Poljski predstavnik: samomorilska migrantska politika EU ubija Evropo

poljska-zavraca-migrantske-kvote

Poljski minister za notranje zadeve Mariusz Blaszczak je izdal zbadajočo kritiko Evropski Uniji, poudarja da je njena “samomorilska” politika odprtih mej ekvivalentna “ovijanju vrvi okoli vratu Evrope”.

EU poizkuša državo prisiliti da sprejme nov val muslimanskih migrantov in je zato začela prekrškovni postopek proti Poljski, Češki Republiki in Madžarski zaradi “neskladnosti s pravnimi obveznostmi glede relokacij”. Zaradi nedavnih terorističnih napadov v Španiji in Finski je Poljska okrepila zavrnitev sprejema več migrantov. Pavel Soloch, vodja Poljske nacionalne varnostne pisarne je izpostavil jasno povezavo med muslimansko populacijo v državi in rizikom dogodka terorističnega napada.

Mariusz Blaszczak pa je bil še bolj oster v pismu, katerega je poslal Evropski komisiji, v katerem je obtožil EU, da je sokriva uničenja kontinenta. “Paris, Stockholm, Bruselj, Berlin, Manchester, Barcelona. Koliko evropskih mest mora še postati tarča napadov teroristov, da se bo Evropska Unija prebudila?” je spraševal Blaszczak. “Evropska komisija mora končno priznati, da slepo sprejemanje vsakogar, ki doseže obale Evrope, je kot da bi ovijali vrv okoli evropinega vratu,” je dodal.

Blaszczakova jasna opozorila niso bila objavljena v angleški verziji njegovega pisma, kar pomeni, da mediji o tem večinoma molčijo. Blaszczak je že v preteklosti nakazoval, da si je Evropa zapečatila lastno usodo s tem, ko je dovolila milijonom migrantom vstop na kontinent.

“Izjavljanje, da je premestitveni sistem orodje za umiritev begunskega problema je napačna, je laž. EU politika je škodljiva, samomorilska, v kontekstu odprtih mej.” je posvaril in ponovno potrdil, “Poljska ne bo sprejemala nobenih beguncev.”

Medtem pa oglas za javno knjižnico v Oslu na Norveškem prikazuje, kako se demografija Evrope nepopravljivo spreminja z množično nekontrolirano imigracijo. V nekaterih predelih v Oslu ima kar 97% otrok v šoli migrantsko ozadje.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.