Trump era: Saudske čistke signalizirajo smrt Bush/Clinton globalizma

 

Svetovni red stare garde se podira, začenši s Clintoni

Obdobje zadnjih 30 let, Clinton in Bush era, se bo zaključilo v luči nenadnih čistk zaveznikov Clintonovih in Bushevih v Saudski Arabiji.

Brazileina knjiga “Hacks: The Inside Story of the Break-ins and Breakdowns that Put Donald Trump in the White House” vsebuje kar nekaj razkritij, med drugim, da je Hillary Clinton v resnici priredila primarne volitve proti Bernie Sandersu, ter da se je Brazile počutila kot sužnja, ker se je bala za svoje življenje po umoru osebja DNC – Seth Richa.

“To pomeni, da je Brazile vedela, da je bil Rich umorjen zaradi političnih razlogov” pravi insider Roger Stone in dodaja, da je urednik in ustanovitelj Wikileaks Julian Assange potrdil, da njegovi viri niso bili rusi ter da so bili v “veliki fizični nevarnosti”.

Brazile je prva vidna demokratka, ki se je obrnila proti Clintonovi, kajti izgleda da jo bo establišment žrtvoval, saj samo-centrično obnašanje Clintonove ne služi več njihovim interesom, hkrati pa morajo pregon Trumpa narediti (vsaj navzven) manj politično motiviran.

Brazileva je celo poudarila, da je bil Bernie bolj priljubljen kot Clintonova, saj je dejala: “Nisem zaupala anketam. Povedala sem Sandersu da sem obiskala države po celi deželi in našla zelo malo entuziazma za njo in to povsod.”

Podrobno in korektno poročanje mainstream medijev o škandalu Uranium One je še en indikator, da se je establishment pripravljen odreči Clintonovi.

Drug pomemben dogodek, ki je povezan z zatonom Clintonove, je nenadna čistka koruptivnih članov kraljeve družine v Saudski Arabiji, čistka pod vodstvom kralja Salmana, ki je doletela med drugim tudi 10 princev in 38 starejših članov kabineta. Vredno je omeniti, da je Saudska Arabija financirala 20% kampanije Hillary Clinton v letu 2016. Med člani kraljeve družine, ki so bili aretirani je tudi miljarder in donator Clinton fundacije – Al-Waleed bin Talal, bolje poznan po tem, da je se “stepel” na Twitterju s Trumpom med predsedniškimi volitvami 2016.

Trump, znan po tem, da vrača udarce, je udaril nazaj s podobnim twitom.

Prav tako je dobro poznano dejstvo, da sta družini Bush in Clinton tesno povezani, saj se je W. Bush o Billu Clintonu izrazil kot o “bratu z drugo materjo”. Skupaj pa sta tudi mnogo let delala na iniciativah kot je Presidential Leadership Scholars program. Družina Bush pa ima tesne odnose s Saudsko Arabijo že več desetletij. Nekdanji saudski veleposlanik v ZDA princ Bandar je bil poznan kot “Bandar Bush” zaradi dolgoletnega prijateljstva z G.W.Bushem. Nekdanji predsednik je Bandarju celo pomagal ven iz ZDA v dnevih po terorističnem napadu 9/11.

“Po srečanju s predsednikom Bushem 13.9.2001 v Beli Hiši, kjer sta si dva stara družinska prijatelja prižgala cigaro na trumanovem balkonu, je FBI evakuiral ducate saudskih uradnikov iz večih mest, vključno z vsaj enim članom družine Osame bin Ladna, ki je bil pod drobnogledom zaradi terorizma.” je poročal New York Post lansko leto.

“Namesto, da bi jih zaslišali, je FBI ravnal kot varnostni eskort za njih, čeprav je bilo tedaj že znano, da je bilo 15 od 19 ugrabiteljev saudskih državljanov.”

Čistka pro-Clinton pripadnokov kraljeve družine v Saudski Arabiji, kot bin Talal, je dokaz, da je stara veja establishmenta zaključila z Clinton/Bush mašinerijo, ker je njihov brend globalizma propadel.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.