WHO (končno) priznala, da PCR testi ustvarjajo lažno pozitivne rezultate

Opozorila glede visoke CT vrednosti testov so več mesecev prepozna…torej zakaj se pojavljajo sedaj? Možna razlaga je šokantno cinična…WHO je 14.12.2020 objavila memorandum s smernicami v katerem opozarja, da visoke nastavitve ciklov povečave genetskega materiala pri PCR testih ustvarijo lažno pozitivne rezultate. Ta informacije je točna, znana nam je že več mesecev zato se moramo vprašati: Zakaj o tem poročajo zdaj? Je to morda zato, da bodo na ta način poizkusili naplahtati svet, da cepivo deluje? Memorandum WHO o nastavitvi ciklov na PCR testih lahko preberete na tej povezavi.

“Zlati standard” za odkrivanje okužb z SARS-CoV-2 so testi osnovani na verižni reakciji polimeraze (PolymeraceChainReaction). PCR test deluje tako, da vzame nukleotide – drobcene fragmente DNA ali RNA – in jih replicira dokler ne postanejo nekaj dovolj velikega za identifikacijo. Replikacija se dogaja v ciklih, vsak cikel pa podvoji količino genetskega materiala. Število ciklov, ki je potrebno, da se proizvede nekaj, kar lahko identificiramo se imenuje “cycle threshold” (minimalno število ciklov) oziroma “CT value”. Višja kot je CT vrednost manjša je verjetnost, da se odkriva nekaj pomembnega.

Osebe na sliki sporočajo: Kaj nam pa morete smrtniki? Smrtniki, ki gledamo to sliko sporočamo: Slovenija je zelo majhen kos zemeljskega površja.

Ta novi WHO memorandum trdi, da z uporabo visokih vrednosti CT med testiranjem za prisotnost SARS-CoV-2 dobimo vedno lažno-pozitivne rezultate testa. Citiramo njihove lastne besede:

Uporabniki RT-PCR regentov morajo skrbno prebrati IFU zato, da ugotovijo, če je ročno nastavljanje meje za pozitivne rezultate potrebno zato, da se upošteva šum iz ozadja, ki lahko pripelje do tega, da se rezultat testiranega vzorca na visokih ciklih (Ct) interpretira kot pozitiven rezultat.

https://www.who.int/news/item/19-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2021-01

Z razlago nadaljujejo:

Načrtovano načelo RT-PCR testa pomeni, da se pri pacentih z visokimi nivoji virusa v cirkulaciji potrebuje relativno malo ciklov za odkritje virusa zato bo Ct vrednost nizka. Nasprotno pa, ko se na vzorcih uporabi visoko Ct vrednost to pomeni, da je bilo potrebno veliko ciklov za odkritje virusa. V nekaterih okoliščinah je razlikovanje med šumom iz ozadja in dejansko prisotnostjo iskanega virusa težko razlikovati.

https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users

Seveda to za tiste, ki ste bili pozorni niso nobene novice več. Dejstvo, da se PCR teste z lahkoto manipulira in so zato potencialno izredno netočni, je bilo eden od bojnih krikov tistih, ki oporekamo uradni zgodbici okoli “pandemije” ter uredbam in omejitvam in politiki, ki se prodajajo skupaj z PCR testi. O tem je napisanih ogromno člankov, napisali so jih strokovnjaki iz tega področja, zdravstveni novinarji in drugi raziskovalci. To je že večmesecev splošno dostopno znanje, da vkolikor se Ct vrednost nastavi nad 35 dobimo rezultat testa, ki je brez pomena. Dr.Kary Mullis, ki je dobil nobelovo nagrado za izum PCR procesa je bil jasen, da PCR testi niso bili mišljeni kot diagnostična orodja:

Z PCR, vkolikor to dobro znaš narediti, lahko najdeš skoraj karkoli v vsaki osebi.

https://off-guardian.org/2020/10/05/pcr-inventor-it-doesnt-tell-you-that-you-are-sick/

Glede nastavitve ciklov je povedal, da:

Če moraš iti preko 40 ciklov za povečavo ene same kopije gena, potem je nekaj resno narobe z vašimi PCR.

https://off-guardian.org/2020/10/05/pcr-inventor-it-doesnt-tell-you-that-you-are-sick/

Navodila MIQE glede uporabe PCR navajajo:

Cq vrednosti, ki so višje kot 40 so sumljive zaradi uporabljene nizke učinkovitosti in se na splošno neb smele uporabljati v poročilih.

https://www.gene-quantification.de/miqe-bustin-et-al-clin-chem-2009.pdf

Zgoraj navedeno je že od začetka lockdownov javno znanje. Na spletni strani avstralske vlade so priznali, da so testi napačni, sodišče na Portugalskem pa je presodilo, da niso uporabni za ta namen.

Celo Dr.Anthony Fauci je javno priznal, da bo nastavitev ciklov preko 35 odkrivala “mrtve nukleotide” in ne živega virusa.

Kljub vsem tem informacijam je znano, da se je veliko laboratorijev po svetu (tudi v Sloveniji) zateklo k uporabi PCR testov z nastavitvami cikov preko 35 celo do 40. Torej zakaj se je WHO končno odločila, da sporoči, da je takšna uporaba napačna? V čem je vzrok, da so končno izbrali, da prepoznajo to preprosto realnost? Odgovor na to je potencialno šokantno ciničen:

Sedaj imamo cepivo, ne potrebujemo več lažno pozitivnih rezultatov.

Torej sistem je proizvedel svoje čudežno zdravilo. Tako se bo potem, ko bodo vsi prisilno cepljeni, vse PCR testiranje opravljalo pod “novimi smernicami WHO”, uporabljali bodo od 25 – 30 ciklov namesto 35+. Potem pa glejte in opazujte, število “pozitivnih primerov” bo upadlo in dobili bomo potrditev, da naše čudežno cepivo deluje. Po več mesecih poplavljanja bazenov podatkov z številkami lažno-pozitivnih testov, “zmotnem” štetju smrti, dodajanju “Umrl z Covid ali zaradi Covid” skoraj vsakemu certifikatu o smrti…sedaj lahko s tem prenehajo. Stroj za ustvarjanje pandemije se lahko ugasne na 0…dokler bomo vsi ravnali tako, kot se nam bo ukazalo. Kakršen koli znak upora – množične zavrnitve cepiva naprimer – in CT vrednost bo ponovno na 35+ in njihova čudežna bolezen bo spet prišla (npr. piše se leto 2030 val epidemije št.362, genetska mutacija SARS-Cov-8.64).

Preberite tudi: #Fake znanost, neveljavni podatki: Ne obstaja niti en sam “potrjen Covid-19 primer okužbe”, pandemija ne obstaja

PCR “tester” se uporablja tudi pri diagnostiki AIDS – HIV. Zanimivo, da ista naprava v 1980ih z istim postopkom amplifikacije genetskega materiala “odkriva” AIDS HIV “okužbe”, ki so v obdobju Covid19 izginile za vedno. 40 let kasneje v 2020ih pa PCR “tester” uporabljamo za “odkrivanje” Covid19 “okužb”.

Seznam lotov cepiv po proizvajalcih in geolokaciji in njihovo smrtonosnost do sedaj si lahko ogledate na tem spletnem naslovu (številka lota vašega Covid “cepiva” je zapisana na vašem cepilnem kartončku ):

http://howbad.info/

Torej vprašanja v Sloveniji, ki bodo pripeljala do iskanja odgovornih oseb v slovenskem sistemu so:

  • Koliko Ct ciklov se je uporabljalo pri iskanju imaginarnega virusa v slovenskih laboratorijih?
  • Kolikšen odstotek ljudi, ki so umrli med “pandemijo” je umrlo zaradi starosti, koliko zaradi kroničnih obolenj in kolikšen odstotek teh mrtvih se je uporabil v statistikah, ki so podlaga za sprejemanje ukrepov za zajezitev namišljene pandemije?
  • Kolikšen odstotek PCR testiranj se je opravilo nad 35+ ciklov in kolikšen odstotek teh rezultatov testiranj se je predložilo Vladi, da je sprejela represivne ukrepe in neveljavno zakonodajo v okviru boja proti “pandemiji”?
  • Kdo v Vladi in z vlado povezanimi službami ter člani političnih strank in v državnem bančnem sistemu je delničar oziroma lastnik delnic ali obveznic Pfizer, Biontech, AstraZeneca ter ostalih proizvajalcev cepiv, katerih vrednost z količino prodanih cepiv seveda naraste? Tako se bo lahko iztehtalo ozek zasebni kapitalski interes zamaskiran pod pretvezo politik varovanja javnega zdravja vpletenih akterjev v “pandemijo”.
  • Kdo od zdravnikov, ki so zaposleni z javnem zdravstvenem sistemu (npr. ministrstvo za zdravje, UKC, NIJZ…), torej prejemnikov plače iz proračuna republike Slovenije je delničar oziroma lastnik delnic ali obveznic Pfizer, Biontech, AstraZeneca ter ostalih proizvajalcev cepiv in bi v primeru visoke prodaje cepiv in posledično rasti vrednosti delnic povečal svoje osebno neto premoženje. V takšnih primerih imamo težko kolizijo interesov, saj je primaren doktorjev interes njegov zasebni/osebni interes in ne javni interes.
  • Kdo od “novinarjev” in članov ter urednikov in lastnikov osrednjih medijskih hiš (POPtv, Nova24tv, RTV, Siol, Planet, Akanal…) je delničar oziroma lastnik delnic ali obveznic Pfizer, Biontech, AstraZeneca ter ostalih proizvajalcev cepiv?
  • Svojci umrlih med “pandemijo” pa morajo izvedeti za načine “zdravljenja”, saj je bil finančni interes bolnišnic in ministrstva za zdravje za razglašeno smrt zaradi covid izredno dobro stimuliran, saj se zneski gibljejo celo do 40.000,00 USD za razglašeno smrt zaradi Covid. Velika verjetnost je, da so vam svojce namerno pobili v času lockdowna. Najpogostejši način umora med “pandemijo” je bila napačna uporaba respiratorjev, ki na pljučih pusti identične poškodbe, kot bi jih videli pri “Covid-19”. Drugi najpogostejši vzrok umorov med “pandemijo” pa so bili kemični koktejli npr. Remdesevir.

Ko boste ugotovili odgovore oziroma imena in priimke zgoraj navedenih oseb in z temi osebami povezanimi zasebnimi podjetji, boste tudi ugotovili, kdo vam je skuhal to “pandemijo” in boste tako jasno definirali vaše sovražnike znotraj slovenskih meja. Name of the game je “follow the money trail”.

https://www.bitchute.com/video/bGhAgMtkqtRO

Leto nič –>

<– Za SARS-CoV-2 še ni dokazov, da obstaja

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.