Višji kardinal opozarja, da elite uvajajo “nadzorno državo popolnega nadzora” preko Covid

Kardinal je razglasil, da globalisti želijo ustvariti “novega človeka po svojih kriterijih, kar nima več veze z demokracijo “.

Višji nemški kardinal je posvaril, da osebe, kot so Bill Gates, George Soros in vodja Davos Economic Forum Klaus Schwab uporabljajo pandemijo zato, da bi porinili svet pod “totalni nadzor” globalističnih “super bogatih elit”.

Kardinal Gerhard Ludwig Mueller, ki je med drugim tudi visoko rangiran sodnik na vatikanskem sodišču, je komentarje izrekel med intervjujem za avstrijski St.Boniface Institut. Mueller je povedal, da so “ljudje, ki sedijo na prestolu svojega bogastva”, zgrabili “priložnost za izvedbo svoje agende“. Kardinal je dodal, da je pandemija pripeljala do “kaosa” in “preobratov” deloma zato, ker elite želijo “zgrabiti priložnost in postrojiti ljudi” preko globalne “nadzorne države“. Mueller je prav tako izjavil, da se globalisti trudijo, da bi ustvarili “novega človeka”, ustvarjenega (indoktriniranega) “v skladu z njihovimi predstavami in všečnostjo”, hkrati pa opozarja, da “to nima veze z demokracijo”.

Poglejte si posnetke (v nemščini):

Nemški “mediji” oziroma nemški stroj za indoktrinacijo in pranje možganov, ki se skriva pod pretvezo medijev v Nemčiji, je kardinalnove navedbe takoj demantiral z “teorijami zarote”, Klovn Magazin oziroma Der Spiegel je dodal še češnjico na vrhu sadne kupe, ko je sugeriral, da so komentarji kardinala anti-semitski (kar je resnično smešno, saj je Soros kazarski žid, ki moli k Molochu, Epstein pa je bil židovski pedofilski kralj, ki je z globalno elito porival mladoletne deklice, ker to pač židje počnejo in imajo to tudi zapisano v Talmudu, vkolikor ste nasprotnega mnenja, ste pač ožigosani za anti-semita).

Kardinal Mueller se je odzval na navedbe nemške tiskovne agencije DPA (Deutsche Propaganda Agentur 🙂 Goebelles wink 😉 wink 😉 ) z elektronskim sporočilom, v katerem je navedel, da je narobe, da se preko propagande širi ideja, da kdorkoli “kritizira finančno elito…je avtomatično na napačni strani”, dodatno je v sporočilu zapisal, da “super bogate elite v različnih državah” izvajajo “nelegitimen vpliv” nad prebivalci planeta. Mueller pa ni prva vidna oseba znotraj katoliške cerkve, ki opozarja na temno agendo, ki stoji izza Velikega Reseta.

Kardinal Raymond Burke, ki je eden od najmočnejših katolikov v ZDA je v eni od nedavnih javnih pridig besnel, da “sekularne sile” želijo “iz nas narediti sužnje njihove morilske in brezbožje agende.” “Potem je tu še skrivnostni wuhan virus o katerem so nam množični mediji na dnevni ravni podajali nasprotujoče si informacije,” je povedal Burke. “Kar je jasno je, da je bil zlorabljen s strani določeni sil, ki so sovražne družinam in svobodi narodov, da napredujejo svojo zlobno agendo. Te sile nam govorijo, da smo sedaj predmet takoimenovanega Velikega Reseta, nove normalnosti, ki nam jo diktirajo oni preko manipulacije državljanov in narodov preko nevednosti in strahu.”

Kardinal, ki sedi tudi na cerkvenem vrhovnem Tribunalu Apostolske Signature – najvišje sodne oblasti znotraj katoliške cerkve, je hkrati tudi močno okrcal ameriško zvestobo Kitajski kot nevarno grožnjo krščanski identiteti v ZDA. “Zato, da bi pridobili gospodarske dobičke, smo si kot narod dovolili, da postanemo odvisni od kitajske komunistične partije, odvisni od ideologije, ki popolnoma nasprotuje krščanskim temeljem na osnovi katerih naše družine in naš narod ostaja varen in prosperira,” je povedal.

Mueller pa še zdaleč ni edini, novembra je škof Carlo Maria Vigano poslal odprto pismo predsedniku Trumpu v katerem je sporočil, da je Covid-19 pandemija del načrta za vzpostavitev “zdravstvene diktature“. “Vidimo lahko vodje narodov in verske voditelje kako pozdravljajo ta samomor zahodne kulture in njene krščanske duše, obenem pa se temeljne pravice državljanov in vernikov odpravlja v imenu zdravstvene krize, ki se vse bolj razkriva kot ključ za vzpostavitev nečloveške brezobrazne tiranije,” je zapisal v pismu Vigano. Dodatno je glede Velikega Reseta škof Vigano v pismu zapisal, da želijo “vzpostaviti svobodo-ubijalske ukrepe, skrite za mamljivimi obljubami zagotovitve univerzalnega temeljnega dohodka in odprave individualnega dolga.”

Potem je tu še kardinal Robert Sarah, ki je prav tako nedavno posvaril, da je krščanstvo v upadu in, da je zahodna družba “izubljena”, ker “če smo odrezani od Boga, smo izgubljeni in Bog je tiho”. Kardinal je prav tako posvaril, da je “zahodna družba v obupnem stanju dekadence in uničenja” zaradi človeške obsedenosti z materializmom ter, da je situacija zelo podobna obdobju tik pred sesutjem rimskega imperija. “Elitam ni važno nič drugega, kot povečanje luksuznosti svojih vsakodnevnih življenj, ljudje pa so bili anestizirani z vse bolj vulgarno zabavo,” je povedal kardinal Sarah.

Kaj pa slovenski škofje?

Slovensko katoliško cerkev obvladuje vera v materializem, globalizem, veliki reset, denar, družbene privilegije, elitizem, tudi porivanje prostitutk, včasih kakšnega malega dečka, verovanje v zlato tele, laganje, ustrahovanje, čustveno manipuliranje z sledilci z namenom materialnega okoriščanja, intelektualno siromaštvo ter ostale machiavellistične doktrine.

https://t.me/Fall_of_the_Cabal/6853

https://thecovidworld.com/exclusive-disturbing-details-emerge-from-inside-australian-quarantine-camps/

#Fake znanost, neveljavni podatki: Ne obstaja niti en sam “potrjen Covid-19 primer okužbe”, pandemija ne obstaja –>

<– Videoposnetek: Patenti v Covid-19 cepivih razkrivajo resnični namen vsiljevanja teh eksperimentalnih genskih terapij

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.