Kaj je “Veliki Reset” in kaj globalisti dejansko hočejo?

Fraza “Veliki Reset” se je v javnosti prvič začela govoriti leta 2014. Christine Lagarde, ki je bila takrat na čelu IMF, je nenadoma postala zelo glasna okoli globalne centralizacije. Bila je agenda o kateri se je na splošno samo šušljalo v temnih kotičkih institucionalnih whitepaperov in na tajnih sestankih bančnih elit, sedaj pa so ti ljudje postali glede globalne centralizacije precej glasni.

Lagardova je odgovarjala na vprašanja na sestanku World Economic Forum in beseda “reset” je bila namenoma izrečena. Kaj projekt vsebuje je bilo predstavljeno zelo bežno a v osnovi pomeni dramatičen premik stran od trenutnega ekonomskega, socialnega in političnega modela sveta v globalno centraliziran in integriran sistem – “New World Order” če želite… Pomembno je, da se zavedamo, da smo pravkar skočili skozi ogenj mednarodnega kolapsa kredita, ki se je začel leta 2008 in več let nadaljeval z povzročanjem negotovosti na trgih. Centralne banke so porinile na bilijone dolarjev stimulusa v sistem zgolj zato,da so ga obdržale pri življenju. Nekateri v alternativnih medijih so bili mnenja, da ta dejanja niso namenjena reševanju gospodarstva ampak zgolj zombifikaciji gospodarstva preko devalvacije valute in inflacije valute. No sedaj pa se je to zombi stvarjenje obrnilo proti nam in nas poizkuša požreti žive in samo centralni bankiri so vedeli, kdaj točno se bo to pojavilo.

Na sesutje iz leta 2008 glejte kot Faza 1 agende Veliki Reset, globalisti so postali prepotentni in bili so pripravljeni razkriti načrte javnosti. Lagardino diskusijo pri WEF smo videli približno sočasno z predstavitvijo Klaus Schwabovega koncepta četrte industrijske revolucije, ki je malce bolj odkrita glede tega, kaj si globalisti resnično želijo. Schwab je “ejakuliral” med govorom o “resnično globalni družbi” in svetu v katerem se ljudje obrnejo k umetni inteligenci (AI) zaradi boljšega načina vladanja. Schwab celo namigne, da bi zakone lahko diktiral AI ter, da bi sodišča vodili roboti. Seveda prizna, da se to ne more zgoditi brez obdobja gospodarske razgradnje v katerem se bodo ljudje in vlade morali odločiti med žrtvami zavoljo stabilnosti ali pa nadaljevanjem bolečine v imenu ohranjanja “starih načinov”. Glejte na to takole: Veliki Reset je dejanje oziroma kaos, četrta industrijska revolucija pa je načrtovan rezultat oziroma načrtovan “red”. Torej, da se razumemo, gre za new world order, ki raste iz načrtovanega kaosa.

Zveni kot slaba znanstvena fantastika a ne pozabite, da ti ljudje uživajo direktno pozornost političnih voditeljev, komolčkajo se z centralnimi bankirji v FED. Predlagatelji Velikega Reseta in četrte industrijske revolucije, ki želijo popolnoma spodkopati in spremeniti našo družbo in način življenja, so tesni partnerji naših nacionalnih voditeljev in istih bankirjev, ki bi lahko sprožili takšen reset preko namernega sesutja finančnih trgov. Globalisti so poizkušali spremeniti in prepakirati njihovo New World Order agendo, Reset pa je to, kar so se spomnili. Namesto, da zveni neškodljivo, novi izraz (Veliki Reset) pomeni grožnjo z sistemskim revoltom in izbrisom preteklosti. Ko nekaj “resetirate” gre ponavadi nazaj na nič – prazno stanje katerega inženirji lahko uporabijo za ponoven zapis kode in funkcij. A kaj to dejansko pomeni? Kaj globalisti resnično želijo? Spodaj imate pojasnjene podrobnosti, ki so podprte z dokazi, o tem kaj “Veliki Reset” dejansko je in katere programe upajo, da jih bodo lahko vsilili.

Preberite tudi: Centralni bankirji priznali, da “načrtujejo popoln nadzor!”

Absolutna globalna gospodarska centralizacija

Nekateri ljudje lahko trdijo, da že imamo globalno gospodarsko centralizacijo, a ne razumejo, kaj to dejansko pomeni. Nacionalne centralne banke so vse članice IMF in so tudi članice Bank for International Settlements Basel (BIS Basel), seveda ukaze sprejemajo od teh inštitucij. Kar globalisti želijo je odprt globalen governance financ, najverjetneje preko IMF. Z drugimi besedami povedano, ni dovolj, da tajno manipulirajo z gospodarstvi z uporabo nacionalnih centralnih bank za proxije. Kar si želijo je, da bi se prenehali skrivati v temi in, da bi lahko stopili na svetlobo kot “dobrosrčni” vladarji, za katere sami sebe smatrajo, da so. Končni cilj polne centralizacije je izbris ideje o prostih trgih in dovoljenje peščici ljudi, da lahko mikromenedžira vsak aspekt trgovanja in posla na svetu. Ne gre se samo za vpliv, gre se za gospodarski imperij. A zato, da bi ustvarili globalno centralno banko morajo najprej implementirati načrt ene same valute.

Sistem digitalne valute za celoten planet

IMF že več let govori, kako bo uporabil svojo košarico SDR (Special Drawing Rights) za temelj globalne valute (vsaj od leta 2000 naprej). Približno eno desetletje nazaj je Kitajska začela akumulirati bilijone dolarjev dolga samo zato, da so se kvalificirali za članico SDR sistema, IMF pa je namignil, da ko bo vse dorečeno in storjeno, bo ta sistem prešel v digitalno fazo. Vse kar se potrebuje je prava vrsta krize s katero bodo šokirali javnost v podreditev digitalnemu denarju. To je bilo več kot očitno vidno na vrhuncu “plandemičnih” covid lockdownov in grožnje gospodarskih katastrof, saj so takrat globalistične inštitucije začele namigovati, da bi se IMFov SDR lahko uporabil kot varnostno mrežo za narode – z priloženimi pogoji (bolj zahtevami) globalistov seveda. A pojavila se je še večja kriza kot pa plandemija – govorimo o stagflatorni krizi, ki je sedaj na našem pragu. Več nacionalnih valut je v prostem padu, status dolarja, kot svetovne rezervne valute, pa je vse bolj pod vprašanjem. Brez dvoma lahko trdimo, da bodo globalisti zgrabili priložnost in javnosti “ponudili” svoje centralnobančne digitalne valute kot rešitev.

Nov sistem bi izgledal najprej kot neke vrste fantomska valuta. SDR bi bil lepilo oziroma podlaga, nacionalne valute pa bi ostale v cirkulaciji dokler nebi digitalni okvir postal prevladujoč način uporabe “denarja”. IMF in ljudje, ki stojijo izza IMF bi postali de-facto globalna centralna banka, ki bi imela moč krmiljenja vseh nacionalnih gospodarstev preko mehanizma ene same valute. Na mikro-ekonomski strani bi bil popolnoma vsak posameznik sedaj odvisen od digitalne valute oziroma kriptovalute, ki odstrani vso zasebnost pri trgovanju oziroma trgovini. Vsem transakcijam bi se sledilo in zaradi narave blockchain tehnolgije in digitalnega ledgerja, bi bilo sledenje transakcijam obvezno. Seveda monetarnim elitam nebi bilo potrebno nikakršno pojasnjevanje sledenja saj vse kar lahko rečejo je: “Tako ta tehnologija deluje, brez ledgerja ne deluje”.

Preberite tudi: “Množična formacija psihoze” je oblika nadzorovanja misli in se uporablja za družbeni inženiring sveta v policijsko državo

Globalni Social Credit Score Sistem

Zlo, ki je v globalizmu dedno, je bilo več kot očitno med nedavnimi lockdowni in nasilnim poizkusom vzpostavitve medicinske tiranije. Kljub dejstvu, da je covid imel mediano IFR (Infection Fatality Rate) pri 0.27% – to je sedaj ugotovilo na ducate študij, je kontingent WEF politikov in svetovnih voditeljev bil dobesedno penast okoli ust, saj so nam govorili, da obstoj covida pomeni, da imajo sedaj oni pravico prevzeti popoln nadzor nad našimi življenji (they wish). Klaus Schwab in WEF sta veselo najavljala, da je plandemija začetek “Velikega Reseta” in četrte industrijske revolucije, Klaus je izrekel celo nesmrtne besede, ko je povedal, da covid kriza predstavlja popolno “priložnost” za spremembo. Cepilne potne liste se je na srečo premagalo v številnih konzervativnih rdečih državah v ZDA, kar je pripeljalo do popolnega obrata teh politik v večini zahodnega sveta. Rdeče države v ZDA so svobodne medtem, ko so se demokratsko vodene države znotraj ZDA soočile z avtoritarizmom in le-to je povzročilo precej težav globalistom. Težko je vzpostaviti globalno medicinsko distopijo, ko lahko ljudje z celega sveta gledajo konzervativne države v ZDA kako živijo v miru brez Qr/PCT nadziranja. Cepilne potne liste se mora razumeti kot prvi korak k nečemu drugemu – začetek gromozanskega sistema social credit score, precej podobnega tistemu, ki se trenutno uporablja na Kitajskem. Če ste mnenja, da je cancel kultura nočna mora danes (v Sloveniji se cancel kultura naprimer kaže v izgonu ruskih diplomatov in pri političnem pogojevanju definicije slovenca in kaj pomeni biti slovenski – covid cepljenje je domovinska dolžnost in kdor ni cepljen po mnenju Vlade Slovenije ni slovenec, je balkanec in kdor ne kaže v trgovinah Qr kode in kdor na prostem ne nosi mask ni pravi domoljub oziroma je Covidiot – kakšen WorldEconomicForum novorek kretenizem), potem samo pomislite na to, kaj bi se zgodilo, če bi ta kolektivistična tolpa zamaskirana v slovensko politiko imela moč, da revidira vaša socialna omrežja in vaše objave ter na podlagi tega ugotovi, da ste vi nedotakljivi (ali kontra)? Si predstavljate, da bi ta tolpa imela sposobnost, da preprosto ugasnejo vašo možnost pridobiti službo, da preprosto ugasne možnost nakupovanja v trgovinah in celo blokira dostop do vašega denarja? Brez Vaše podložnosti in podrejenosti kolektivu, bi bil dostop do običajnih sredstev za preživetje nemogoč.

Rumeni trač tabloid Flance.so je očitno prejel veliko denarja za promocijo idej World Economic Foruma kot so naprimer “četrta industrijska revolucija” in “digitalizacija”.

In to je to, kar si globalisti želijo, saj so to tudi javno priznali na začetku plandemije, cepilni potni listi pa bi bili uvod oziroma uvertura v to tehnokratsko nočno moro in teror, vkolikor konzervativci po svetu nebi ostali tdno na nogah (da, tudi v Sloveniji nas je še nekaj takšnih, ki še nikjer in nikoli do sedaj nismo nosili obraznih plenic in to kljub bruhanju večinoma ostarelih v medicinski kult smrt indoktriniranih mamc in tudi uniformiranih policistov, kaj šele, da bi izpolnjevali pogoje PCT oziroma Bog ne daj, da bi bili injektirani z ekspreimentalnimi Covid serumi – že 2 leti se ob vsaki možni priložnosti dobesedno delamo norca iz covid vernikov in covid pogojev in PCT, finančno celo bojkotiramo zasebnike, ki so sledili PCT agendi, ker smo te ljudi prepoznali za naše sovražnike).

Do leta 2030 boste brez vsega in zaradi tega boste srečni

“Ekonomija deljenja (sharing economy oziroma stakeholder kapitalizem)” je koncept, katerega se v WEF krogih omenja že več let. Mediji so o tem poizkusili širiti laži na vsakem koraku, trdili so celo, da ta načrt ne obstaja, a vendar, obstoj načrta je bil javno priznan. Ekonomija deljenja je v bistvu komunistično gospodarstvo, predelano do bizarnega minimalizma katerega niso živeli niti državljani Sovjetske Zveze. Strukturo se opisuje kot neke vrste družbo, ki temelji na lokalnih skupnostih, v katerih ljudje živijo kot v neke vrste taboriščih, z skupnimi kuhinjami, kopalnicami in komaj kaj zasebnosti. Vso lastnino se najame ali pa izposodi. Vse avte se izposodi ali pa deli, večino prometa predstavlja množični tranzit, osnovne stvari, kot so računalniki, telefoni in celo kuhalni pribor so skupni ali izposojeni. Kot trdijo pri World Economic Forumu – v lasti ne boste imeli ničesar. Biti zaradi tega srečen je pa čisto druga stvar.

Argument za takšno družbo je seveda ta, da “podnebne spremembe” in krhkost potrošniškega gospodarstva zahtvajo, da reduciramo življenjski standard na skoraj nič in opustimo sveti ideal lastništva lastnine za dobro planeta (zelo zanimivo je zadnje čase opazovati propagando agentov World Economic Foruma v Sloveniji in Evropi, kjer trdijo, da so “okoljevarstvene organizacije” oziroma “zeleni” bili sponzorirani “s strani vsega krive Rusije” – agenti World Economic Foruma v Evropi nas imajo za bedake). Pustimo ob strani dejstvo, da je ideja o globalnem segrevanju zaradi ogljika farsa (razen seveda če z “ogljikom” nimajo v mislih živih ljudi). Svetovne temperature so zrasle samo za 1 stopinjo Celzija v roku enega stoletja in to so podatki NOAA. To so podatki katere so “podnebni zanstveniki” več let poizkušali zakriti ali pa zamolčati, a sedaj so ti podatki javni, na vpogled vsakomur. Ne obstaja niti en samcat dokaz o globalnem segrevanju zaradi človeka. Nobenega. (Vse to je načrtovano zato, da v imenu planeta začnete iskreno sovražiti človeštvo, človeštvo pa sovražijo ponavadi komunisti in elitni kapitalisti).

Preberite tudi: Angleški The Guardian promovira “globalne lockdowne” vsake 2 leti za boj proti podnebnim spremembam

Globalisti so že vse od leta 1972 izdelovali neke sheme in koncepte s katerimi bi okoljevarstvo uporabili za izgovor za centralizacijo, saj je Club of Rome takrat objavil študijo z naslovom “The Limits To Growth“. Dvajset let kasneje so objavili knjigo z naslovom “The First Global Revolution”. V tej knjigi posebej svetujejo uporabo globalnega segrevanja kot vozila za spremembe:

V iskanju skupnega sovražnika proti komur se lahko združimo, smo dobili idejo, da ideja o onesnaženosti, grožnja globalnega segrevanja, pomanjkanje vode, lakota in podobne zadeve ustrezajo zahtevam. V svoji absolutnosti in interakcijah so ti fenomeni sposobni sestaviti skupno grožnjo s katero se moramo soočiti vsi skupaj. A, ko določimo te nevarnosti kot sovražnika pademo v past o kateri smo bralce že posvarili namreč, da simptome zamenjamo za vzroke. Vse naštete nevarnosti so povzročene zaradi človeške intervencije v naravne procese, premagati pa jih je mogoče samo z spremenjenimi naravnanostmi in spremenjenim vedenjem. Resnični sovražnik je človeštvo samo.

Zgornja izjava se nahaja v poglavju 5 – Vakum, ki pokriva globalistične pozicije glede potrebe po globalni vladi. Citat je precej nedvoumen – izdelati je potrebno skupnega sovražnika zato, da se človeštvo prevara z združitvijo pod eno samo parolo, elite pa s strani človeka povzročene okoljevarstvene katastrofe vidijo kot najboljši možni motivator. Rešitev ekonomije deljenja predstavljajo kot, da gre za novo in pogumno idejo. Kar pa globalisti resnično želijo za njihov Veliki Reset pa je popoln obrat od svobode in individualne prosperitete nazaj na koncept podoben srednjeveškemu fevdalizmu. Postali naj bi kmetje, ki delamo na zemlji, ki je v lasti elit ali pa države, zemlje pa nikoli ne bomo imeli v lasti. Edina razlika je ta, da v fevdalnem imperiju v preteklosti kmetje niso mogli biti lastniki zemlje zaradi razrednega sistema. Tokrat tudi vam ne bo omogočeno lastništvo česarkoli, vključno z zemljo ker, če želite imeti v lasti karkoli je to “sebično” in destruktivno za planet.

Preberite tudi: Globalist Klaus Schwab: Svet se “nikoli” ne bo vrnil v normalo po COVID

Popoln nadzor informacij

Resnica je dandanes redka surovina a še zdaleč ne tako redka, kot pa bo, če ti elitisti uspejo s svojim Resetom. Globalisti so glede svoje agende dandanes precej bolj odprti, kot pa kadarkoli v preteklosti. Najverjetneje je to posledica tega, da verjamejo, da bodo lahko ponovno brez napora napisali zgodovino današnjih dogodkov potem, ko se bo odvil Reset. Mnenja so, da bodo lastniki sveta informacij in bodo na ta način lahko sproti urejali kulturni spomin človeštva. Osrednji mediji te zadeve poimenujejo z “teorije zarot”. Mi temu pravimo realnost zarot. Težko je zanikati javno spregovorjena priznanja globalistov samih, vse kar lahko storijo je, da čim več uporabljajo medijske spine informacij zato, da javnost ostane pasivna glede tega, kar je potrebno storiti – in to je čistka globalistov iz naše Slovenije in najverjetneje tudi iz planeta. Vkolikor tega ne bomo storili bo prišel čas, ko se ne bo spominjalo ničesar, kar je tu napisano, obstajali ne bodo nobeni dokazi o Resetu. Establišment bo vse omembe Reseta izbrisal iz zapisane zgodovine, ostala bo samo domišljijska pravljica o tem, kako zelo se je sesul svet, majhna organizacija globalistov “vizionarjev” pa je svet rešila pred propadom preko nove religije centralizacije.

Morda vas bo presenetilo….vendar je borec za “svobodo govora” preko twitterja Elon Musk tudi častni diplomant WorldEconomicForuma in agent agende Velikega Reseta.

Videoposnetek: Veliki Reset in tiha orožja za tihe vojne –>

<– Kaj arhitekti “velikega” reseta ne želijo, da razumete glede ekonomije

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.