Bivši poročnik v CIA opozarja: Globoka država je prestrašena zaradi Trumpa, “želijo ga pospraviti”

Bivši oficir CIA na višjem nivoju – Kevin Shipp trdi, da je predsednik Trump napovedal vojno takoimenovani globoki državi in vladi v senci. Shipp pojasnjuje:

“Jaz razlikujem med Globoko državo in Vlado v senci.”

Vlada v senci so tajne obveščevalne agencije, ki imajo takšno moč in tajnost, da ukrepajo celo brez vedenja Kongresa. Mnogo stvari počnejo nekaznovani.

Potem je tu še “Globoka država”, ki je v bistvu vojaško-industrijski kompleks, vse industrijske korporacije in njihovi lobisti, in imajo ves denar, moč, pohlep, ki dajejo ves denar Senatorjem in Kongresnikom.

Torej sta povezani, vendar sta v svojem bistvu dve različni entiteti.

“To je vlada v senci…še posebej CIA, ki si je za tarčo izbrala Donalda Trumpa. CIA je prestrašena, ker se bodo nekatera njena ravnanja razkrila javnosti. Če se bodo razkrila, bo to ogrozilo celotno organizacijo.”

Izvršni ukaz Donalda Trumpa na temo “Resne zlorabe človekovih pravic ali korupcija” je način s katerim Trump na veliko obrača mizo proti ljudem, ki ga želijo zrušiti.

Shipp trdi:

“Donald Trump, zelo modro, zadevo poimenuje “grožnja ameriški nacionalni varnosti”. Ta izraz pripelje ameriško vojsko, ameriške obveščevalne agencije, domačo policijo in celotno ameriško izvršno oblast v izvrševanje teh zakonov. Čudovita stvar o tem izvršnem ukazu je, da se sedaj širi na tuje osebe, tuje organizacije in celo tuje člane vlad. Torej to je grožnja nacionalni varnosti, kar pomeni, da vključuje vsakogar v ZDA in izven ZDA.”

Ljudje, ki so napadali Trumpa sedaj čutijo Trumpov protinapad.

Shipp trdi:

“Prestrašeni so, trenutno so prestrašeni. Niso pričakovali, da bo Trump počel, kar počne sedaj. Razlog, zakaj so ga poizkušali odstraniti celo preden bi bil izvoljen je, da so vedeli, da je nevodljiv, in vedeli so, da če pride tja noter(Bela Hiša), da ga ne bodo zmogli zmanipulirat, in prav to se dogaja. Obstaja kar nekaj ljudi, o tem ni dvoma, ki so sedaj zelo prestrašeni. Donald Trump dvomi v Globoko Državo in Vlado v senci. Pretresa jih levo in desno. Novičarski mediji so prestrašeni. Uredniki jim govorijo, da naj ga napadajo ravno tako, kot ga napadajo od znotraj. To je umazan bazen, ker ga želijo odstraniti.”

V zaključku Shipp trdi:

“Trump dela velikanski napredek navkljub izjemnemu odporu. Poizkusili so že z atentatom na njegovo osebnost in mislim da gredo lahko še dlje…Trump napreduje, zaradi tega prestrašeni bežijo.”

Celoten intervju, ki je dolg več kot 40min si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku, vendar je na voljo samo v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.