Putin trdi, da imajo ZDA mrežo koronavirus vojaško-bioloških laboratorijev v Ukrajini

“Trenutno poizkušajo zabrisati sledi teh tajnih programov.” Ruski predsednik Vladimir Putin je senzacionalno izjavil, da imajo ZDA mrežo tajnih laboratorijev za proizvodnjo biološkega orožja v Ukrajini, ki se ukvarjajo z militarizacijo patogenov in koronavirusov. Putin je izjavo podal med tiskovno konferenco.

“Trenutno poizkušajo zabrisati sledi teh tajnih programov. Imamo vse razloge zato, da verjamemo, da se je v neposredni bližini Rusije v Ukrajini, aktivno izdelovalo komponente bioloških orožij. Omrežje več ducatov laboratorijev je v Ukrajini obratovalo pod kontrolo in z finančno podporo Pentagona. V teh laboratorijih se je izdelovalo vojaške biološke programe, eksperimentirali so z vzorci koronavirusa, antraksa, kolere, afriške prašičje gripe in drugimi smrtonosnimi boleznimi.”

Vladimir Putin

Rusko obrambno ministrstvo prav tako trdi, da je prejelo dokumente od zaposlenih v ukrajinskih laboratorijih, ki dokazujejo obstoj bioloških bojnih programov vodenih s strani ZDA in NATO na ukrajinskih tleh.

“Rad bi poudaril, da sodeč po teh dokumentih, se je te študije (načini prenašanja bolezni iz netopirjev na ljudi) več let izvajalo v Kharkovu na sistematični osnovi in pod direktnim nadzorom specialistov iz ZDA”, je povedal Igor Konashenkov. Dodal je, da bodo javnosti objavili še nadaljne dokumente, ki dokazujejo velike transferje človeškega biomateriala iz omenjenih laboratorijev na lokacije znotraj Velike Britanije v Evrope. Ameriški osrednji #FakeNews mediji kot tudi slovenski osrednji propagandni NATO outlet #FakeNews medijski kanali so pogovore o teh laboratorijih poizkušali pomesti pod preprogo tisti, ki pa o tem govorimo, pa smo označeni za ruske agente (in to po sedaj dveletnem označevanju z “Koronaidioti, zanikovalci znanosti, balkanci, teoretiki zarote” ter vsa ostala besedna navlaka propagandnih oddelkov NATO, posameznih kupljenih vlad s strani globalistov, EU in ostalih korporacij namenjena diskreditaciji posredovalcev informacij, ki ne sovpadajo z dominantno sistemsko zgodbico, ki se državljanom ob poljubnem časovnem preseku prodaja kot “resnica & realnost”). Zanimivo je, da so v ZDA z “izdajalci” mediji označili Tucker Carlsona in Tulsi Gabbard samo zato, ker sta izrazila pomisleke o varovanju laboratorijev in vsebino v njem. Podobne dvome oziroma zaskrbljenost je izrazila tudi znana ameriška oseba s kriminalno preteklostjo izvajanja državnih udarov v tujih državah in sistematično krajo US Foreign Aid paketov finančne pomoči – državna podsekretarka Victoria Nuland (in ne boste verjeli, gre za funkcijo na katero nisi izvoljen ampak si imenovan). Mogoče se Victorie Nuland spomnite, ko je leta 2014 na trgu Majdan v Kijevu na demonstracijah proti vladi protestnikom delila piškotke.

Victoria Nuland 2014 Majdan trg, Kijev, Ukrajina

“Trenutno smo dejansko precej zaskrbljeni, da bodo ruske sile in vojska hoteli vzpostaviti kontrolo nad temi laboratoriji zato sedaj z ukrajinci sodelujemo pri preprečevanju ruskega prevzema teh raziskovalnih materialov vkolikor se bodo ruske sile približale,” je povedala Nulandova.

Ker je WordPress začel blokirati Rumble.com si lahko videoposnetek pričanja Nulandove pred Senatom, kjer prizna obstoj bioloških laboratorijev, ogledate na tej povezavi: https://rumble.com/vwv4o7-victoria-nuland-admits-america-has-biological-labs-in-ukraine-testifies-at-.html

Kitajska je prav tako glasno izrazila trditve, da se te laboratorije uporablja za raziskavo širjenja smrtonosnih patogenov, stalni predstavnik Kitajske v ZN Zhang Jun, pa je pozval k več transparentnosti. Po besedah Pekinga, vojaško biološke aktivnosti ZDA v Ukrajini predstavljajo “zgolj vrh ledene gore”.

Množično so iskali ruski – slovanski genom za izdelavo rasno specifičnih bioloških orožij.

Ukrajinska korupcija: Obama, Biden, Soros, Schiff, Bolton, Pelosi, Kerry, Romney, Clinton –>

<– Poročilo: 8 letni program CIA je pomagal sprovocirati rusko invazijo

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.