Trump najavil veliko ofenzivo proti poizkusu državnega udara globoke države

Zlorabe FISA nalogov in zločini Clintonovih, vse bo preiskovano trdi predsednik Donald J. Trump.

Predsednik Trump je v ekskluzivnem obširnem intervjuju v sredo zvečer za Fox News za oddajo “Hannity” obljubil, da bo javno objavil polne in neredaktirane Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA) naloge in sorodne dokumente, ki jih je uporabil FBI za preiskavo njegove kampanije. Dejal je tudi, da želi “priti do dna” kako se je dolgotrajna zgodbica o ruskem vmešavanju začela.

Trump je povedal novinarju Sean Hannityu, da so mu njegovi odvetniki v preteklosti odsvetovali, da ne naredi tega dramatičnega koraka zaradi strahu, da bi bilo to lahko oviranje pravice.

“Imam načrte da odstranim oznako zaupno in objavim. Absolutno imam načrte, da to razkrijem.” je dejal Trump. “Imam kar nekaj talentiranih ljudi, ki delajo zame, odvetnike, res niso hoteli, da to storim na začetku.”

Trump je prav tako obtožil odgovorne osebe FBI “izdaje” – ostro je obsodil bivšega direktorja FBI James Comey-a, ki je “grozen človek”, bivšega direktorja CIA John Brennana kot potencialno duševno motenega ter predsednika demokratskega House Intelligence Commiteeja Adam Schiffa kot kriminalca.

Redaktirane verzije FISA dokumentov, ki so že bile obljavljene do sedaj, razkrivajo, da se je FBI ekstenzivno zanašal na dokumente, ki so bili fabricirani s strani Christopher Steela – anti-Trumpovski bivši britanski vohun, ki je delal za podjetje, katerega je financirala predsedniška kampanija Hillary Clinton in DNC (Democratic National Committee), zato da so nadzirali trumpovega pomočnika Carter Pagea. Vsaj en višji uradnik je imel pomisleke glede zanesljivosti Steela, sodeč po SMS sporočilih, ki jih je ekskluzivno pridobila televizijska mreža Fox News.

Kriminalna organizacija Clintonovih

V medije namenoma serviran dosje in posledično FBI nadzor so zanetili medijsko norišnico glede domnevnega spletkarjenja Rusija-Trump, ki pa se je zaključilo z cmeravim šepetanjem, ko se je razkrilo, da posebna preiskovalna komisija Roberta Muellerja ugotavlja, da ni nobenega dokaza o ruskem vmešavanju, kljub številnim ponudbam s strani rusov, da pomagajo Trumpovi kampaniji. Page ni bil nikoli obtožen ničesar.

Pozno v sredo je GOP senator Rand Paul iz Kentuckya twitnil navedbe vira iz vrha, da je anti-Trumpovski bivši direktor CIA interno forsiral omenjeni lažni dosje. Fox News ni uspela neodvisno potrditi Rand Paulovega vira.

“Mislim da je Brennan bolana oseba, res mislim to”, je rekel Tump. Ostro je kritiziral Brennanove “grozne” trditve iz zadnjih tednov, kjer je govoril, da je Trump sam zagrešil narodno izdajo. “Mislim da je nekaj resno narobe z njim.”

Odpuščeni bivši direktor FBI James Comey (levo) in bivši šef CIA, kateremu je Trump takoj odvzel varnostne akreditacije, John Brennan (desno). Oba v ZDA veljata za narodna izdajalca.

Brennan je bil eden najbolj glasnih in najbolj odmevnih glasov, ki so razglašali teorijo o ruskem vmešavanju v zadnjih dveh letih. Lažno je navajal, še pred nekaj tedni, da bo najverjetneje posebni preiskovalec Robert Mueller vložil obtožnico proti družinskim članom trumpove administracije. Precej podobna zadeva, kot je bil umor Julija Cezarja. Brennan je nedavno namignil, da je imel “slabe informacije”.

“Ko sem dejal, da morebiti nekdo vohuni za mojo kampanijo, je bila zaradi tega norišnica v medijih” je Trump povedal Hannityu. “Niso mogli verjeti, da sem lahko izrekel kaj takšnega. Izkazal se je, da so to majhni krompirčki v primarjavi s tem, kaj se je dogajalo…Milijoni in milijoni zapravljenega davkoplačevalskega denarja za lažen dosije, nato pa so ta dosje uporabili za začetek stvari. Bila je to čista prevara, plačana s strani Hillary Clinton in demokratov.”

Preberite tudi: Qanon objavil 16 letni načrt Obama-Clinton za Coup’d Etat v ZDA

Nekaj ur prej v sredo je Trump jasno dal vedeti, da je entuziastičen glede ideje o ustanovitvi druge posebne preiskovalne komisije, ki bi preiskala izvor ruske preiskave, ko je to prišlo na govorni red med sestankom v torek z republikanskimi senatorji.

Obregnil se je tudi v bivšega pravosodnega ministra Jeff Sessionsa, Trump je prav tako rekel Hannityu, da “se vse to nebi zgodilo” če bi bil pravosodni minister William Barr v njegovi administraciji od vsega začetka.

“Če bi to napisal v obliki romana, ga nihče nebi kupil; spodletel bi, ker bi bil preveč neverjeten roman” je rekel Trump. “Zadevi bomo prišli do dna. To se nikoli več ne sme zgoditi predsedniku. To je bila sramota in zadrega za našo državo….upam da jo ne bodo odnesli brez posledic”.

Videoposnetek: Državni udar v ZDA

“Videti moramo, kako se je vse skupaj začelo a to bom prepustil drugim ljudem, vključno z pravosodnim ministrom in drugimi, da potegnejo te zaključke,” je nadaljeval Trump. “50 let, 100 let od danes – če bo nekdo poizkusil storiti kaj podobnega, se bodo zavedali, da je kazen zelo zelo velika, če oziroma ko jih bodo pri tem zasačili”.

Trump je prav tako napadel demokratskega senatorja Schiffa, ki je vseskozi močno navijal za preiskave v morebitne povezave med Trumpom in Rusijo. “Schiff je slab človek, vedel je da laže – ni neumen. Leto in pol je izdajal, klicaril CNN in druge. Veste, gledam ga, takšen lažnjivi prevarant…Vedel je, da laže, šel je s svojimi prijatelji v prostore demokratske stranke, tam pa so se smejali kot nori. Na nek način lahko rečemo, da je zločin, kar je storil – dajal je izjave, za katere je vedel, da so napačne. Je sramota za našo državo.”

Predsednik vztraja, da morajo ZDA imeti “dober odnos” z Rusijo in Kitajsko, a “fake news” in “nesmisli” so njegove namene izkrivili v nekaj bolj temačnega.

Demokratski Senator Adam Schiff, ki je 2 leti vestno zavajal javnost.

Trump je prav tako kritiziral Comeya, ki ga je odpustil v letu 2017 kot “groznega človeka”. Vztrajal je pri tem, da ga ni odpustil zato, da bi oviral pravico, Hannityu je povedal da je vedel, da bo odpustitev Comeya samo povečala negodovanje nad Belo Hišo.

Poglejte tudi: Videoposnetek zaslišanja James Comeya pred Senatom – Comey uniči samega sebe

“Šlo je za izdajo,to je resnična izdaja,” je rekel Trump, nanašujoč se na SMS sporočila med bivšim posebnim agentom FBI Peter Strzok in bivšo pravnico FBI Liso Page, v katerih sta govorila o “zavarovalni polici” v primeru Trumpove zmage na volitvah.

“Imeli smo pokvarjene policiste, imeli smo ljudi, ki so slabi FBI ljudje…na vrhu niso bili čisti, če se izrazimo milo.” Kasneje je tudi dejal, da “Nikoli več ne smemo dovoliti, da se takšna izdajalska dejanja zgodijo bodočemu predsedniku.”

Sedaj, ko je rusko vmešavanje dokazana laž, kdaj se začnejo procesi zaradi narodne izdaje?

V ločenem segmentu je Trump prav tako rekel, da upa, da bodo demokrati še naprej silili v ospredje z Green New Deal, ki je pogorej na preizkusnem glasovanju v torek, saj je večina demokratov rajši volila “present”, namesto, da bi zabeleženo podprli to uničujočo transformacijo celotnega ameriškega gospodarstva.

Trumpov intervju je prišel v času, ko je več GOP zakonodajalcev začelo trditi, da je predsednik poteptal vse, kar bi se lahko izkazalo, kot najboljši teden njegovega predsedovanja, ko je podprl popolno odpravo ObamaCare.

V ponedeljek je Pravosodno ministrstvo zaprosilo ameriško pritožbeno sodišče v petek okrožju v New Orleansu, da potrdi lanskoletno sodbo zveznega sodnika iz Texasa, ki je presodil, da Affordable Care Act ni več ustaven, ker je davčna reforma v letu 2017 izničila kazni za zdravstveno zavarovanje, vkolikor le-tega nimate.

Več republikancev v Kongresu je za Fox News izjavilo, da jih malce skrbi časovni horizont trumpove administracije in intervencije v to zadevo, ki se je zgodila na krilih ugotovitev posebnega preiskovalca Muellerja ter na krilih Housea, ki je ohranil predsedniški veto zakona, ki zaustavlja razglas izrednega stanja zaradi mejnega zidu ter na krilih Senatnega glasovanja, ki je razjasnilo to, kar konzervativci opisujejo kot težave z Green New Deal – zadevo, ki jo je pripravila Rep.Alexandria Ocasio-Cortez, D-N.Y. Demokratsko glasovanje o Green New Dealu, kot ga predlaga Ocasio-Cortezova je razgalilo vso bedo zelenih idej. 54 demokratov je glasovalo proti, nihče ni glasoval za.

Za zaključek tokratnega blog prispevka Vam prilagamo sledeči videoposnetek iz leta 2016. Poročanje luzerja in zgube Edvarda Ž(R)itnika leta 2016 o stanju rpedsedniške kampanije v ZDA slovenskemu narodu. Laži in popolnoma neobjektivno poročanje, vse v korist Hillary Clinton. Sedaj, zgolj 3 leta kasneje lahko vidimo, kakšna novinarska nula in sinko z zlato žlico, lahko postane dopisnik iz ZDA za RTV Slovenija.

Edvard Žitnik, hardcore Anti-Trump reporter/liar, who shouldn’t be granted access to USA never ever. He was lying trough the whole 2016 USA election campaign with a clear Hillary bias, to the whole pro-Melania and pro-Trump slovenian nation/public. Never should a person like that come even close to a job of a reporter. He’s a product of communism cabal in Slovenina that survived the fall of Yugoslavia. He’s an absolute looser in the eyes of the slovenian nation.

Video: Rdeča tabletka – Kdo je Barrack Hussein Obama –>

<– Liberalne glave eksplodirale: Predsednik Trump retvitnil sliko vodilnih demokratov, vključno z Obamo, Hillary, Holder, Huma in Muellerjem za rešetkami

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.