CNN objavila najbolj lažne od lažnih novic, sledili levičarskim lemmingom v Koi-Gate

Med obiskom Donalda Trumpa na Japonskem preko konca tedna, sta se pred kosilom, predsednik ZDA in predsednik japonske vlade Shinzo Abe odpravila do koi-ribnika, da bi se povezala z naravo.

Namesto, da bi poročali stvari kot so “Trump in Abe ojačala vezi” ali pa “Shinzo Abe se strinja z zamrznitvijo sredstev 35 severnokorejskim organizacijam” se je hiša lažnih novic odločila, da izdelajo laž o Trumpu, ki je nespoštljiv, ker je stresel celotno škatlo ribje hrane v koi ribnik.

CNN poročevalka Veronica Rocha je izpadla kot popoln retard s pomočjo producenta CNN Bela Hiša Kevinom Liptakom, ker je očitno to terjalo dve osebi, ko je tvitnila da “Predsednik Trump hrani ribe z PV Shinzo Abe na Japonskem, nato izpraznil celotno škatlo hrane v koi ribnik”. Dodan tvitu je selektivno obdelan *.gif (vrsta slikovne datoteke oziroma slika), kateri zoomira Trumpa, ki stresa svojo koi hrano v ribnik.

CNN je celo retvitnila selektivno urejen video preko svojega uradnega Twitter profila.

Rocha nato zapiše sledeče v svojem #fakenews članku za CNN.

entirebox-300x187

Ko je nek neimenovan pomočnik glasno ploskal, sta Abe in Trump strešala ščepce ribje hrane v ribnik. Nato, z izrazom veselja, Trump hitro strese celotno škatlo hrane v ribnik.

V resnici se je zgodilo sledeče:

Abe je prvi stresel vso hrano.

Ne samo CNN. CNN je amo ena od mnogih izpostav, katera je predvajala to izmišljeno zodbico, vsa stvar se je začela z Bloombergovim Justin Sink, ki je bil prisoten na prizorišču na Japonskem, ko je tvitnil “Proti koncu @potus odločil, da strese celotno škatlo ribam”:

Oooops! FakeNews, ki so se začele z Sinkovo lažjo, ostalo je zgodovina.

Ko je bla resnica razkrita, se je celotna čreda nekoč trdo liberalnih novinarjev začela opravičevati – čeprav so nekateri na twitervezumu trdili, da, čeprav je Abe prvi stresel je stresel samo malce v primerjavi z Trumpovim strešanjem. Sorry hejterji, govorimo o razliki cca. 40 zrn.

graincount

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.