Je bila Hillary Clinton resnična kolaborantka?

Veš da “Russiagate” zgodba izgublja na teži pri ameriški razmišljajoči javnosti, ko so mainstream mediji pripravljeni objaviti takšna mnenja, kot ga je pravkar Investors Business Daily…

Rusko kolaboriranje: ves čas je to počela Hillary Clinton

Ruska preiskava: Izgleda, kot da so trdive o gromozanski kolaboraciji med ruskimi uradniki in ameriškimi političnimi operativci resnične. Ampak ni Donald Trump kriv za rusko kolaboracijo. Kriva je Hillary Clinton in ameriški obveščevalci, ki so sodelovali z rusi in drugimi, da bi nastavili Trumpu past.

russian-collusion-cartoon

To je osupljiv zaključek poročila RealClear Investigations, avtorja Lee Smitha, ki je podrobno pregledal kontroverzen sestanek junija 2016 v Trump Towerju med uradniki kampanije takrat kandidata Donalda Trumpa in ruskega odvetnika, za katerega se je vedelo, da ima veze z visokimi uradniki v vladi Putina. Mediji so so spletli pravljico o Trumpu, ki je prodal svojo dušo rusom v zameno za obremenjujoče informacije o kampaniji Hillary Clinton. Pravljica se je začela s sedaj zloglasnim sestankom v Trump Towerju.

Sedaj pa se je nabralo zadostno število dokazov, indicov, da je bil sestanek nameščena past – del širšega truda za zaustavitev Trumpove kampanije v katerega so bili vključeni tudi operativci Hillary Clinton, ki so bili zaposleni pri osebah povezanih s Kremlinom ter uradniki pri Ministrstvu za pravosodje,” je zapisal Smith.

Smith mukotrpno poveže skupaj dokaze, ki so že zunaj a so jih mainstream mediji po večini ignorirali, saj so postali tako obsedeni s sovraštvom do Trumpa, da ni več zaupanja vredno niti njihovo poročanje o rutinskih zadevah. Navaja pa še več dokazov, ki jih je Pravosodno ministrstvo šele nedavno predalo Kongresu. In ti so obremenjujoči. Zapiski, emaili in teksti sedaj v lasti Kongresa kažejo na to, da so Pravosodno ministrstvo in FBI sodelovali pred in po volitvah z Fusion GPS ter njihovo glavno povezavo do škandala, bivšim britanskim vohunom in dolgoletnim informantom FBI Chris Steele.

Kot bivši britanski duh v Moskvi, je imel Steele obsežne povezave z Rusijo. Zato je bil izbran kot primarni raziskovalec za izdelavo “nepreverjenega in provokativnega” trumpovega dosjeja, kot ga je nekdanji FBI direktor James Comey nekoč opisal. Steelov dosje, za katerega je Fusion prejel 1mio USD, je večinoma temeljil na intervjujih z ruskimi uradniki. In kdo je plačal ta 1mio USD? Kot smo mi že v preteklosti in tudi drugi poročali, je to storila kampanija Hillary Clinton in Democratic National Committee, takrat pod kontrolo Hillary Clinton.

Mediji so vse to vedeli, ampak so seveda to večinoma ignorirali.

Velika ironija tu je, da po več kot dveh letih raziskovanja sploh edini resnični dokazi kolaboracije z rusi kažejo vsi na Hillary Clinton. Ona je bila tista, ki je najela Steela, da izkoplje obremenjujoče stvari o Trumpu z uporabo ruskih virov. Sedaj pa, kot se je izkazalo, gredo zadeve še veliko globje. Dogodki, ki obkrožajo sedaj slaven 2016 sestanek pri Trumpu, nakazujejo, da so bili prav tako miš-maš Hillary Clinton in njenih zaveznikov v globoki državi. In ta sestanek je bil osnova za večino kasnejše “preiskave” o ruskem vmešavanju, če to lahko sploh tako poimenujemo.

Bruce Ohr, četrti uradnik po hiearhiji Pravosodnega ministrstva, je “koordiniral pred, med in po volitvah” z ustanoviteljem Fusion GPS Glenn Simpson in z Steelom, navaja Smith.

To naj nebi bilo presenečenje, glede na to, da je Ohrova žena Nellie, nekdanja zaposlena pri CIA, prav tako delala za Fusion GPS. FBI je odpustil Steela oktobra 2016, potem, ko so ugotovili, da je izdajal informacije novinarjem. Ampak to ni pomenilo ničesar. Bruce Ohr je preprosto nadaljeval kot cevovod iz Fusion GPS za informacije relevantne za Steelov lažni dosje o Trumpu. FBI in Pravosodno ministrstvo so uporabili informacije iz tega 35 stranskega dokumenta kot prevaro za pridobitev FISA naloga za prisluškovanje Trumpovemu pomočniku Carter Pageu. Daleč od tega, da bi bili prisluhi omejeni v obsegu, saj so ti prisluhi postali ključ zadnjih vrat do celotne Trumpove kampanije – in osnova za rusko preiskavo. Do sedaj vse dobro. Zgodnejša preiskava RealClearPolitics je pokazala, da so že zgodaj marca 2016 FBI, drugi obveščevalni viri zahoda in operativci Clintonove kampanije kontaktirali Trumpovo kampanijo z namenom pridobitve potencialno škodljivih informacij o Clintonovi.

V bistvu so se norčevali v živo iz kampanije.

To pa je pomembno. Natalia Veselnitskaya, odvetnica, ki je povezana s Putinom in je kontaktirala Trumpovo kampanijo, češ da ima obremenjujoče informacije o Hillary Clinton, je bila stranka Fusion GPS, ko se je srečala z Donald Trump jr. in drugimi v Trumpovi kampaniji. Spremljal jo je bivši sovjetski vojaški kontraobveščevalni uradnik, ki sedaj dela kot lobist, po imenu Rinat Akhmetshin.

Naj se vam to vsede za trenutek.

Kar je najbolj zanimivo pa je to, da GPSov Glenn Simpson priznava, da je imel večerjo z Veselnitskaya večer pred in večer po sestanku v Trump Towerju. Obstaja kakšna možnost, da ni bilo pogovora o sestanku med obema? Zelo malo verjetno. Veselnitskaya je kasneje sama trdila, da so bile pogovorne točke za sestanek s trumpovim osebjem podane s strani Simpsona. Ko je bila na sestanku je hitro požrla obljubo o tem, da ima obremenjujoče informacije o Hillary Clinton in je namesto tega prinesla na mizo rusko dolgoletno željo, da se znebijo Magnitsky Act, pod katerim so ZDA uvedle sankcije proti številnim ruskim mogulom in vladnim uradnikom.

Na kratko, Trumpa so vabili v past, da bi izgledalo, kot da kolaborirajo z ruskimi uradniki.

Zaradi nenehnega medijskega poročanja po tem, ko so iz FBI in Pravosodnega Ministrstva “pricurljale” infromacije, je očitno sestanek dosegel svoj namen. Posejal je semena suma o sumu kolaboriranja trumpove kampanije z rusi.

Dokazi gredo še globje, kot smo tule povzeli. Priporočamo, da preberete Smithov članek, povezava na članek je malce bolj zgoraj.

Kongres, ki uporablja dokumente, ki jih je izsilil iz Pravosodnega ministrstva po večih zaporednih zahtevah, je zaposlen z ugotavljanjem nečesa, kar se lahko izkaže za škandal stoletja. In kongres sedaj počne delo, ki ga Pravosodno ministrstvo in FBI nista želela.

Torej tu imate informacije, ki tečejo iz Clintonove kampanije in so ruskega izvora” je dejal predsedujoči House Intelligence Committeee Devin Nunes Fox News v nedeljo.

Je bila Hillary resnična kolaborantka?

Nunes, ki vodi kongresno preiskavo v to zadevo je dejal, da je verjetno, da so se informacije “podajale direktno iz ruskih propagandnih rok kampaniji Clintonove, nato naprej v najvišje nivoje FBI in Pravosodnega ministrstva, da bi se odprlo protiobveščevalno preiskavo v politično kampanijo, ki je sedaj kolaborirala s skoraj vsakim višjim uradnikom na Pravosodnem ministrstvu in FBI v zadnjih nekaj letih. Preprosto osupljivo.

Moramo se strinjati. Če je vse to res, potem je absolutno osupljivo. Nenazadnje so to resna kriminalna dejanja, uporaba zveznih agencij za vohunjenje za političnim nasprotnikom, združeni z sovražno tujo silo. Kot smo dejali, edina resna kolaboracija je očitno na strani kampanije Clintonove, ki ji je na pomoč priskočila administracija Obame, vodja CIA John Brennan in ducat visoko rangiranih uradnikov pri Pravosodnem ministrstvu in FBI.

Kaj sledi? Možno je, da se bo preiskava o kolaboraciji kmalu obrnila od Trumpa proti Clintonovi.

Če se bo to zogodilo, bo to vodilo do več odstopov in najverjetneje zaporom za vpletene. To vključuje tudi Hillary Clinton, ki sedi v političnem epicentru vse te protizakonitosti.

Edvard Žitnik, dopisnik RTV Slovneija iz ZDA in oseba, ki je poročala večini slovencev med predsedniško kampanijo ZDA, pa bo odšel v zgodovino kot največji klovn in amater novinarskega poklica v Sloveniji. Morda pa so ameriški demokrati tudi Žitniku in RTV nakazali kakšen majhen donacijski znesek za bolj “iskreno in temeljito nepristransko” poročanje o stanju zadev v ZDA in prikazovanju Donalda Trumpa in Melanije Trump kot največjih polpismenih idiotov na planetu zemlja. Karma je hudič in resnica vedno zmaga….Žitnik….

<– Samouničenje James Comeya na senatnem zaslišanju        Hillary Clinton financirala nasilno AntiFa gibanje v ZDA –>

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.