Nova “big-data” študija 145 držav pokazala, da COVID cepiva stvari poslabšajo (število primerov in smrti)

To študijo je zdravstveni minister in zdravstveni strokovnjak gorjanc Pokljukar spregledal. Prav tako so jo spregledali vsi osrednji mediji, ki od vlade prejemajo oglaševalska sredstva za Covid pro-cepilsko propagando s katero bruhajo sovraštvo in ideološki fanaticizem v obraz svojih bralcev (tistih nekaj, ki še vedno verjame našim “strokovnjakom in voditeljem”) in na ta način ogrožajo življenja svojih bralcev. Gre za neodvisno analizo podatkov katero je težko odpisati a dejstvo je, da smo bili s strani NIJZ, Vlade republike Slovenije in javnega zdravstvenega sistema v Sloveniji načrtno zavedeni v imenu ozkih finančnih interesov posameznikov, ki so na funkcijah v omenjenih organizacijah.

Naslednjič, ko Vam bodo lokalne ali pa državne zdravstvene oblasti razlagale, da so eksperimentalne genske Covid terapije edina rešitev v kontekstu Covid, jim v obravnavno pošljite *.pdf študije (povezava), ki jo je 30.11.2021 opravil Kyle A. Beattie in nosi naslov: Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19 – A Big Data Analysis of 145 Countries.

Povzetek študije je sledeč:

“Statistično pomemben in prevladujoče pozitiven vzročni vpliv po uvedbi covid cepiv na odvisne variable skupnih smrti in skupnih primerov na milijon prebivalcev bi moral biti zelo zaskrbljujoč za izdelovalce politik. Nakazuje na očitno povišanje Covid-19 povezanih primerov in smrti, ki so se zgodile direktno zaradi uvedbe cepiva, ki se ga je izvorno javnosti prodajalo kot “ključ do pridobitve naših svoboščin”. Vpliv cepiv na kategorijo število primerov na milijon prebivalcev in zelo slaba pozitivna asociacija z kategorijo vseh cepiv na sto oseb nakazuje na omejeno delovanje cepiv pri nižanju z Covid-19 povezanimi primeri.” Te ugotovitve in rezultati bi morali spodbuditi izdelovalce politik, da sprejemajo politične odločitve na osnovi podatkov in ne dominantne zgodbice, ter da odločitve temeljijo na osnovi lokalnih pogojev in ne globalnih ali pa nacionalnih uredb. Ti rezultati morajo izdelovalce politik spodbuditi k iskanju drugih poti iz pandemije poleg množičnih cepilnih kampanij.

Z drugimi besedami povedano (in to ustvarjalci bloga Ambasador21 v kontekstu Covid19 vemo že vsaj od marca 2020) – lagali so nam

Cepiva stvari poslabšajo. Zato ima “civilizirana zahodna evropa” težave in še vedno niso priplezali iz brezna. Situacijo slabšajo obvezna cepljenja in pozivi k obveznemu cepljenju. No ta študija pa seveda ni edina, ki je to ugotovila. Spodaj imate seznam in povezave do študij, ki so bile izvedene neodvisno in ugotovile isto – bolj kot cepiš slabše stvari postajajo (razen seveda za denarnice podkupljenih politikov in doktorjev ter za korporacije in delničarje korporacij, ki ta “cepiva” proizvajajo):

  1. Lyons-Weiler študija
  2. Harvard študija
  3. Nemška študija
  4. Danska študija (ki je pokazala, da je za vzdrževanje zaščite potrebno cepljenje vsakih 30 dni)
  5. Nemški vladni podatki (objavljeni v The Expose)
  6. 80% Covid smrti v Veliki Britaniji so polno cepljeni – študija
  7. Lancet: 89% novih COVID primerov v Veliki Britaniji med polno cepljenimi

Odziv zdravstvenih oblasti na ugotovitve te nove študije je predvidljiv

Mislim, da smo vedenjski vzorec oblasti že ugotovili, reakcija na te šokantne ugotovitve bo: To bomo preprosto ignorirali. Namesto, da bi upoštevali rezultate teh neodvisnih in nepovezanih študij temelječih na obstoječih podatkih, bodo poizkusili uvesti obvezno cepljenje za vse starostne skupine po hitrem postopku ter s tem sodelovali pri naklepnem umoru iz finančnega koristoljubja. Ali je res potrebno te ljudi sploh še upoštevati in poslušati? Slepo sledenje oblastem v kontekstu Covid je postalo življenjsko nevarno početje. Kdor ne izpolnjuje pogoja PCT mu tudi ni potrebno več plačevati davkov in prispevkov, saj niste več polnopravni državljan republike Slovenije.

Ker so prvorazredno Ljerko Bizilj korporacije in zdravniki prevarali, da se je cepila z eksperimentalnimi genskimi terapijami, se moramo po njenem prepričanju za poizkusne zajčke javiti tudi ostali…zato, da njena kredibilnost ne bo na kocki ter, da se bo ona počutila varno in svobodno.

Videoposnetek: Dokazi o samo-sestavljivih nano-omrežjih v Pfizer cepivu –>

<– Covid-19 cepiva vodijo do novih okužb in smrti: Dokazi so osupljivi

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.