Francoski generali obtožili Macrona “visoke izdaje” zaradi migracijskega dogovora Združenih Narodov

Odprto pismo trdi, da imajo francoski državljani še en razlog za upor. s

Macron je produkt lažne veličine, ekstremne narcisoidnosti in psihopata. 

Skupina generalov francoske vojske je napisala odprto pismo Emmanuelu Macronu, v katerem so ga obtožili visoke izdaje zaradi podpisa migracijskega dogovora Združenih Narodov.

Preberite tudi: Paris pripravlja že petintrideseto odstranjevanje migrantskih kampov od leta 2015

Pakt, ki ga je v ponedeljek podpisalo 164 držav, vključno s Francijo, ni pravno zavezujoč ampak podmaže tračnice za neomejeno migracijo, da se jo tretira kot človekovo pravico in kritiko množičnih migracij definira kot sovražni govor. Pismo, napisano s strani generala Antoine Martineza in podpisano s strani desetih drugih generalov, enega admirala in enega polkovnika, kot tudi bivšega obrambnega ministra Charles Millona, opozarja Macrona, da je ta poteza s podpisom deklaracije odvzela suverenost Franciji in tako zagotavlja še dodaten razlog za “že tako ali tako potolčeno ljudstvo”, da se upre. Pismo obtožuje Macrona, da je kriv “zanikanja demokracije ali izdaje naroda” zaradi podpisa dogovora, brez da bi upošteval mnenje večine.

Video: Retrospektiva: Trump opozoril Francijo pred terorističnimi napadi že med predvolilno kampanijo

“Francoska država je malce pozno ugotovila, da je nemogoče integrirati preveč ljudi, dodatno temu je govora o popolnoma drugačnih kulturah, ki so se grupirale v zadnjih 40 letih na področjih, ki ne odgovarjajo več zakonom Republike,” piše v pismu in dodaja, da množična imigracija briše francoske “civilizacijske dosežke”.

Sodeč po britanski članici parlamenta Janice Akinson, bo migracijski dogovor Združenih Narodov poplavil Evropo z 59milijoni novih migrantov v naslednjih 6 letih. Atkinsonova opozarja, da bi tak načrt pripeljal do uničenja “kulture in identitete” evropskih držav. Atkinsonova je prav tako poudarila, da dogovor lahko pripelje do zakonov glede sovražnega govora, ki bodo prepovedali uporabo izrazov “ilegalni migranti” in izraz nadomestili z “nerednimi migranti”.

“Nezakonito bo, če ne boste uporabljali njihovega predpisanega jezika,” je posvarila Atkinsonova in dodala, da bi se evropski državljani morali “posloviti od vaše demokracije in vašega načina življenja” vkolikor bo dogovor implementiran.

Stopnja priljubljenosti predsednika Macrona je padla na 18% v luči protestov proti vrsti zadev, vključno z davki na pogonska goriva in množični imigraciji. Preberite celotno pismo francoskih generalov spodaj (prevod).

“Gospod Predsednik,

Pravkar boste podpisali “Global Compact on Safe, Orderly and Regular Migration” in sicer 10 in 11 decembra, ki vzpostavi migracijo, kot pravico. V našo državno zakonodajo se bo implementiral dogovor na osnovi obstoječih dogovorov ali pa načela skupne odgovornosti, ki je definirana v tem paktu.

Zdi se nam, da bo edina suverenost, ki bo ostala Franciji, sestavljena iz načina, kako bodo implementirani cilji iz migracijskega dogovora. Temu delu državne suverenosti se ne morete odpoveati brez javne debate, kjer 80% francoskega prebivalstva meni, da je potrebno ustaviti ali pa drastično regulirati imigracijo. Ker ste samovoljno podpisali ta pakt, ste dodali še en dodaten razlog za upor, že tako jeznega in ranjenega francoskega naroda. Krivi ste zanikanja demokracije in direktne narodne izdaje. Kot dodatno temu so finance našega države izsušene in naš dolg narašča. Ne morete prevzeti rizika poziva k dragi zračni migraciji, brez da boste prej pokazali, da se ne boste zatekali k višjim davkom, da bi financirali cilje migracijskega dogovora. Na drugi strani boste moral v luči varnosti, brzdati posledice povezane s prihodom dodatnih “evropskih populacij”. In končno, ne morete ignorirati, da je bistvo politike zagotavljanje varnosti navzven in hramonije navznoter. A to se lahko doseže samo, če se obrdži neko stopnjo notranje koherence družbe, ki je sama sposobna dovoliti in narediti nekaj skupaj,kar pa dandanes postaja vse bolj problematično. Pravzaprav je francoska država zelo pozno ugotovila, da je nemogoče integrirati preveč ljudi, sploh če se gre za popolnoma različne kulture, ki so se ponovno grupiral v zadnjih 40 letih na področjih, ki ne odgovarjajo več francoskemu zakonu oziroma zakonom Republike. Nimate pooblastil, da sami, na lastno pest izbrišete civilizacijske dosežke in nam zanikate našo realno domovino. Zato Vas pozivamo, da se vzdržite podpisa tega pakta in razpišete referendum za francoze, ki bodo o tem dokumentu glasovali sami. Odgovarjate francozom zaradi svojih dejanj. Vaša izvolitev ni prazna. Podpiramo iniciativo Generala Martineza proti podpisu migracijskega dogovora, ki se ga bo sprejemalo na medvladni konferenci članic ZN v Marakešu.

General Antoine Martinez
Charles Millon – bivši obrambni minister
General Marc Bertucchi
General Phillipe Chatenoud
General Andre Coustou
General Roland Dubois
General Daniel Grosmarie
General Christian Houdet
General Michel Issaverdens
Admiral Patrick Martin
General Christian Piquemal
General Daniel Schaeffer
General Didier Tauzin
Colonel Jen Louis Chanas

Prevod pisma poslanega francoskemu predsedniku Macronu

<– Migracijski dogovor Združenih Narodov propada pozornost se je usmerila na zastrašujoč načrt nadomestne migracije

EU podprla omejene sankcije za Iran zaradi načrtovanega bombnega napada v Parizu –>

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.