2020 – Leto, ko je sistem pokazal svoj resnični obraz

Ko smo odraščali smo bili skoraj vsi preplavljeni z zgodbami o naših slavnih očetih naroda, naših čudovitih demokracijah in tako naprej. Glede na to, da smo bili mladi, smo večino teh zgodbic verjeli. Sistem nam je dal blagostanje, udobje, zdravstveno nego in občutek pomembnosti. No kmalu smo tudi izvedeli, da je sistem tudi neumen in perverzen a smo glede tega našli obvod glede tega nasprotja in sicer: “Težava so modri ali pa zeleni ali pa rdeči, ne more biti oziroma ne sme biti težava v tem, da postane sistem sam težava.”

No nato je prišlo leto 2020 in sistem je pokazal svoj pravi obraz. Pošteno bi bilo, da dodamo na tem mestu izjavo, da sistem ni bil vedno tako gnil kot je danes ampak ne glede na vse – sistem ni bil sposoben odpraviti gnilobe, ki ga je prevzela.

Zoprn opis leta 2020 na kratko

Sistem si želi, da bi vse razen dnevne ogorčenosti (eden je za rdeče leve drugi je za modre desne), končalo kot spomin zlate ribice. Zato je pomembno, da najprej povzamemo odkritja leta 2020:

Sistem je preko dekretov odločil, kdo lahko dela in kdo ne. To se ni zgodilo demokratično – zgodilo se je preko dekreta. “Demokracija” ni storila ničesar, da bi to zaustavila.

Ljudji se je aretiralo, če so obiskali cerkev ali pa sinagogo. To je bila resnična sramota za policijske sile po celem svetu. Ali morda obstajajo kakšni ukazi financerjev policije katerih ne bodo na silo vsiljevali nam?

Politične tolpe norijo po ulicah in pretepajo, grozijo in zažigajo (BLM). Ne bodite naivni, gre za tajno avtorizirne politične tolpe, ki služijo političnim namenom. Ta zlobna strategija izvira vsaj že iz antičnega Rima v okviru katere tolpe razbojnikov pretepajo nasprotnike na ulicah.

“Znanost” je izjavila nekaj nato pa nekaj nasprotujočega si in je s tem podpirala karkoli si je oblast zaželela. Ne čisto vsak znanstvenik a bolj ali manj celoten kompleks iskalcev nepovratnih sredstev in stolčkov se je izkazal za kader brez integritete. Govorili in delali so vse, kar je oblast od njih želela.

Osrednji mediji so bili sistem za dostavo strahu. Posvečeni so bili ustvarjanju izbuljenih oči prepojenih s strahom ter monetizaciji zgroženosti. Novinarska integriteta je bila v najboljšem primeru samo neslana šala.

Družbena omrežja so utišala na tisoče upornikov izključno samo na željo politične oblasti. To ni bilo nič manj kot množično prepovedovanje svobode govora (če želiš profitirati s pozicijo javnega foruma potem moraš delovati kot javni forum). Brezplačne storitve so vedno bile paraziti a družbena omrežja so se izkazala kot psihopatska do točke fašizma.

Obvezen sistem javnega izobraževanja, okoli katerega si je življenje organiziralo na milijone družin, se je v trenutku odpravilo.

Sovraštvo se je legaliziralo. Politična trobila in obrazi po televiziji so sovraštvo uporabljali kot glas pravice namesto bolezni, kar sovraštvo je. Milijoni čredno nadzorovanih ljudi se je barbarstvu pridružilo, pretvarjali so se, da je sovraštvo pravzaprav dolžnost, čast in resnica. Temu bi lahko dopisali še marsikaj ampak mislimo, da je dovolj, da razumete bistvo. Sistem ni to, kar so nas učili, da naj bi bil in leto 2020 je to razgalilo precej dobro.

Sistem si nas ne zasluži

Z besedo “sistem” in “nas/mi” se nanašamo na delitev sveta na dva dela in zato mora biti razumljivo kateri so ti deli v posameznem sklopu:

Nas/Mi se nanaša na proizvajalce – ljudi, ki pridelujejo hrano, jo prevažajo, predelujejo, gradijo stroje, zagotavljajo zdravstveno nego in tako naprej. Vsi od gradbenega delavca do lastnika majhnega podjetja do čistile so proizvajalci in si zato kar delajo zaslužijo globoko spoštovanje. Celotno udobje naših življenj dolgujemo njim neredko pa v bistvu naša celotna življenja – tem ljudem, ki proizvajajo.

Sistem se nanaša na celoten vladni kompleks, ki nam odvzema denar in brez njega nebi mogel preživeti. V sistem sodi tudi vse kar nebi moglo obstajati brez njih: Centralne banke, državni šolski sistemi, podjetja, ki živijo na račun državnih povezav, televizijske mreže, družbena omrežja ter v bistvu vse, kar je v višjem razredu in je mogočno.

Kar bi radi, da proizvajalci celotnega sveta razumejo je, da je dejstvo, da jih ne potrebujemo. Vse kar “storijo za nas” se dela z našim denarjem, ki nam ga odvzemajo na silo in s prevaro. Torej bodimo iskreni: Sistem je nasilna, koruptivna in z nadzorom obsedena entiteta. Milijoni med nami bi izbrali drugačne ureditve, če bi jih lahko saj jih sistem prepoveduje. S silo.

Prav tako je potrebno razumeti, da se je to v preteklosti že zgodilo. Za ilustracijo je spodaj odlomek iz zapisov zgodovinarja C. Delisle Burnsa glede resničnih razlogov zakaj je Rim propadel:

Veliko število moških in žensk ni bilo več pripravljenih vložiti potrebnega truda za vzdrževanje starega reda, ne zato, ker nebi bili dovolj dobri za izpolnjevanje svojih civilnih dolžnosti ampak zato, ker niso bili zadovoljni z sistemom od katerega je imela korist samo peščica ljudi.

Sistem ni vreden našega dela in varovanja. Če je nekoč bil (in če da kdaj?) ni več pomembno.

Leto 2020 je to vse to razjasnilo. Čas bo, da opustimo svojo indoktrinacijo iz otroštva in pogledamo na svet kot odrasli, ki smo postali.

Obrazne maske “proti” koronavirus so zaščitni znak sužnjev.
Dr.David Halpern – francoski guru za pranje možganov – je njegovo delo prisotno tudi v Sloveniji v kontekstu ravnanja oblasti glede koronavirusa?

Kako sistemi propadejo? –>

<– Odvisnost od države je jedro načrta za prevzem človeštva