Odvetniki in zdravstveni strokovnjaki po svetu trdijo, da imajo vse dokaze o “zločinih proti človeštvu”, ki jih potrebujejo, za obsodbo WHO, CDC, PHE, Bill Gates in svetovnih voditeljev

Pravni postopki po svetu so se začeli proti različnim oblastem, inštitucijam in svetovnim voditeljem vključno z WHO, CDC, PHE, Bill&Melinda Gates Foundation in drugih zaradi izvajanja Covid prevare, zločinov proti človeštvu in genocida in vsak od preko 1000 odvetnikov in preko 5000 zdravstvenih strokovnjakov, ki sodelujejo v postopkih je povedal, da imajo dokaze zato, da zagotovijo obsodbe.

Od julija 2020 je Corona raziskovalni komite v Nemčiji zaslišal veliko število mednarodnih znanstvenikov in strokovnjakov. Komite vodi odvetnik Dr.Reiner Fuellmich, do sedaj pa so preko zaslišanj zaključili sledeče:

 • Korona krizo se mora preimenovati v “korona škandal”
 • Gre za:
  – največji primer mučenja v zgodovini
  – največji zločin proti človeštvu, ki je bil kadarkoli storjen
 • Tisti, ki so za to odgovorni morajo biti:
  – kriminalno preganjani zaradi zločinov proti človeštvu
  – morajo biti toženi zaradi civilne škode
 • Smrti:
  – v nobeni državi ni odvečnih smrti
  – smrtnost zaradi koronavirusa je enaka sezonski gripi
  – 94% smrti v Bergamu se je povzročilo zaradi prevoza bolnih pacientov v domove za ostarele, kjer so okužili stare ljudi z šibkimi imunskimi sistemi
  – doktorje in bolnišnice po svetu se je plačevalo za razglasitev smrti zaradi Covid-19
  avtopsije so pokazale:
  + praktično vse smrti so povzročila resna predobstoječa stanja
  + skoraj vse smrti so zelo stari ljudje
  + Švedska (brez lockdownov) in Britanija (strogi lockdown) imata primerljive statistike bolezni in smrtnosti
  – Ameriške zvezne države brez lockdownov in zvezne države z lockdowni imajo primerljive statistike bolezni in smrtnosti
 • Zdravje:
  – Bolnišnice ostajajo prazne, nekatere se soočajo z bankrotom
  – Prebivalstvo ima T-celice imunost zaradi preteklih valov influenze oziroma gripe
  – Čredna imunost potrebuje samo 15% – 25% okuženega prebivalstva in je že dosežena
  – Samo ko ima oseba simtome je lahko okužba nalezljiva
 • Testi:
  – Mnogo znanstvenikov to poimenuje z “PCR-test pandemijo” in ne z koronavirus pandemijo
  – Zelo zdravi in nekužni ljudje so lahko testirani pozitivno
  – Verjetnost lažno-pozitivnih rezultatov je med 89 – 94% oziroma skoraj zagotovo
  – Prof.Drosten je razvil svoj PCR test iz starega SARS virusa brez, da bi kadarkoli videl resnični wuhanski virus iz Kitajske
  – PCR test ne temelji na znanstvenih dejstvih glede okužb
  – PCR testi so za odkrivanje okužb neuporabni
  – Pozitiven PCR test ne pomeni, da je okužba prisotna ali pa da je bil odkrit delujoč virus
  – Amplifikacija vzorcev preko 35 ciklov je nezanesljiva a WHO je priporočala 45 ciklov
 • Ilegalnost:
  – Nemška vlada je uvedla lockdown, socialno distanciranje/nošenje mask na osnovi enega samega mnenja
  – Lockdowne se je uvedlo potem, ko je virus že oslabel
  – Lockdowne se je uvedlo na osnovi neobstoječih okužb
  – Bivši predsednik nemškega zveznega ustavnega sodišča je dvomil v ustavnost korona ukrepov
  – Bivši vrhovni sodnik na britanskem vrhovnem sodišču Lord Sumption je zaključil, da ni bilo nobene dejanske osnove za paniko in nobene pravne osnove za korona ukrepe
  – Nemška RKI (ekvivalent ameriški CDC) je predlagal, da se avtopsij trupel ne opravlja
  – Korona ukrepi nimajo nobenih dejanskih ali pravnih osnov, so neustavni in se jih mora odpraviti takoj
  – Noben resen znanstvenik ne daje nobene kredibilnosti zloglasnim računalniškim simulacijam Neil Fergusona (Imperial College London)
  – Osrednji mediji so popolnoma spodleteli glede poročanja o resničnih dejstvih glede takoimenovane pandemije
  – Demokracija je v nevarnosti, da se jo zamenja z fašističnimi totalitarnimi modeli
  – Drosten (PCR test), Tedros (WHO) in ostali so zagrešili zločine proti človeštvu, kot so definirani v Mednarodnem Kriminalnem Zakoniku
  – Politiki se lahko lastnemu potopu z šarlatani in kriminalci izognejo na način, da začnejo z dolgo časa odloženo javno znanstveno debato
 • Zarota:
  – Politiki in osrednji mediji so namenoma ustrahovali javnost in namenoma dvigovali nivo panike
  – Otroke se je kalkulirano pripravilo do počutja, kjer so se počutili odgovorne “za bolečo mučno smrt svojih staršev in starih staršev vkolikor nebi sledili korona pravilom”
  – Neuporabni PCR test se uporablja za ustvarjanje strahu in ne za diagnozo
  – Govora o drugem, tretjem ali pa četrtem valu ne more biti
 • Poškodbe in škoda:
  – Dokazi o gigantični zdravstveni in ekonomski škodi prebivalstvu
  Proti-korona ukrepi so:
  + Pobili številne ljudi
  + Uničili številna podjetja in posameznike po svetu
  – Otroke se odvzema staršem
  – Otroci so množično travmatizirani
  – Pričakuje se vale stečajev majhnih in srednje-velikih podjetij
 • Popravljanje škode:
  – Skupinske tožbe (class action lawsuit) se mora vložiti v ZDA in Kanadi, vsem prizadetim strankam po svetu pa mora biti omogočeno sodelvanje pri teh skupinskih tožbah
  – Podjetja in samo-zaposleni ljudje morajo prejeti finančne kompenzacije za povzročeno škodo

Ti zaključki so bili sprejeti po pričanjih in dokazih, ki so jih komiteju posredovali strokovnjaki iz vsakega področja znanosti, ki brez kančka dvoma dokazujejo, da je Covid-19 pandemija načrtovana kriminalna operacija. Zahvaljujoč tem dokazom in pričanjem ima sedaj na tisoče odvetnikov in zdravstvenih strokovnjakov po svetu vse dokaze, ki jih potrebujejo za obtožbo World Health Organization, ameriške CDC, Public Health England, SAGE in svetovnih voditeljev za Covid prevaro, zločinov proti človeštvu in genocidu. Eden od takšnih primerov je že dobil dovoljenje za nadaljevanje na vrhovnem sodišču in se bo zgodil v Ontario, Kanada. Uradne dokumente za sodni postopek se lahko prebere na tej povezavi. Ta primer nebi dobil dovoljenja za nadaljno obravnavo vkolikor nebi bilo prisotnega ogromno dokaznega materiala, ki ga je zbral Dr.Reiner Fuellmich in njegova ekipa Corona Invetigative Committee. Sodni postopki, ki so se začeli na Superior Court of Justice v Kanadi so proti:

PAPEŽU FRANČIŠKU, SVETEMU SEDEŽU, DRŽAVI VATIKAN, JEZUSOVI DRUŠČINI, KRALJICI ELIZABETI II, RED GARTERJA, HIŠI WINDSORJEV (BIVŠI SAXE COBOURG GOTHA), GLOBAL VACCINE ALLIANCE (GAVI), WORLD HEALTH ORGANIZATION/PUBLIC HEALTH ORGANIZATION OF CANADA, BILL AND MELINDA GATES FOUNDATION, PREDSEDNIKU VLADE JUSTIN TRUDEAU,DR.THERESA TAM, PREMIER DOUG FORD, CHRISTINE ELLIOTT, ŽUPAN JIM WATSON, DRŽAVNI TOŽILEC KANADE, DRŽAVNI TOŽILEC ZA ONTARIO

To je seveda samo začetek mnogih pravnih postopkov, ki se jih trenutno zahteva, da se zgodijo po celotnem planetu. Naprimer eden od njih je sledeči, ki ga je najavil odvetnik Melinda C. Mayne in sodnik miru Kaira S McCallum, ki predseduje kot sodnik miru (justice of peace) v magistratih centralnega Londona in Crown Courts zadnjih 20 let in sicer so v sporočilu za javnost zapisali sledeče:

“Zahteva za preiskavo britanske vlade in njenih svetovalcev zaradi genocida, zločinov proti človeštvu in kršitev nuremberških protokol, poslana na Mednarodno Kriminalno Sodišče (ICC) v Haagu 20.4.2021.

V torek 20.4.2021 smo podpisani izdali 27-stransko “Zahtevo po preiskavi” na Mednarodno Kriminalno Sodišče v Haagu z pozivom k pregledu naših obtožb o genocidu, zločinih proti človeštvu in kršenju nuremberških protokolov s strani britanske vlade in njenih svetovalcev ter, da ta se ta poziv sprejme s strani ICC in preiskuje. Mnenja smo, da smo dostavili dovolj obremenjujočih razlogov zakaj je naša Vlada in njeni svetovalci kriva zgornjih obtožb. Potrebno je omeniti, da na tej stopnji nismo dolžni predložiti vseh dokazov, ki jih imamo (kar bi zavzelo večsto strani) in smo omejeni na maksimum 30 strani, samo zato, da grobo opišemo primer v našem Zahtevku.

ICC bo pregledal našo “zahtevo po preiskavi” in ocenil, ali verjamejo, da obstaja racionalna osnova za začetek preiskave v situacijo v skladu z kriteriji vzpostavljenimi v rimskem statutu.

ICC ne zagotavlja časovnice glede sprejetja niti nobene garancije ali bodo sprejeli “zahtevo po preiskavi” zaradi različnih razlogov med drugim tudi zato, ker so omejeni v kapacitetah za izvajanje preiskav.

Melinda C. Mayne LPC LLM MBA GDLA
Kaira S McCallum JP BSc”

Tretja pravna akcija, ki se že dogaja na sodiščih pa je Michael O’Bernicia, ki toži britanski parlament in njegove koruptivne znanstvene svetovalce zaradi prevare, izdaje in genocida. Podrobnosti o tožbi si lahko preberete na tej povezavi.

Kaj lahko storite vi, da pripomorete k končanju tega zločina proti človeštvu? Delite te informacije in svoje politike, medije, doktorje, policiste in sestre pokličite na odgovornost.

Obiščite spletno stran Covid Komiteja na https://corona-ausschuss.de

Vkolikor ste bili zaradi tega zločina prizadeti prijavite dogodek, osebe, ki so sodelovale in čim več podrobnosti preko

https://www.securewhistleblower.com

Pravni postopki se začenjajo, dokazi so bili zbrani in sodni dan za oblasti in svetovne voditelje, ki so kriminalno uničili življenja milijonov ljudi, prihaja.

Lastnik BSL-4 laboratorija v Wuhanu je GlaxoSmithKline, ki je po naključju lastnik Pfizerja (da, tistega Pfizerja, ki izdeluje “cepivo” proti virusu, ki se je “po nesreči” začel širiti iz wuhanskega BSL-4 laboratorija, ki ga je po naključju financiral Dr.Fauci, ki po naključju tudi promovira ta cepiva, ki so v bistvu genska terapija).
GlaxoSmithKline čisto po naključju upravlja finančni oddelek Black Rock multinacionalne investicijske korporacije s sedežem v New York City, BlackRock pa čisto po naključju upravlja finance Open Foundation Company (Soros fundacija), ki čisto po naključju upravlja francosko AXA, ki je multinacionalna zavarovalniška korporacija. Soros je čisto po naključju lastnik nemškega podjetja Winterthur, ki je čisto po naključju zgradilo kitajski laboratorij v Wuhanu in podjetje je nato kupila nemška Allianz, katere delničar je čisto po naključju Vanguard, ki je čisto po naključju delničar Black Rock, ki čisto po naključju obvladuje centralne banke in upravlja z približno 1/3 globalnega investicijskega kapitala. Black Rock je tudi čisto po naključju eden večjih delničarjev Microsofta, ki je v lasti Bill Gatesa, ki je čisto po naključju delničar Pfizerja, ki čisto po naključju prodaja čudežno “cepivo” in je čisto po naključju sedaj glavni sponzor World Health Organization.

Sedaj razumete, kako je prodan mrtev netopir na živalski tržnici na Kitajskem okužil cel planet.

Spodaj je nabor zločinov proti človeštvu, ki so jih v Sloveniji zagrešili mediji, politika, ministrstva in zdravstvena stroka (del seznama zločinov najdete tudi na dnu prispevka WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu) ker je zbirka dokaznega gradiva ogromna je dodajanje materiala časovno intenzivno, zato redno preverjajte novo vsebino prispevka. Hkrati tudi na Alternative Media Blogu dajemo javno pobudo za vzpostavitev izvenparlamentarne in nepolitične komisije za popolnitev dokaznega materiala, ki se ga bo nato v obliki zahtevka po preiskavi zločinov proti človeštvu poslalo tako na Corona Komite v Nemčijo (nekaj materiala že imajo) kot tudi na ICC (mednarodno kriminalno sodišče). Prav tako zahtevamo, da se za reparacije tega zločina vzpostavi finančni sklad v okviru proračunskih postavk proračuna Republike Slovenije – država pa naj sredstva za izplačila zagotovi z izvršbami in zaplembami premoženja oseb, ki so v tem zločinu proti človeštvu sodelovale v okviru slovenskega sistema in nikakor ne z obdavčevanjem premoženja, dohodkov, prihrankov nedolžnih državljanov republike Slovenije. Seznam posnetkov zaslonov zločinov proti človeštvu v Sloveniji (ki se redno dopolnjuje):

…kjer osebe, ki nimajo osnovnega predznanja mRNA tehnologije, kot je naprimer samo zavedanje, kdo je glavni finančni sponzor razvoja teh tehnologij in kakšen je resničen namen teh operacij, ki se državljanom servirajo kot “skrb za javno zdravje”, promovirajo uporabo eksperimentalnih “zdravstvenih” tehnik, najbrž pod pritiskom lastne želje po uspešni karieri (DARPA, Bill&Melinda Gates Foundation, Kitajska komunistična partija, UN, WHO, NIH…)…

WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu –>

<– Medijski blackout: Smrti v Evropi zaradi eksperimentalnih Covid injekcij poskočile za 68%, poškodbe zaradi cepiv so se skoraj podvojile v manj kot enem mesecu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.