V novem “multipolarnem svetu” globalisti še vedno vodijo vse igralce

Najmočnejše orodje, ki je na voljo globalistom je uporaba lažnih paradigm za manipulicijo dojemanja ali percepcije javnosti in s tem odziva javnosti. Množice se vodi v prepričanju, da obstaja v najvišjih nivojih geopolitične in finančne oblasti nekaj takšnega kot so “strani”. To je popoln nesmisel, ko pregledamo dejstva, ki so na voljo.

Govorijo nam, da so oblasti-ki-obstajajo razklane med “levo” in “desno” politiko, a obe strani pravzaprav podpirata iste izvedbe politik, ki zadevajo najbolj pomembna vprašanja, razlikujejo se zgolj v obliki retorike, ki pa je nepomembna in pravzaprav samo šminka. Lahko trdimo, da to ni nič drugega, kot Kabuki gledališče.

kabuki-theater

Kabuki teater

Govorijo nam, da mora korporativno oblast uravnavati Vladna oblast in da mora biti Vladna oblast uravnotežena s “prostimi trgi”, a v realnosti so korporacije zasnovane in zaščitene z Vladami in prosti trgi preprosto ne obstajajo v današnjem gospodarstvu. Na primeru “cenzure” v socialnih medijih nam govorijo, da je rešitev uporaba moči Vlade za vsiljevanje “poštenja” namesto, da bi preprosto zagnali svoje alternativne platforme za socialne medije. Vendar korporacije za socialne medije obstajajo v obliki monopola natanko zaradi Vladne moči in vmešavanja v biznis. Zlorabe ene “strani” se uporabljajo zato, da nas porivajo v roke druge strani, ki je prav tako pripravljena na zlorabo.

V izrazoslovju geopolitike, nam govorijo da državne oblasti stojijo “v navzkrižju interesov”, da imajo različne interese in različne cilje, kar je pripeljalo do stvari kkot so “trgovinske vojne” in včasih do pravih strelskih vojn. A vendar, ko pogledamo ljudi, ki dejansko vlečejo niti v večini teh držav, najdemo povsod ista imena in inštitucije. Bodisi živite v ZDA, Rusiji, Kitajski, EU itd., think-tanki globalistov in mednarodne banke so povsod, voditelji v vseh teh državah pa pozivajo k VEČ moči tem inštitucijam, ne k manj.

Te vojne, ne glede na obliko, so cirkus za javnost. Načrtovane so za ustvarjanje kontroliranega kaosa in obvladljivega strahu. So sredstvo s katerim nas porivajo proti določenemu koncu, in ta konec, v večini primerov, je več družbenega in gospodarskega vpliva v rokah izbrane peščice. V vsakem primeru se ljudi prepričuje, da verjamejo, da se svet deli multipolarno, a se dejansko centralizira.

Ključni element vsake čarovniške predstave je, da občinstvo sodeluje pri laži; da se jih pripravi do tega, da se osredotočijo na slepilno roko, da predvidevajo, da kar vidijo, je to, kar se dejansko dogaja – da se odpravi njihov dvom.

Ne motite se, kar danes gledamo v geopolitiki je dejansko čarovniška predstava. Lažna Vzhod/Zahod paradigma je tako močna, če ne celo bolj močna, kot lažna levo/desno paradigma. Zaradi neznanega razloga človeški um lažje sprejme ideje razkola in kaosa, pogosto pa dvigne nos v neveri ob omembi “zarote”. A zarote in zarotnike se lahko našteje kot zgodovinska dejstva. Organizacija med elitisti je predvidljiva.

Hillary-Rothschild

Clintoni, Rotschildi & skrivnostna mreža super-elite

Globaliste same vleče skupaj ideologija. Nimajo skupnega naroda, nimajo nobene skupne politične orientacije, nimajo nobenega skupnega kulturnega ozadja ali vere, prihajajo iz vzhoda tako kot iz zahoda. Nimajo nobene resnične zvestobe nobenemu mainstream programu ali družbenemu gibanju.

Kaj imajo skupnega? Izkazujejo mnogo vrlin narcisoidnih sociopatov višjega sloja, ki predstavljajo zelo majhen odstotek človeške populacije. Ti ljudje so plenilci, ali bolj specifično, ti ljudje so paraziti. Sami sebe vidijo kot naravno superiorne drugim a velikokrat med seboj sodelujejo, če obstajajo obeti obojestranske koristi.

Najbližja asociacija, ki jo lahko dobimo z narcisoidnim sociopatom (in s tem globalistom) v mitologiji bi bila vampirji. Velikokrat smo se spraševali, če je bil koncept “vampirjev” ustvarjen zato, da so kmetje temnega veka (srednji vek) pojasnjevali brezdušno in monstrozno obnašanje elit tistega časa. Dejstvo, da bi bila oseba sposobna takšnega zla, kaj šele organiziranega zla v obliki kabale, je ljudem težko sprejemljivo do današnjega dne.

Vampirji v mitologiji so ponavadi prikazani kot elite, ki se skrivajo na očeh vseh kot vodje skupnosti v zgornjih krogih družbe. Izberejo si vas, se vsilijo kot pokončni pokrovitelji in aristokrati, nato pa se hranijo, dokler vas ni uničena. Potem poiščejo naslednjo vas. To je to, kar so. To je to, kar počnejo, in to počnejo na organiziran način, da je proces učinkovitejši.

Soros-Exposed-800x416

Potrebna je cela vas, da se nahrani vampirja, ali pa narcisoidnega sociopata.

Ta metafora se uporablja zato, ker je pomembno, da povprečna oseba razume, s čim imamo tu opravka. Ko se nekateri ljudje obregnejo ob misli, da obstaja združba na najvišjih nivojih finančnega sveta in politike, ki sledijo škodljivim namenom, se morajo zavedati, da se to z lahkoto pojasni ne samo v luči zgodovinskih mitov in stereotipov, ampak tudi v dobro dokumentirani psihološki študiji.

Analitiki in aktivisti znotraj gibanja za svobodo so se dokazali kot neverjetno imune na mnogo zgodb in laži konspiratornih globalistov, ki so sedaj glavna tarča večih propagandnih kampanij. Globalistom ni do tega, da bi zlezli v svoje krste in da bi spali preko dneva, metem ko toliko Van Helsingov preži na to, da razkrijejo njihova dejanja.

Zadnji poizkus propagande je zgodba o “multipolarnem svetu”, ki se razvija v luči tega, kar IMF poimenuje “globalni gospodarski reset”. Pravzaprav se izraz “multipolarni svet” zadnje čase veliko uporablja v alternativnih medijskih krogih, in to je spet vaba, ki je bila ustvarjena da nas prevara v to, da centralizacija ni več grožnja in da so razkoli, ki jih vidimo resnični in ne ponarejeni.

Pri multipolarni zgodbi nam govorijo, da se dogaja odmik od ameriškega dolarja, kot svetovne rezervne valute in da to vodijo vzhodne politične moči, ki iščejo alternative. To je res, do neke točke.

Laži, ki obkrožajo to dogajanje so številčne. Govorijo nam, da so vzhodne politične sile v boju proti globalistom in globalizmu – to ni res. Govorijo nam, da BRICS države iščejo decentraliziran sistem, ki bo nadomestil dolarsko hegemonijo – to ni res. Govorijo nam, da vzhodni voditelji, kot sta Putin in Xi, kontrirajo prevzemu oblasti s strani globalistov in da so na muhi elit, kot da se “upirata” imperiju – tudi to ni res. Govorijo nam, da je trgovinska vojna sredstvo Donalda Trumpa s katerim bo prekinil globalizacijo in vrgel imbus 96 ključ v kolesje načrtov glonalistov – to so pravljice.

Svobodnjaški aktivisti in analitiki so še posebej dojemljivi za idejo, ker igra na našo željo, da bi videli, kako se dolgo trajajoči dolarski imperij Federal Reserve sesuje v pogubo, ki si jo zasluži. Problem je v tem, da je zgodba osnovana na lažni domnevi, da je globalistični imperij zasidran v “Ameriškem imperiju”.

Tu so dejstva:

Globalistični vplivi so hiper-prisotni v vzhodnjaških narodih. Naprimer, Vladimir Putin, ki se ga pogosto prikazuje kot neke vrste anti-globalističnega junaka v pogovorih svobodnjaških gibanj, sploh ni anti-globalist. Putina je “odkril” glasni zagovornik novega svetovnega reda – Henry Kissinger že desetletja nazaj, v zgodnjih 1990ih, preden je prevzel vlogo aktualnega predsednika Rusije. Putin omenja svoje prve sestanke z Kissingerjem in njuno dolgoletno prijateljstvo v knjigi First Person, njegovo avtobiografsko delo njegove zgodnje kariere.

putin-kissinger

30.6.2017 Putin na osebnem sprejemu ameriškega diplomata Henry Kissingerja

V nasprotju s popularnim prepričanjem gibanja za svobodo, Putin NI brcnil ven iz Rusije mednarodnih bank ali pa umaknil njihove strukture moči med njegovim vzponom do predsedništva. Pravzaprav Rotschildove banke še vedno delujejo v Rusiji do danes, medtem ko Goldman Sachs in JP Morgan še vedno nosita vlogo največjih investicijskih bank v državi.

Prisotnost globalistov v Rusiji je morda razlog, zakaj je narod razvil tako tesno razmerje z IMF po padcu Sovjetske Zveze ter zakaj nadaljujejo s svojimi vezmi z IMF in Bank for International Settlements do danes in zakaj je Kremlin v preteklosti pozival k novemu globalnemu valutnemu sistemu pod nadzorom IMF.

Kitajska je prav tako pozivala k istemu novemu monetarnemu sistemu, ne decentraliziranem, ampak popolnoma centraliziranem pod IMF. Kitajska je pod vplivom Rockefeller Fundation že od nekje okoli 1915, ko so so v državi odprli univerzo zasnovano na University of Chicago. Kitajska nadaljuje svoje vezi z globalisti skozi BIS in IMF in Goldman Sachs je močno vključen v aktivnosti kitajske Vlade in v poslovne dogovore. Samo lansko leto je Goldman vzpostavil 5 miljard USD težek posel z delom kitajske Vlade, za lažje opravljanje nakupov podjetij in sredstev znotraj ZDA. Donald Trump je pohvalil dogovor kot dobrega za ZDA, kar ne preseneča, če upoštevamo število Goldman Sachs alumnijev, ki so vključeni v njegov kabinet.

kissinger-rockefeller-china1995

Kitajski predsednik Jiang Zemin na srečanju z Henry Kissinger in David Rockefeller 1995

Trump je prav tako imel veliko opravka z globalisti, vključno z bančnimi elitami povezanimi z Rotschildi, zadnjih 25 let. Wilbur Ross, investicijski bankir, ki dela za Rotschilde, je bil primarni agent, ki je rešil Trumpa iz velikih dolgov, ki so nastali v njegovem Taj Mahal casinu v Atlantic City. Ko se je Trump povzpel v Belo Hišo je Wilbur Ross postal sekretar za trgovino in Ross danes močno promovira razvijajočo se trgovinsko vojno.

Očitno ne obstaja noben “razkol” med svetovnimi političnimi voditelji, ko se pogleda s kom so v zavezništvu. Mednarodne banke in globalistični think-tanki so vključeni v vse njih. Ampak, kaj pa ostanek sveta na splošno? Kaj ne povzroča trgovinska vojna razkole in decentralizacijo med narodi in gospodarstvi? Ko pogledate proti vrhu piramide, nasprotovanja izginejo.

Razmislite o rusko-nemškem poslu za naftovod, ali pa zadnji ruski posel, da dovolijo Kitajski, da kmetuje na 10117141 kvadratnih kilometrih ruske zemlje, ter se tako pomaga direktno boriti proti ameriškim sankcijam. Ali pa dogovor pri Kaspijskem morju med Rusijo, Iranom in več drugim državam, da se prenehajo nesoglasja glede te regije? Ali pa kitajsko kljubovanje sankcijam na iransko nafto? Ali pa novi rastoči protesti po EU zaradi ameriškega vmešavanja v naftno trgovino z Iranom in Rusijo?

Preberite tudi: Prevzem novega svetovnega reda je zelo resničen…in začel se bo z Nemčijo in Kitajsko

To so samo zadnji primeri ostanka sveta, ki se zliva v večji konglomerat v luči trgovinske vojne. Trgovinska vojna je pripeljala skupaj te najverjetneje obupane države na način, ki je zelo prikladen za globaliste. Če vzamemo v obzir realnost vpliva globalistov v vseh večjih gospodarstvih, potem moramo vzeti v obzir tudi možnost, da “globalni ekonomski reset” ni zaradi “multipolarnega sveta”, ampak zaradi še bolj centraliziranega unipolarnega sveta. Svet, ki žrtvuje ameriški model skupaj z dolarjem kot svetovno rezervno valuto in jo nadomesti z nekaj ŠE SLABŠIM.

rockefeller-bilderberg

Medtem pa se aktivistom za svobodo zadnje čase govori, da naj rajajo zaradi smrti dolarja in globalnega reseta, kot da je to konec globalizma. Z drugimi besedami, predpostavlja se, da naj bi neumno verjeli, da je premik k novemu svetovnemu redu “decentralizacija” samo zato, ker jo imenujejo “multipolarno”. Samo zato, ker ZDA niso več obraz zveri, to ne pomeni, da zveri ni več.

<– Trump zagrozil z objavo 9/11 dokumentov, ki bremenijo Clintone, Bushe    Poročilo: Angela Merkel se je potegovala za še en mandat po izvolitvi Donalda Trumpa, zato da bi “obranila liberalni mednarodni red” –>

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.