Izvršni ukaz predsednika ZDA – Hong Kong Normalization Act podpisan 14.7.2020

Predsedik Trump pripravlja objavo za svet, da so ZDA v vojni s Kitajsko. Dokaz za to je nedavni izvršni ukaz, ki ga je podpisal v tednu okoli 14.7.2020 s katerim je ukinil posebne privilegije Hong Konga, ker Hong Kong ni več neodvisen/avtonomen od komunistične Kitajske.

Izvršni ukaz je postal zakon z imenom H.R.7440 – Hong Kong Autonomy Act.

H.R.7440 – Hong Kong Autonomy Act vzpostavlja sankcije za tuje posameznike, entitete in finančne ustanove, ki pomagajo/prispevajo Kitajski pri zasedbi Hong Konga.

Ta zakon omogoča, da ZDA varujejo avtonomijo Hong Konga. Izvršni ukaz predsednika ZDA pa gre veliko globje. ZDA bodo preganjale vsakogar (posameznika, entiteto ali družbo ali državo znotraj UN), ki je pripomogel k ustvarjanju situacije v Hong Kongu, ki je pripeljala do absorbcije Hong Konga v Kitajsko. Pošilja jasno sporočilo vsaki državi in narodu, ki se odloči, da bo na strani komunistične Kitajske.

Kitajska komunistična partija je demokratične volitve v Hong Kongu razglasila za “protizakonite”.

Najverjetneje je zaradi sprejetja H.R. 7440 in predsedniškega izvršnega ukaza glede normalizacije situacije v Hong Kongu Velika Britanija odpovedala sodelovanje z kitajskim državnim podjetjem za globalno vohunjenje in ekstrakcijo podatkov Huawei na področju izgradnje infrastrukture za 100% sledenje in nadziranje držaljanov – takoimenovano 5G omrežje. 5G omrežje je temelj za “social credit score system” po vzoru Kitajske, kjer ti vladajoči razred sledi na vsakem koraku preko umetne inteligence in 5G omrežja ter vse tvoje osebne in neosebne podatke brez tvojega soglasja shranjuje na svojih strežnikih za vedno. 5G omrežje in social credit score system je nato orodje s katerim “neposlušnim” državljanom odvzamejo dostope do osnovnih storitev, kot so bančništvo, javni potniški promet, svoboda govora, svoboda gibanja. Z uporabo 5G omrežja in umetne inteligence lahko vladajoča elita dobesedno ubije neposlušnega državljana s pritiskom na en sam gumb na tipkovnici s tem, da mu onemogoči dostop do denarja na svojem TRR, onemogoči nakupe letalskih/železniških/avtobusnih kart, onemogoči profile na socialnih omrežjih, onemogoči dostop do javnih zdravniških storitev itd… Predstavniki Huawei v Kanadi, ZDA in Veliki Britaniji pa se soočajo z obtožnicami glede industrijskega vohunjenja, vohunjenja za uporabniki in obtožnicami glede davčnih/finančnih prevar, saj je veliko vodstvenega kadra v Huawei v resnici direktnih uslužbencev PLA (People’s Liberation Army) Kitajske.

Britanska prepoved Huaweiu za izgradnjo 5G infrastrukture je brez razloga trdi kitajski veleposlanik v VB.

Najbolj zanimiv pa je razdelek 4 izvršnega ukaza predsednika ZDA glede normalizacije situacije v Hong Kongu. V tem razdelku izvršnega ukaza najdemo odstavke, ki ameriškim oblastem omogočajo zaplembo, blokado vsakršnega premoženja oseb/družb znotraj ZDA, ki sodelujejo z kitajsko komunistično partijo, kot tudi vsakega tujega državljana, ki ga po posvetovanju z državnim sekretarjem ZDA in finančnim ministrom ZDA določijo za sodelavca kitajske komunistične partije. Glede na to, da je večina slovenskih pohlepnih direktorjev, ki je to možnost imela, svojo proizvodnjo preselila na Kitajsko ter s tem omogočala akumulacijo gospodarske in politične moči v rokah kriminalnega kitajskega komunističnega režima, se sprašujemo, če ti posamezniki in določeni politiki na bodo predmet dolge roke ameriških pravosodnih oblasti pod obtožbami sodelovanja pri poizkusu vzpostavljanja globalnega komunizma po vzoru kitajske komunistične partije. Odstranitev pro-komunističnih direktorjev, podjetij in politikov iz slovenskega “sistema” bi bilo zelo dobrodošlo dejanje naših ameriških prijateljev in pravi blagoslov za vse tiste slovence, ki ideje in zgodovinska dejanja komunistov dojemamo v kontekstu sistematičnih zločinov proti človeštvu ter razumemo, da gre v primeru komunizma ali pa socializma za kriminalni tiranski režim vzpostavljen za peščico “oligarhov”, ki se skrivajo v ozadjih večstrankarskega političnega sistema v Sloveniji.

Izvršni ukaz predsednika ZDA vsebuje odstavke, ki ZDA omogočajo učinkovito preganjanje vsakogar in vsakega podjetja, ki asistira kitajski komunistični partiji pri absorbciji Hong Konga.

Ta izvršni ukaz in vzporedno sprejeti zakon v ameriškem Senatu omogoča ameriškim oblastem, da zaplenijo ves kapital in sredstva korporacij, kot so Apple, Twitter, Facebook, Google, vsi ameriški mainstream mediji & Hollywood (ki že leta zavestno delajo za kitajsko komunistično partijo in delujejo kot neke vrste papagaj, ki ponavlja propagando kitajske komunistične partije), kar pa je najbolj osupljivo pa je to, da na podlagi omenjenega zakona in izvršnega ukaza predsednika ZDA sedaj lahko preganjajo tudi politike, ki so dokazano grešili visoko izdajo in so v zameno za razne podkupnine delovali proti interesom ZDA in ameriškega naroda.

Kitajska komunistična partija je postala tako avtoritarna in tiranska, kot je nacistična Nemčija to lahko samo sanjala. Na podlagi predatornega kreditiranja z papirnato valuto ustvarjeno iz zraka plenijo zemljo vse od Afrike do Avstralije do Južne Amerike. Kitajska pošilja etnične kitajce – uygurske muslimane v “reedukacijska taborišča” kjer najprej prodajo njihove ostrižene lase nato pa njihove notranje organe prodajajo bogatim saudskim strankam, ki zaradi narave islamske ideologije zahtevajo halal notranje organe. Podobno ravnajo z kitajci, ki so se zavezali duhovni veščini imenovani Falun Gong.

Kitajska pobija islamske zapornike zaradi žetve halal notranjih organov za bogate savdijce.
Kitajska komunistična partija pobija Falung Gongovce, ker iščejo duhovni stik z bogom – najvišji Bog v Kitajski je predsednik komunistične partije, vsa ostala “verovanja” so sistemsko prepovedana.

Celotno vsebino videoprispevka si v angleškem jeziku lahko ogledate na tej povezavi:

https://banned.video/watch?id=5f14a568677a7f01e92bd115

Definicija mučenja v poročilu Amnesty International iz leta 1973 in tehnike mučenja povzete po CIA priročniku za mučenje –>

<– Videoposnetek: Meritev količine vdihanega ogljikovega dioksida med uporabo obrazne maske N95

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.