci niso mogli zdržati. Vi ste del največjih, ki so kadarkoli živeli, heroji rojeni med običajnimi ljudmi, ki svetite v temi.

General Christian Blanchon & profesor Fernando Lopez-Mirones

Je tu potrebno še kaj dodati razen…:

in

Videoposnetek: Pričanje dr.Rober Malonea glede Covid-19 injekcij in vojne pete generacije, ki se bije proti človeštvu –>

<– Eksplozivna analiza cepiv ugotovila: 147 milijard USD gospodarske škode, več deset milijonov ljudi poškodovanih ali invalidnih