Japonska vlada sporoča državljanom: “Ne diskriminirajte necepljenih”

Kljub temu, da številne države vzpostavljajo obvezna cepljenja proti Covid-19, je japonska vlada sporočila državljanom “ne diskriminirajte tistih, ki niso bili cepljeni”. Nemčija sledi Avstriji pri vzpostavitvi obveznega cepljenja, tistim, ki pa se ne želijo cepiti pa grozijo naraščujoče kazni in na koncu zaporne kazni.

Japonska pa je pristopila na drugačen način, z obveščanjem, da se cepiva smejo vnašati v telo samo ob popolni privolitvi prejemnika, ne smejo pa se uporabljati za orodje prisile in ustrahovanja. Na spletni strani japonskega ministrstva za zdravje, delo in socialo so objavili sledeče sporočilo (povezava):

“Čeprav spodbujamo državjane, da se cepijo proti Covid-19, pa cepljenje ni ne zahtevano niti obvezno. Cepljenje se izvrši samo potem, ko je oseba privolila in je prejela vse informacije. Prosimo, da se cepite po lastni odločitvi z razumevanjem tako učinkovitosti preprečevanja nalezljivih bolezni kot tudi rizika stranskih učinkov. Nobeno cepljenje se ne izvrši brez privolenja. Prosimo ne silite nikogar na vašem delovnem mestu ali pa okoli vas, da se cepi in ne diskriminirajte tistih, ki se niso cepili.”

Spletna stran predsednika vlade prav tako vsebuje podobno izjavo:

“Cepiva ne bodo nikoli administrirana brez privolenja prejemnika cepiva. Javnost pozivamo, da nikoli ne silite cepljenja na delovnih mestih ali drugim okoli njih, in nikoli ne ravnajte diskriminatorno s tistimi, ki cepiva niso prejeli.”

Medtem pa v Avstriji vlada dobesedno najema ljudi, da bodo “lovili” tiste, ki zavračajo cepljenje. “Zahodne države še vedno trdijo, da so največje braniteljice državljanskih svoboščin,” piše Noah Cad. “A v obdobju Covid “varnostizma” izgleda, da je ta plašč oblekla Japonska. Morda bo Japonska poslala delegacijo strokovnjakov za človekove pravice, da bo Zahod poučevala o individualni svobodi.”

https://t.me/Fall_of_the_Cabal/6853

Covid cepivo Moderna zaustavljeno v Okinawi, v cepivu našli kontaminacijo z “črnimi snovmi” –>

<– Indonezijski regulator odobril Ivermectin za zdravljenje Covid-19

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.