Videoposnetek: 2000 Mules – dokumentarni film, ki dokazuje, da so bile volitve 2020 v ZDA ukradene

Posamezniki, ki so prinesli po 10.000 glasovnic za lažnjivega Joe Bidena ob 1:30 zjutraj na volišča, glasovnice kjer so podpisani mrtvi ljudje, psi, mačke, glasovanja kjer ni potrebno pokazati osebne izkaznice in državljanstva, pošiljanje glasov po pošti, vdori v digitalne glasovalne sisteme preko strežnikov v Nemčiji, Španiji in Srbiji, brez dvoma je šlo za organiziran kriminal … – posledično je v ZDA izredno nepriljubljen Joe Biden – demokrat iz Delawarea (korporativne davčne oaze v ZDA) dobil več glasov kot pa ljubljenec korporativnega establišmenta, vojaško-industrijskega kompleksa, obveščevalne skupnosti, liberalcev, demokratov in globalistov – Obama. 80+mio glasov, 2 leti kasneje pa manj kot 10% podpora javnosti. Dinesh D’Souza je ustvarjalec dokumentarnih filmov iz ZDA, ki je v dokumentarnem filmu “2000 Mules” zbral vse posnetke varnostnih kamer, podatke geolokacijskih sledilcev operativcev, izjav operativcev, ki so jih že aretirali in sodelujejo z oblastmi, dokumente, ki dokazujejo, da so volitve 2020 v ZDA še večja prevara, kot so bili dogodki okoli 911 in posledične vojne na bližnjem in srednjem vzhodu (Irak, Afganistan, Libija, Sirija…). Dokumentarni film si lahko v celoti ogledate na uradni spletni strani https://2000mules.com/ v spodnjem videoposnetku pa si lahko ogledate nabor najboljših posnetkov in izjav iz dokumentarca skupaj z komentarjem:

Posnetki zaslona:

Množice v ZDA vedo, kdo je Joe Biden in kaj je Joe Biden zagrešil (namig kraja ameriške foreign aid v Ukrajini, menjava režima v Ukrajini preko barvne revolucije, kraja volitev…). Po nekaterih nepreverjenih informacijah Joe Biden v 2 letih še ni prestopil področja Bele Hiše, ker bi ga aretirala tajna služba Bele Hiše. Večkrat je bilo videodokumentirano, da uporabljajo filmske sete Bele Hiše za tiskovne konference.

To gledate po TV, ko vam iz ovalne pisarne govori Joe Biden.
Ko ste po TV gledali Joe Bidena in njegov booster proti Covid19 ste mislili, da gledate prenos v živo iz Bele Hiše. V resnici gre za televizijsko kuliso v filmskih studijih.
V Arizoni je državni tožilec že 6.aprila 2022 ugotovil, da so se zgodili primeri volilne prevare v Arizoni.

Videoposnetek: Insajder iz obveščevalne skupnosti ZDA “Presednik Trump je demokratom podtaknil STING operacijo zato, da jih bo ujel pri kraji volitev, Trump ponovno izvoljen za predsednika ZDA” –>

<– Preden so Bidenovi “opravili” z Ukrajino je bil Irak…in Srbija

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.