11.000 strokovnjakov predlaga končno rešitev za globalno segrevanje: Pobijte več milijard ljudi

Pred 40 leti so znanstveniki iz 50 različnih narodov manevrirali na dolgotrajni “globalno ohlajanje” tezi, ki naj bi Zemljo prekrila z ledom, nato pa so posvojili to, kar se je takrat imenovalo “CO2-klimatski problem”, kar je nato pripeljalo do teorij o globalnem segrevanju, naraščujočih morjih in gospodarski katastrofi.
“Danes, 4 desetletja kasneje, pa še večja skupina znanstvenikov zvoni drug, veliko bolj nujen alarm” sodeč po poročanju Bloomberg.

Preko 11.000 strokovnjakov iz celega sveta se je združilo skupaj, da pozivajo k rešitvam “podnebne krize”, vključno z nadzorom prebivalstva, ki “mora biti stabilizirano in, idealno, počasno zmanjšano znotraj okvira, ki zagotavlja družbeno integriteto.”

Prenaseljenost

Razglašamo, z več kot 11.000 znanstvenih podpisnikov iz celega sveta, jasno in soglasno, da je planet Zemlja soočen z podnebno krizo,” so znanstveniki opozorili v torkovi izdaji BioScience, v poročilu, ki vsebuje mnogo strašljivih grafov.

Strašljivi grafi

Rešitev? Manj ljudi!

“Ko se jih preuči zaporedoma, grafi prikažejo uničujoč trend planetarnega zdravja. Od potrošnje mesa, emisij toplogrednih plinov, izgube ledenih površin do dviga morja in ekstremnih vremenskih dogodkov. Prikažejo neprijetno sliko 40 let zamujenih priložnosti. Znanstveni izvajajo specifične pozive zakonodajalcem, naj hitro implementirajo sistemske spremembe glede energije, hrane in gospodarskih politik. Mora biti stabilizirano in, idealno, počasno zmanjšano znotraj okvira, ki zagotavlja družbeno integriteto,” pišejo. -Bloomberg

“Spodbujeni smo z nedavnim porastom skrbi” se bere v pismu. “Vladna telesa izdajajo deklaracije podnebnih kriz. Šolarji demonstrirajo. Ekocidne tožbe se nadaljujejo na sodiščih. Grassroot državljanska gibanja zahtevajo spremembe, mnogo držav, dežel, provinc in mest ter podjetij se odziva.”

Morda se bodo svetovni voditelji pogovorili s Kitajsko, ki po poročanju sterilizira islamske ženske v svojih zloglasnih prevzgojnih taboriščih.

Postanimo resni glede zelene energije –>

<– Lastniki električnih vozil šokirani – nova študija potrdila, da so električna vozila bistveno slabša za podnebje, kot dizelska vozila

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.