WHO zavrnila cepilne potne liste “na tej stopnji”

World Health Organization (WHO) je sporočila, da zavrača uporabo cepilnih potnih listov za virus kitajske komunistične partije (CCP virus) “na tej stopnji” za potovanja, ker zdravstvene oblasti niso prepričane, da je cepivo učinkovito.

“Mi, kot WHO, trdimo, da na tej stopnji ne želimo, da se uporabi cepilni potni list kot zahteva za vstop in izstop, ker nismo prepričani na tej stopnji, da cepivo preprečuje prenose (virusov)”

Tiskovna predstavnica WHO Margaret Harris, tiskovna konferenca, Ženeva, Švica, torek 6.4.2021
Eden od predstavnikov slovenske elite, ki dela za globalne farmacevtske korporacije in za agendo velikega reseta World Economic Foruma je tudi trenutni zdravstveni minister Janez Poklukar, ki je opustil uradno dolžnost obveščanja slovenske javnosti o vseh okoliščinah situacije z AstraZeneca cepivom in s tem neposredno ogrozil življenja vseh državljanov republike Slovenije, ki so do sedaj podlegli njegovemu vplivu, ki ga ima kot zdravstveni minister državnega zdravstvenega sistema, ter se cepili z eksperimentalnim cepivom AstraZeneca, saj je na lastno pest preko osrednjih medijev sporočal neresnice oziroma nepreverjene informacije,ki so namenjene večji prodaji eksperimentalnega cepiva AstraZeneca. S tem je storil zločin iz malomarnosti v najboljšem primeru, v najslabšem primeru pa gre za poizkus načrtne eksterminacije določenega segmenta slovenskega naroda – upokojencev in prebivalcev domov za ostarele.

Druga velika težava so skrbi glede enakosti oziroma enakega dostopa do cepiv za različne družbene skupine družbe. Nosečim ženskam, naprimer, se odsvetuje uporaba cepiva v tem trenutku.

“Ampak to je razvijujoča se situacija. Na koncu bo seveda, ko bomo izvedeli več o tem, ali cepivo preprečuje prenose, in ko bo večja enakost, bo to nekaj, kar utegne biti pomembno v prihodnosti,”

Margaret Harris, tiskovna konferenca, Ženeva, Švica, torek 6.4.2021
Pritlehna “med vrsticami propaganda” na osrednjem strankarskem glasilu politične stranke SDS, kjer novinarji Nova24tv brez kakršnihkoli dokazov svojim bralcem navajajo, da je za strdke dokazano, da jih ne povzročajo cepiva. Članek je bil objavljen na Nova24tv 20.3.2021. Gre za zločin proti državljanom zaradi namernega zavajanja bralcev v korist proizvajalcev cepiv, saj so takrat že bili znani podatki glede strdkov po drugih evropskih državah. Da pa je zločin proti bralcem še bolj očiten, pa bode v oči tehnika subliminalnega vgrajevanja misli uporabljena v zgornjem besedilu. Definitivno sledi izraelskih tehnik, ki jih uporablja MOSAD za ustvarjanja “javnega” konsenza in mnenja.

ACLU (Amerian Civil Liberties Union) je imelo podobne argumente za opustitev uporabe sistema cepilnih potnih listov, navedli so pomisleke glede zasebnosti in pomisleke glede tega ali bi takšen sistem bil shranjen v centralizirani podatkovni bazi. Nekateri, kot je naprimer guverner Floride Ron DeSantis, sporočajo, da bi to ustvarilo razredni sistem cepljenih in ne-cepljenih ljudi.

Pred tem so WHO predstavniki zavračali cepilne potne liste, ko so jih novinarji spraševali o njih.

“Cepiva preprosto niso na voljo po svetu v zadostnih količinah in zagotovo ne na enaki osnovi,”

Dr.Michael Ryan, vodja programa zdravstvenih kriz pri WHO, 8.3.2021

V ponedeljek 5.4.2021 je guverner Texasa Greg Abbot, republikanec, postal drugi ameriški guverner (za guvernerjem Floride Rick DeSantisom), ki je izdal izvršni ukaz (uredbo), ki onemogoča vzpostavitev cepilnih potnih listov. DeSantis, prav tako republikanec, je postal prvi guverner, ki je v prejšnjem tednu izdal takšen izvršni ukaz oziroma uredbo.

“Danes sem izdal izvršni ukaz (uredbo), ki preprečuje uporabo takoimenovanih Covid-19 cepilnih potnih listov, zakonodajalci delajo na tem, da bodo te zaščite zakonsko permanentne za vse prebivalce Floride in veselim se, da jih bom kmalu podpisal in bodo postale zakon.”

DeSantis, Twitter objava, 2.4.2021

“Nobeno Covid-19 cepivo ni zakonsko potrebno,” je mogoče prebrati v guvernerjevem izvršnem ukazu, preberemo še “podatki o cepljenju so zasebni zdravstveni podatki”, ki se jih preko ukazov nebi smelo deliti. Cepilni potni listi, je rekel, bi škodovali osebni svobodi in škodovali bi zasebnosti pacientov.

“Zahtevek po kazanju potnega lista zato, da bi lahko sodelovali v vsakodnevnem življenju, kot so športni dogodki, obiski restavracij ali pa obiski kinodvoran, bi ustvarili “dva razreda državljanov”,”

Ron DeSantis, guverner zvezne države Florida

Njegov ukaz prepoveduje lokalnim skupnostim (občinam) in podjetjem implementacijo sistema.

Ena od oseb iz razreda slovenske elite, ki podpira uvedbo digitalnega zelenega potrdila je tudi trenutni zdravstveni minister v Sloveniji Janez Pokljukar. Podporo cepilnim potnim listom je preko medijev sporočil že 16.3.2021. Torej jasno je, da je omenjena oseba zločinec, ki postavlja interese globalističnih centrov moči pred interese slovenskih državljanov in njihove človeške pravice. Motiv je seveda osebno neto premoženje. Imajte to v mislih, ko se bo izbiralo nove zdravstvene ministre.

Nekatera podjetja, kot so naprimer letalske družbe in podjetja za križarjenja, so že objavljale sporočila, da bi pogojevale uporabo njihovih storitev z cepilnim potnim listom. Zvezna država New York je medtem vzpostavila svoj lasten “Excelsior Pass”, ki bi se uporabljal pri velikih dogodkih, ko so naprimer v Madison Square Garden in razni športni dogodki.

Podatki o opravljenih tetih, hospitalizacijah in smrtih zaradi Covid-19 v Texasu, ZDA, kjer so v mesecu marcu 2021 odpravili VSE (ponovno za polpismene iz državnega zbora in NIJZ Texas je v marcu odpravil VSE omejitve zaradi Covid-19) omejitve poslovanja, gibanja, odpravili so tudi obvezno nošenje neuporabnega nagobčnika. Zakaj število novih primerov v Texasu po popolnem odprtju upada Dr.Anthony Fauci (kriminalec iz ameriške NIH, ki z ameriškim davkoplačevalskim denarjem financira razne biološke eksperimente na področju virusov) ni znal pojasniti zakaj po popolnem odprtju države Texas število novih primerov upada.
7-dnevno povprečje potrjenih Covid-19 primerov v Texasu za april 2020 do april 2021, poseben poudarek je na časovnem preseku, ko so se v Texasu odpravile popolnoma vse omejitve zaradi Covid plandmije.
Članek na globalističnem levo liberalnem trač portalu korporativne elite s sedežem v korporativni davčni oazi Delaware 24ur.com glede cepilnih potnih listov objavljen 13.1.2021. Mimogrede, trenutni prebežnik iz doma za ostarele, ki igra vlogo predsednika ZDA – Joe Biden, je celotno življenje delal kot pravnik v Delaware davčni oazi za korporacije.
Promocijski članek objavljen na Nova24tv dne 21.3.2021 – torej na prvi pomladni dan, glede uvedbe digitalnega cepilnega potnega lista. Gre za očiten poizkus uvedbe in promocije korporativno fašistične ideologije, kjer je državljan samo last države in korporacij ter nič drugega. Ideje o vzpostavitvi takšnih sistemov sta tako avstrijska kot slovenska vlada dobili v Izraelu zato se poraja vprašnje, v čigavem interesu sploh delujejo posamezniki, ki vodijo tako slovensko kot avstrijsko vlado, saj je v tem obdobju hrvaška vlada jasno sporočila, da ne podpira cepilnih potnih listov. Cepilni potni listi so globalistična ideja po nadzoru posameznika, zato je potrebno suspendirati ustave posameznih nacionalnih držav ter s tem tudi celotne sisteme nacionalnih držav, suspendirati je potrebno tudi vse človeške svoboščine, kar po okvirni definiciji ustreza definiciji korporativno fašistične diktature globalnega centralno-bančnega sistema, farmacevtskih korporacij, tehnoloških velikanov iz silicijeve doline in njihovih agentov znotraj nacionalnih političnih sistemov. Slovenska in avstrijska vlada oziroma posamezniki, ki opravljajo funkcije znotraj teh organizacij, so krivi poizkusa uvedbe korproativno-fašistične diktature in uničenja nacionalnih držav, kar se po vseh pravilih definira kot poizkus državnega udara zamaskiranega v javno zdravstveno krizo.

In, kot se je velikokrat v zgodovini sedaj izkazalo za resnično, vkolikor pustite politikom, globalističnim korporacijam in centralnim bankirjem oblast nad vašimi življenji, vas bodo eksterminirali na takšen ali drugačen način, ker gre za družbene razrede psihopatov in elitistov, ki dejansko želijo vzpostaviti eno svetovno korporativno in vojaško oblast. Na račun vas seveda. V dobi odraščanja vas indoktrinirajo preko državnih šolskih sistemov, v aktivni življenjski dobi igrate vlogo davčnega in delovnega sužnja, ko pa pridete do upokojitve, pa vas eksterminirajo na državnem zdravstvenem sistemu, pri tem pa še fino zaslužijo. Edini način, da se temu zoperstavimo je, da se teh nekaj posameznikov jasno identificira v slovenski družbi in se jih odstrani za vedno.

Na spodnji povezavi je potrjena sodba vrhovnega sodišča Portugalske glede PCR testov v kateri je bilo ugotovljeno, da PCR testi v več kot 98% ne odgovarjajo resničnemu stanju v telesu osebe. “Rezultati” PCR testov so podlaga za suspendiranje ustavnih pravic državljanov in suspendiranje vseh človekovih svoboščin. PCR testi so namenjeni amplifikaciji genetskega materiala in ne odkrivanju virusov. Imajo takoimenovane cikle amplifikacije od 1 -40, pri ciklih večjih od 25 je skoraj zagotovo “potrjena okužba” saj je genetski material oziroma sekvenca lahko predmet pravljičnih interpretacij zdravnikov, politikov, bankirjev in korporacij, ki imajo interes po takšni družbeni ureditvi. Sodba predstavlja sodno prakso na področju prisilnih odredb o karanteni, ki so v neskladju z več členi Ustave RS, tako imate sedaj pravno podlago za uresničevanje zasebnih odškodninskih tožb, saj je celoten državni vrh (ministrstva, vlada, državni zbor, določena sodišča, velike trgovske korporacije) sodeloval zavestno v tej prevari z namenom osebnega neto bogatenja na račun suspenza ustavnih pravic in človekovih svoboščin slovenskih državljanov…o namerni propagandi strahu preko osrednjih medijev sploh ne bomo izgubljali besed. Sodba je na voljo s klikom na “download” gumb, je v portugalskem jeziku, zato jo bo potrebno sodno prevesti v slovenščino. Mimogrede, po “zakonu” nosilci funkcij v politiki in javnem zdravstvenem sistemu ter farmacevtskih korporacijah in bankah ne morejo biti odgovorni za posledice, ki jih povzročajo cepiva (dejansko so zakonsko zaščiteni tudi pri naklepnih umorih – dokler so na funkciji znotraj organizacije), zato vlagajte odškodninske zahtevke in tožite posameznike – fizične osebe, ki opravljajo te funkcije, predvsem skupinske odškodninske tožbe in tožbe v katerih se jim dokazuje poizkuse umorov iz malomarnosti in suspendiranja ustavnih pravic in človekovih svoboščin ter vkolikor ste lastnik zasebne trgovine, kmetije, mali obrtnik itd. – osebam, ki so sodelovale pri Covid-19 prevari, odrečite svoje storitve, prepovejte jim vstope v vaša podjetja in trgovine, saj kot zasebniki to pravico imate. Veliko uspeha pri boju z tiranijo države, korporacij in uprav bank v Sloveniji.

Evropa, v kateri je 8 od 10 največjih farmacevtskih držav – torej države z najvišjo stopnjo izvoza proizvodov farmacevtskih korporacij se je načrtovanje za cepilne potne liste začelo vsaj 20 mesecev pred plandemijo Covid-19. Izgleda, da je plandemija udobno zagotovila evropskim politikom izgovor, ki so ga potrebovali za implementacijo ideje cepilnih potnih listov. Evropska Komisija – izvršno telo EU – je prvič predlog za cepilne potne liste predstavila 26.4.2018. Predlog je zakopan globoko v dokumentu “Strengthened Cooperation against Vaccine Preventable Diseases“, ta predlog so osrednji mainstream #fakenews mediji ignorirali in o njem niso poročali. Terminski načrt v obliki dokumenta pa je bil izdan zgodaj leta 2019. V tem dokumentu so navedene časovnice implementacije predloga Evropske Komisije. Primarna akcija v terminskem načrtu je “pregled izvedljivosti razvoja skupnega cepilnega potnega lista/izkaznice” za evropske državljane, ki je “kompatibilen z elektronsko imunizacijskimi sistemi in priznan za prekomejno uporabo”.

Kako so na Nova24tv 10.3.2021 vedeli, da je cepljenje z eksperimentalnim cepivom AstraZeneca varno in ni povzročilo smrti v Avstriji ostaja skrivnost oziroma neznanka, ki bi se do neke mere razjasnila, če bi stekla kriminalistična preiskava vseh osrednjih medijev v Sloveniji zaradi zavajanja s cepivi. Nato bi novinarji morali na posnetih zaslišanjih razkriti svoje vire briljantnih informacij, ki so jih izkrivljali vsi za svojo politično korist, s tem pa so seveda ogrozili življenja državljanov Slovenije, med katerimi so tudi policisti in kriminalisti. Mimogrede, cepljenja z AstraZeneca so 7.4.2021 zaustavljena v veliko državah po celem svetu, ugotovljena je bila direktna povezava med AstraZeneca cepivi in življenjsko nevarnimi krvnimi strdki, ki se lahko pojavijo kot stranski učinek cepljenja. Gre za zločin iz malomarnosti v najmilejšem primeru, v najslabšem primeru pa gre za zločin iz koristoljubja.

Izraelski židje vložili prijavo na ICC, trdijo, da izraaelova obvezna covid cepljenja kršijo nuremberške zakone –>

<– Top znanstvenik za cepiva opozarja svet: Ustavite vsa Covid-19 cepljenja takoj ali pa bo spuščena “neobvladljiva pošast”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.