Temna agenda, ki je v ozadju prizadevanj World Economic Foruma za “zeleno energijo”

Nedavno se je v Egiptu zaključil COP27 sestanek na katerem je World Economic Forum predstavil 40 metričnih ciljev, ki jih svet (po njihovo) mora doseči do leta 2030. Spodaj imate seznam nekaj najbolj zanimivih ciljev, ki so tudi najbolj zgovorni v smislu, kaj ti cilji in zelena agenda sploh hočejo doseči:

  1. Zaprtje povprečno 925 povprečno velikih premogovnikov letno.
  2. Povečanje infrastrukture za javni prevoz 6x hitreje od trenutne stopnje zato, da se zmanjša vožnja posameznikov.
  3. Zmanjševanje CO2 emisij pri proizvodnji cementa 10x hitreje kot trenutno.
  4. Zmanjševanje stopnje sekanja gozda 2.5x hitreje.
  5. Prehod na rastlinsko prehrano 5x hitreje (oziroma pozivajo k drastičnem zmanjševanju uživanja govejega mesa na prebivalca v razvitih narodih)
  6. Ukinitev naftnihh subvencij 5x hitreje.

Zgornje direktive za izvajanje politik, predvsem direktiva 1 in 6 se še posebej ujemata z agendo WEF glede:

Vse večje odvisnosti od neučinkovite in zelo drage zelene energije in ta politična agenda bo povzročila, da bodo cene energije po svetu poletele na nivoje, ki si jih nihče ne bo mogel privoščiti, gospodinjstva pa bo “zelena energija” prisilila v sprejemanje kompromisov med tem, da gospodinjstva zagotovijo hrano na mizi ali pa gretje/hlajenje domov v zimskem/poletnem času. Direktiva številka dve ima veze z zmanjševanjem pravice do zasebnosti in omejevanje pravice do lastništva avtomobila – neke vrste izpeljanka klaus schwabove deklaracije “V lasti ne boste imeli ničesar in zaradi tega boste srečni“. Na prvi pogled direktiva 3 poziva k masovnemu zmanjšanju obsega gradnje stavb v velikih mestih po svetu a nove metode proizvodnje cementa pri katerih ključni proces temelji na elektrolitih brez proizvodnje CO2, vkolikor bodo izpopolnjene, bodo zadostile zahtevam iz potrebe 3 brez obsežnega krčenja rasti komercialnih nepremičnin. Direktiva 4 preseneča, saj izpostavlja dvoličnost WEF in zagovornikov teorije, da je človek kriv za podnebne spremembe, saj sledeče podjetja, ki so del WEF s svojimi dejavnostmi pripomorejo k uničevanju pragozda ter s tem višanjem CO” emisij: Colgate-Palmolive, L’Oreal, Kellogs, Kraft, Mars, Mondelez, General Mills, Nestlé, PepsiCo, Reckitt Benckiser in Unilever. Vsa našteta podjetja aktivno sodelujejo pri uničevanju pragozda saj iz tam pridobivajo surovine, ki so potrebne za proizvodnjo njihovih produktov in se jih pridobi iz polj, ki nastanejo po obsežnem čiščenju velikih površin pragozda.

Kljub vsemu je WEF še vedno izvedel poziv k zmanjšanju obsega krčenja pragozda brez, da bi užalil prej omenjene korporacije s katerimi so v postelji saj so se izognili navedbi imen prejomenjenih korporacij. Glede direktive 5 so študije sicer pokazale, da tisti, ki uživajo prehrano temelječo na rastlinskih izdelkih ponavadi živijo dlje, saj industrijsko proizvedeno meso vsebuje preveč toksičnih koktejlov, ki se industrijsko gojenim živalim prav tako vbrizgava preko raznih cepiv, ki vsa temeljijo (da tudi za živali) na mRNA tehnologiji. Logično je seveda, da se nato vsi ti strupi od industrijskega kmetovanja nabirajo v človeških telesih, vegani pa so prav tako na udaru z industrijsko proizvedeno zelenjavo v kateri je še več toksinov, pesticidov in sintetičnih snovi, ki so bile ponavadi dodane GMO zelenjavi. Posledično so vegani, ki niso samozadostni z proizvodnjo zelenjave, še v bistveno slabši poziciji, kot pa mesojedci. Vsem tem pa je skupno, da birokrati poizkušajo predpisovati kaj naj bi imeli na krožniku, kar je seveda zgrešeno, saj birokrati (ki so plačani preko vaših davkov na potrošnjo, lastnino in dobiček) in razni WEF operativci nikoli ne bodo prenehali obiskovati restavracije višjega cenovnega razreda, kjer so raznorazne oblike zrezkov sestavni del vsakega menuja. Izbira prehrane bi morala ostati v domeni osebne izbire.

Kar je pa najbolj pomembno pa je to, da je vse, kar je v prispevku omenjeno zgoraj, res pomembno zgolj, če posameznik verjame, da je globalno segrevanje direktna posledica človeške aktivnosti (sejanje oblakov, ustvarjanje umetnih padavin, spreminjanje smeri hurrikanov so vse človeške aktivnosti v okviru stratosferičnega razprševanja aerosolov…), za kar sicer ne obstajajo nobeni znanstveno robustni dokazi, veliko dokazov pa obstaja, da so podnebne spremembe posledica nihanj zemlje vzdolž svoje osi ter povečane sončne aktivnosti. Za spremembo podnebja imamo zgodovinske dokaze, da ima povezavo z sončnimi cikli, medtem, ko za človeški faktor teh dokazov ni (razen seveda nakladanja s strani nekaj obupno pohlepnih posameznikov, ki na račun agende in propagande globalnega segrevanja prodajajo knjige, eko materiale, solarne panele, baterijske shranjevalnike, električne avtomobile, eko-certifikate, CO2 emisijske kupone, priročnike za novo globalno eko-religijo in si na račun naivnih in s propagando opranih množic seveda višajo svojo neto vrednost). Ekologija je bila že okoli leta 1970 s strani Club of Rome in Committee of 500 določena za novo univerzalno globalno religijo, ki bo zamenjala krščanstvo, islam, pravoslavno ter ostale religije. Zakaj? Če želiš vzpostaviti eno svetovno vlado potrebuješ najprej eno svetovno religijo, nato eno svetovno valuto oziroma denar in na koncu seveda eno svetovno vojsko – takšen je recept za vzpostavitev ene svetovne vlade in diktature.

Dr.Livingston je oče ameriškega “weather warfare programa” in v tem 30min dokumentarnem filmu spregovori o svojih dosežkih ter gledalcu na vpogled predloži veliko gradiva iz svoje osebne zbirke.

Preberite tudi: Postanimo resni glede Zelene Energije

Najbolj oči odpirajoč poziv iz zgornjega seznama pa je poziv, ki ga ni. Odsotnost pozivanja k vzpostavitvi rasti najbolj zelene energije od vseh – jedrske energije. Vkolikor bi bilo “globalno segrevanje” resnično posledica človeško proizvedenega CO2, nekaj kar pisci tega bloga ne verjamemo že od vsega začetka, potem bi bila najboljša rešitev poziv k eksplozivni rasti proizvodnje nuklearne energije, kot enega največjih virov energije na svetu. V preteklosti so na COP26 sestankih izdelovalci politik debatirali o potrebi po jedrski energiji. A nobeno naključje ni, da natanko letos, med obsežnimi sankcijami, ki jih je NATO uvedel proti Rusiji, narodi, kot so Francija, Avstrija, Italija in Nizozemska ponovno uporabljajo oziroma imajo v načrtu, da se vrnejo na…kurjenje premoga za energijo…brez ene omembe jedrske energije.

Potem pa Poljska namesto, da bi objavili poziv k razširitvi svojih nuklearnih virov, v ospredje poriva zelo drago, izredno neučinkovito zeleno energijo, kot je naprimer solarna in vetrna, saj je Poljska svojo odvisnost od teh energij povišala iz 6.9% v 2010 na 16.9% v letu 2021. Potem pa v letu 2022 s strani poljakov poslušamo, da je višanje stroška energije posledica vojne v Ukrajini in ne posledica teh zgrešenih zelenih politik. Samo v letu 2022 se je energija na Poljskem podražila za 20 – 40% – odziv poljske vlade pa je takšen, da nudijo subvencije podjetjem, ki proizvajajo energijo, vkolikor cen ne zvišajo za več kot 40% v letu 2022. Z drugimi besedami povedano, voditelji teh narodov so pokazali tendenco, da si rajši odrežejo nos, kot pa rešijo obraz, saj ne zasledujejo energetskih politik, ki bi najbolj povečale kvaliteto bivanja njihovih državljanov. Pisce tega bloga to sicer ne preseneča, saj je ustvarjalcem tega bloga jasno, da ima WEF svoje krte v premnogih vladah držav evropskega kontinenta in ti posamezniki uresničujejo agende globalistov iz World Economic Foruma, ki pa so za običajnega državljana zelo depopulacijske, deflacijske, na kratek in srednji rok celo ubijalske (cepiva, omejevanje proizvodnje hrane, omejevanje proizvodnje energije…).

Čeprav bodo politični voditelji teh narodov naivne segmente prebivalstva prepričali, da je vzrok za visoke stroške energije Rusija, dejstvo ostaja, da zaradi NATOve vojne z Rusijo svojemu prebivalstvu rajši zaradi političnih razlogov podarijo emphysemo, pljučnega raka ter vse dražji račun za elektriko z izbiro premoga in neučinkovite in izredno drage obnovljive zelene energije namesto, da bi izbrali čisto, poceni in zeleno energijo.

Kitajska vlada, ki ubija imunske sisteme svojih ljudi z sedaj že več kot 3 leta trajajočimi lockdowni a zaenkrat so državljani vsaj še živi in bodo razgradili ignorantsko politiko CCP ZeroCovid, vsaj skrbi za to, da državljanom ne bo potrebno nositi po koncu covida kisikovih komor, saj CCP agresivno širi dobavo elektrike iz jedrskih virov.

Dodatno pa nato pozivanje k izredno neučinkovitim in stroškovno dragim zelenim energetskim virom razkriva resnično naravo izdelovalcev teh agend, ki želijo namenoma poslati ceno energije v stratosfero (višja kot je cena višji so lahko potencialni špekulantski dobički…in izgube). Na spodnji tabeli si lahko ogledamo, da ima solarna energija manj kot 27% kapacitet nuklearne, vetrna energija manj kot 40% kapacitete nuklearne. Kaj je kapaciteta? Kapaciteta je operativni čas energetskega vira, tako vidimo, da jedrska lahko obratuje na več kot 3 kratniku kapacitete solarne in 2.6 kratniku kapacitete vetrne in posledično tudi vidimo, da sta ti dve “zeleni” rešitvi precej neučinkoviti, če jih primerjamo z jedrsko. Tako je poziv narodom in državam, da povišajo odstotke “zelenih” energij med katerimi ni jedrske v resnici poziv k ogromnim neučinkovitostim v energetskih virih naroda ali države.

Dodatno, ko primerjamo stroške in, če naprimer opazujemo povprečno KWh za jedrsko energijo iz Azijskih jedrskih reaktorjev, ki predstavljajo generacijsko gledano bolj napredne jedrske reaktorje, kot pa so tisti, ki so v uporabi na zahodu, in te podatke primerjamo z povprečno ceno solarne in vetrne energije, so ogromne razlike v strošku za potrošnika energije opazne takoj. Cene iz jedrskih rektorjev zahoda, ki so nekoliko višje so izključene iz primerjave saj se zaradi starosti teh reaktorjev (kot naprimer teh v Franciji) le-te redno ugaša zaradi varnostnih tveganj.

Zato je v primerjavi uporaba bolj učinkovitih in novejših jedrskih reaktorjev azije uporabljena za primerjavo in po teh podatkih je solarna energija 5.5 krat dražja kot pa jedrska, vetrna energija pa je dražja za neverjetnih 11.8 kratnik od jedrske. Posledično sedaj izgleda kot, da je misija WEF in njihovo osredotočanje na reševanje vse večjih energetskih potreb človeštva ter odvisnosti od nafte in premoga namenjena izrecno in samo špekulativnemu višanju cene energije za človeštvo. Današnja analiza primerjava cen KWh energije na strani jedrske sploh ni vsebovala jedrskih reaktorjev naslednje generacije – LMSR reaktorji (Liquid Molten Salt Reactor), ki bodo energijo proizvajali še po precej nižji ceni kot pa jo danes proizvajajo LWR (Light Water Reactor) in HWR (Heavy Water Reactor) reaktorji. Prav tako so jedrski reaktorji nove generacije večkratnik bolj varni kot pa klasični jedrski reaktorji.

No in samo dejstvo, da obiskovalci COP27 nikoli niso resno omenili jedrskih reaktorjev naslednje generacije in potrebe po izgradnji več jedrskih elektrarn naslednje generacije kot rešitve za CO2 globalno segrevanje, izpostavi dejstvo, da nihče med COP27 v resnici ne verjame, da je “globalno segrevanje” posledica človeško proizvedenega CO2.

Če bi v to verjeli, zakaj bi potem namenoma opustili debato o najboljši, najbolj stroškovno učinkoviti in najbolj zanesljivi rešitvi za to “težavo”?

Njihovo zavračanje pogovora o najboljši rešitvi, ki je prav tako “zelena” in, ki bi povzročila, da bi bila energija veliko cenejša namesto, da si jo večina planeta sploh ne more privoščiti, nam razkrije dejstvo, da je zgodbica o tem, da človek proizvede CO2 zaradi katerega se nato dogaja globalno segrevanje, totalna in absolutna prevara. A kar je bolj pomembno je to, da manjko pogovora o najboljših rešitvah razkrije njihovo zlobno agendo, da namenoma dvignejo vsem ljudem na planetu ceno energije v stratosfero zato, da bi namenoma degradirali kvaliteto življenja ljudi po planetu. Vsa ta agenda pa se popolnoma ujema z njihovo trenutno zgodbico, da se morajo sužnji navaditi na to, da se bodo v prihodnosti prehranjevali z žuželkami zaradi manj razpolžljivega dohodka. Čeprav je zelo malo ljudem mar za to temo, smo presenečeni nad apatijo ljudi glede odkrivanja resnice te teme saj bo naša kolektivna apatija definitivna pripeljala do nižje kvalitete življenja za vse nas. Čas je, da se dvignemo proti energetskim špekulantom in WEF agendi po umetnem dviganju cene energije na nivoje, ko si jih nihče ne more več privoščiti in čas je, da prenehamo podpirati NATO agende v Ukrajini glede uničenja Rusije.

Edini razlog zakaj se to agendo sedaj tako agresivno izvršuje na račun izključevanja jedrske energije je ta, ker 6 od 8 največjih proizvajalcev Urana, torej goriva za jedrske elektrarne, trenutno predstavlja največjo ekonomsko grožnjo zahodnemu MIB kompleksu (Military Industrial Banking) saj so splošno smatrani za zaveznike Rusije in Kitajske. Te države so Kazahstan, Namibija, Uzbekistan in Niger. Čeprav sta Kanada in Avstralija prav tako me top 8 proizvajalcev Urana, ostalih 6 narodov proizvede levji delež Urana na svetu in sicer 78% vse svetovne proizvodnje.

Zaključek

Jedrsko energijo, ki je najboljša in najcenejša ter najbolj učinkovita in do neke mere tudi najčistejša energija, se je trenutno izključilo v celoti iz pogovora zaradi vojaških jastrebov vojaško industrijskega kompleksa, ki rajši vidijo, da cene energije poletijo v nebo kot pa, da bi agresivno iskali najboljšo rešitev za celotno človeštvo. Tudi vsi tisti ukrajinci, ki nespametno verjamejo, da ima NATO samo najboljše namene, bi morali razumeti, da se jedrsko energijo popolnoma ignorira s strani NATO, ker ne služi njihovi agendi preoblikovanja prihodnosti svetovnega gospodarstva, saj so ukrajinci sedaj na poti k razširitvi ciljev zahodnega vojaško industrijskega kompleksa s katerimi bodo zapečatili gospodarski propad ukrajinskega naroda.

Jasno je, da je še vedno veliko ljudi, ki nasprotujejo jedrski energiji zaradi okoljske katastrofe, ki se je zgodila v mesecu marcu 2011 v Fukushimi prav tako pa so ostala v glavah ljudi prepričanja “Nobenih jedrskih” gibanj v 1970ih, katerim je potekel rok. Nasprotovanje večinoma izvira iz nerazumevanja pogojev in okoliščin, ki so povzročili katastrofo v Fukushimi. Fukushima se je zgodila ne zaradi napake v načrtovanju reaktorja v Fukushimi ampak zaradi tega, ker reaktor ni bil zgrajen v skladu s standardi zaradi obsežne korupcije in podkupovanja v japonski vladi, ki se je zgodila med procesom gradnje omenjene jedrske elektrarne. Nasprotovanje jedrski energiji med ljudmi se dogaja tudi zaradi neznanja o principih delovanja novih reaktorjev, ki so varnostni koeficient od daljnih 1970ih dalje povečali za večkratnik – novi LMSR reaktorji so zasnovani tako, da praktično onemogočijo nesreče z reaktorjem.

Čas je, da se o teh zadevah izobrazimo a hkrati moramo o teh zadevah izobraziti tudi vse ljudi znotraj naših skupnosti saj je splšno zavedanje o teh zadevah prvi korak k preprečevanju World Economic Forum iniciativ, katere naši prodani politiki tako z veseljem uresničujejo in s tem nedvomno zagotavljajo, da bomo vsi imeli slabšo kvaliteto življenja v prihodnosti. Ura je že začela tiktakati na časovnici energetskih zadev in časa za trošenje časa nimamo več.

<– Kaj se pozabi omeniti, ko je govora o električnih avtomobilih

Podnebje in denarna sled –>