Spoznajte bogate otroke Venezuele

Kot v vsaki socialistični državi v zgodovini sveta, otroci socialistične elite v Venezueli svoj čas preživljajo s parodiranjem po Evropi, lepljenjem 100 dolarskih bankovcev na sebe, medtem ko ljudje, ki so jih v bedo pahnile in osiromašile politike njihovih družin, stradajo na ulicah Venezuele.

Maria Gabriella, najstarejša hči bivšega voditelja Hugo Chaveza, je najbogatejša ženska v Venezueli, sodeč po podatkih Daily Mail. Po poročanju je vredna okoli 4 milijarde USD, zahvaljujoč se bogastvu, ki je varno skrito na računih evropskih bank. Premožna socialelitistka je svoje premoženje “zaslužila”, ko je bila na funkciji prve dame Venezuele, ko je bil njen oče še živ.

Bivša predsednica Argentine Christina Fernandez de Kirchner in Maria Gabriella

A medtem, ko se Gabriella zanaša na diplomatsko imuniteto (je nadomestna veleposlanica Venezuele v Združenih Narodih), je njena mlajša sestra Rosines Chavez pobegnila iz države v Pariz pred več kot dvemi leti, potem, ko je slika, kjer se posipa z bankovci ameriških dolarjev, v Venezueli postala viralna ter seveda povzročila veliko zgražanja. Trenutno 21-letna Rosines uživa luksuzno življenje v Parizu, kot študentka na Sorboni.

Rosines Chavez

A če se Chavezovi otroci obnašajo slabo po merilih socializma (kjer je to, da si bogat greh, to da pa si miljarder je pa napaka v politiki), se otroci naslednika Chaveza obnašajo še slabše. Madurotova nečaka Yoswal Gavidia Flores sta nedavno uspela zapraviti $ 45.000 USD za ekstravagantno 18-dnevno bivanje v hotelu Ritz v Parizu, kjer sobe stanejo $ 591 USD na noč, zajtrk je potrebno doplačati v znesku $ 40 USD.

Narcisoidna zgoraj-brez 2x tedensko fitness pozerja Yoswal Gavidia Flores in Walter Gavidia Flores v lovu za prostitutkami.

Medtem, ko Madurovi sinovi žurajo v Parizu, 6 od 10 venezuelčanov poroča, da imajo sorodnika, ki je ostal brez dela in hrane za svojo družino, medtem ko je 1 od 12 družin v državi prisiljena iskati ostanek hrane v smetnjakih. Hotelski račun, po kalkulacijah DMa, je bil enak 2000 plačam venezuelčanov.

Maduro sam je tarča kritik zaradi svojega razsipništva, nedavno je bil opažen v videoposnetku večerje, ki jo je gostil turški gastronom poznan kot “Salt Bae”.

Blago kislo zategnjen obraz Salt Bae in nošenje temnih sončnih očal v zaprtem prostoru nakazujeta, da je na tej sliki ob Maduru, turški gastronom pod vplivom kokaina

A samo eden od bogatih otrok Venezuele ima Instagram prisotnost na nivoju bogatega naraščaja ameriške in evroske elite. In to je hčerka Maurotove desne roke Diosdado Cabella. Cabellova hčerka Daniela je dosegla internetno slavo zaradi njene lepote in zvezniškega življenjskega stila, ki si ga deli s svojim fantom, latinskim pop-pevcem Omar Acedom.

Še ena iz vrste ekstremno narcisoidnih egocentričnih prostitutk iz višjega razreda Venezuele, katere dejanja so na nivoju takoimenovanih low-life people – Daniela Cabello
Pogled elitistične vzvišene intelektualno retardirane srne, ki se je na planet zemlja rodila priviligirana zaradi kriminalne narave režima Madurota.

Da smo si na jasnem, vsi otroci venezuelskih bogatašev nimajo te sreče: Efrain Antonio Campo Hores in Franqui Francisco Flores gnijeta v ameriškem zaporu, kjer bosta ostala preostanek 18-letne kazni, potem, ko sta bila ujeta pri poizkusu tihotapljenja za $ 20 mio USD vrednega kokaine v ZDA preko Haitija.

<– Brandon Smith: globalne elite niso človeške

Kako tirani z lahkoto zavladajo ljudem –>

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.