Definicija mučenja v poročilu Amnesty International iz leta 1973 in tehnike mučenja povzete po CIA priročniku za mučenje

V priročniku jedrne agencije ameriške globoke države CIA za mučenje z naslovom “Human Resource Exploitation Training Manual” (Vadbeni priročnik za izrabo človeških virov) najdemo izpostavljeno tehniko zasliševanja, ki je označena kot metoda D.D.D. – Debility, Dependency and Dread (Šibkost, Odvisnost, Ustrahovanje).

“Namen vseh teh tehnik prisile je povzročanje psihološke regresije pri subjektu zasliševanja na način, da se vključi višja zunanja sila, ki uniči voljo zaslišanega subjekta do upiranja.” -CIA’s Human Resource Exploitation Training Manual-

Leta 1973 je organizacija Amnesty International (ko še ni bila dvorni norček globalistov, kot so Soros, Clintoni, Gates ali Obama) izdala poročilo o mučenju z naslovom: Amnesty International – Report on Torture.

V poročilu Amnesty International glede mučenja iz leta 1973 najdemo sledečo definicijo mučenja: “Sistematično in namerno povzročanje akutne bolečine na katerikoli način s strani ene osebe drugi osebi zato, da uveljavi svoje namene proti volji druge osebe.”

Mučenje je “Sistematično in namerno povzročanje akutne bolečine na katerikoli način s strani ene osebe drugi osebi zato, da uveljavi svoje namene proti volji druge osebe.” Amnesty International report on Torture 1973.
Mučenje je “Sistematično in namerno povzročanje akutne bolečine na katerikoli način s strani ene osebe drugi osebi zato, da uveljavi svoje namene proti volji druge osebe.” Amnesty International report on Torture 1973.

Poročilo Amnesty International o mučenju iz leta 1973 nato uporabi Bidermanove tehnike prisile, ki jih je opisal leta 1956, kot del poročila o tehnikah kitajske komunistične partije za povzročanje “lažnih priznanj ameriških vojnih ujetnikov iz korejske vojne, ki so jim “oprali možgane”. “

Psiholog Albert Biderman je leta 1956 opisal taktike kitajcev za povzročanje “lažnih priznanj ameriških vojakov v ujetništvu med korejsko vojno, ki so jim oprali možgane.”
Psiholog Albert Biderman je leta 1956 opisal taktike kitajcev za povzročanje “lažnih priznanj ameriških vojakov v ujetništvu med korejsko vojno, ki so jim oprali možgane.”

V omenjenem poročilu se prvič pojavi opis tehnike zasliševaja “D.D.D.” – Debility, Dependency, Dread, katero je ameriška CIA uporabila v priročniku za izkoriščanje človeških virov. Agenti CIA, ki so usposobljeni za zasliševanja, uporabljajo to metodo kot standardni način zasliševanja zato, da v zaslišani osebi povzročilo občutek “fizične nemočnosti”.

“Mnogo psihologov smatra grožnjo z fizično nemočnostjo za bolj učinkovito, kot dejansko fizično nemočnost.”

Psiholog Biderman je nato podrobnosti D.D.D. tehnike zasliševanja razčlenil v tabeli. Med drugim kot učinkovite metode mučenja, ki ga uporablja kitajska komunistična partija navaja IZOLACIJO, MONOPOLIZACIJO PERCEPCIJE in NAMERNO POVZROČENO FIZIČNO ŠIBKOST IN IZČRPANOST. Vam to v kontekstu koronavirus “epidemije” zveni znano?

Albert Biderman je v poročilu iz leta 1956 razčlenil tehnike kitajske komunistične partije v okviru zasliševanja in prisilnih “priznanj” ter prvič podrobno opisal D.D.D. metodo prisile preko zaslišanja.

V nadaljevanju tega prispevka bomo razčlenili vsako splošno metodo v okviru D.D.D. tehnike zasliševanja in jih uvrstili v kontekst “epidemije” virusa kitajske komunistične partije.

  1. IZOLACIJA
Izolacija onemogoči žrtvi vso socialno podporo njegovi sposobnosti za upiranje. Izolacija povzroči intenzivno skrb za sebe. Žrtev naredi odvisno od svojega zasliševalca.

V kontekstu “epidemije” kitajskega komunističnega virusa se je izolacija preimenovala v ukrepe “socialnega distanciranja” s katero se nevedno javnost ustrahuje do te mere, da sprejmejo pogoje, ko se v množicah ne zbirajo več (npr. poroke, zabave, koncerti, diskoteke…).

2. MONOPOLIZACIJA PERCEPCIJE

Monopolizacija percepcije osredotoči pozornost na trenutno dilemo. Povzroči samoopazovanje. Eliminira vzroke za tekmovanje s tistimi, ki jih obvladuje ugrabitelj. Povzroča frustracijo nad dejanji, ki niso v skladu z podrejanjem ukazom.

V kontekstu “epidemije” kitajskega koronavirusa monopolizacija percepcije pomeni, da so si mainstream mediji prilastili monopol nad vso popularno kulturo in informacijami. Tiste, ki pa dvomimo v pravljice, ki nam jih servirajo osrednji mediji, pa se na socialnih omrežjih cenzurira. V kontekstu monopolizacije percepcije so navedeni ukrepi, kot je omejevanje gibanja in monotona hrana.

3. POVZROČENA FIZIČNA ŠIBKOST, IZČRPANOST

Povzročena fizična šibkost in izčrpanost oslabi mentalne in fizične sposobnosti za upiranje, Tehnike za doseganje pa obsegajo vse od pol-stradanja, izpostavljenost, pomanjkanje spanca, podaljševanje prisile.

V kontekstu “epidemije” virusa kitajske komnunistične partije povzročena fizična šibkost pomeni zapiranje fitness centrov, cerkva, izgube služb, zapiranje podjetij, šol, prisilno celodnevno nošenje obraznik mask pa povzroča izčrpanje in fizično šibkost (zaradi vdihavanja lastnega CO2 možgani dobijo manj kisika in ste posledično izpostavljeni bistveno večjemu tveganju za kronične bolezni in možganske poškodbe, kot pa pri sami “okužbi” z virusom kitajske komunistične partije).

4. GROŽNJE

Grožnje vzbudijo tesnobo in obup. Tehnike za doseganje ciljev preko groženj so vse od groženj s smrtjo, bežnih groženj, groženj usmerjenih proti družini do groženj z neskončno izolacijo in zasliševanjem ter skrivnostnih sprememb ravnanja.

V kontekstu “epidemije” virusa kitajske komunistične partije se ljudem grozi z odvzemom otrok ter, da prihajajo eksperimentalna cepiva. Ljudem se grozi, da prihajajo čipi za sledenje ljudem, sledenje kontaktov ter da prihaja nova normala.

5. OBČASNI ODPUSTKI

Občasni odpustki zagotovijo žrtvi pozitivno motivacijo za upoštevanje ukazov hkrati pa onemogočijo žrtvi prilagoditev na pomanjkanje. Metode za doseganje obsegajo vse od občasnih uslug, nihanja odnosa zasliševalca, obljube do nagrad za delno upoštevanje in provociranje.

V kontekstu “epidemije” virusa kitajske komunistične partije občasni odpustki pomenijo “če boste nosili maske se bomo nekega dne vrnili nazaj v normalo” ter “200eur vredni “boni” poklonjeni s strani državnega sistema državljanom za porabo pri plačevanju nastanitev v turističnih objektih po Sloveniji” ali pa cena pogonskega goriva fiksirana na 1eur/liter v maloprodaji (kljub temu, da je v obdobju pisanja tega prispevka borzna cena sodčka brent nafte – 158.987 litra na borzi z september 2020 rokom dobave okoli 43.24USD oziroma 38.24eur oziroma 0.24EUR/liter).

6. DEMONSTRIRANJE VSEMOGOČNOSTI IN VSEVEDNOSTI

Razkazovanje vsemogočnosti in vsevednosti namiguje žrtvi na brezupnost upiranja. Za doseganje tega cilja se uporablja vse od konfrontacij, pretvarjanja o sodelovanju ter razkazovanjem popolne oblasti nad usodo žrtve.

V okviru “epidemije” virusa kitajske komunistične partije to pomeni ugašanje globalnega gospodarstva, kot znak vsemogočnosti, visoke kazni ter zapor za ljudi, ki zavračajo nošenje mask. Znak razkazovanja vsevednosti pa so izjave Bill Gatesa, Laure Birx ter Dr.Faucija – nihče od naštetih ni resnični doktor ali pa znanstvenik in nima nit 1 dneva delovne dobe kot zdravstveni doktor. Birx in Fauci sta karierna birokrata znotraj aparata ameriške države, Bill Gates pa je eden od operativcev globalne kriminalne združbe. Povprečen neveden državljan pa seveda misli, da gre v primeru naštetih oseb za največje znanstvenike in doktorje, kar jih premore planet zemlja. Za takšno dojemanje omenjenih akterjev so poskbeli njihovi lakaji v osrednjih medijih. V Sloveniji glede koronavirusa izstopajo 24ur in Nova24tv, saj oba navidezno različna medija iz različnih političnih polov svojim konzumerjem politike servirajo popolnoma identično globalistično propagando katero razčlenjujemo v tem prispevku.

7. PONIŽEVANJE

Degradacija oziroma poniževanje v žrtvi povzroči percepcijo, da so stroški upora bolj škodljivi samozavesti kot pa kapitulacija. Zapornika reducira na nivo živali. Metode za doseganje tega cilja so preprečevanje osebne higiene, umazana in okužena okolica, ponižujoče kazni, žalitve in norčevanje, onemogočanje zasebnosti.

V kontekstu “epidemije” virusa kitajske komunistične partije poniževanje pomeni, da se vas določi, da niste bistveni oziroma posel ali delo, ki ga opravljate ni bistveno ali pa se vas zasuje s komentarji, da zanikate znanost. V medijih pa se je pojavil način komuniciranja, kot da bi bila odrasla javnost sestavljena iz retardiranih oseb in se jih nagovarja v domu za osebe z motnjami v duševnem razvoju, razni zvezdniki pa preko svojih kanalov pozivajo k podrejanju ukrepom in pozivajo množice k podrejanju.

8. VSILJEVANJE NEPOMEMBNIH ZAHTEV

Vsiljevanje banalnih zahtev razvije navado strinjanja/podrejanja ukazom. Metode za doseganje tega cilja so prisiljeno pisanje in prisilno uvajanje “memo”/tabličnih pravil.

V kontekstu “epidemije” virusa kitajske komunistične partije vsiljevanje banalnih zahtev pomeni uvajanje prisilnih razdalj med ljudmi, sledenje oznakam na tleh (puščice v trgovini), neumnim priporočilom na A4 listih s strani NIJZ in ostalimi navodili, ki nimajo nobene veljave v resničnem ustavno – pravnem redu. Namen teh “priporočil” je dresiranje navad podrejanja in strinjanja.

V Amnesty International poročilu o mučenju iz leta 1973 so navedli sledečo ugotovitev, ki je bila posledica raziskav dogajanja v bolj rigoroznih kazenskih taboriščih med drugo svetovno vojno:

Prevod z markerjem označenega dela se glasi: Obupavanje oziroma “vdaja” je lahko zavzela druge oblike: moški so postali dovzetni za bolezni, kot so bronhitis/pljučnica, psihosomatske bolezni, kot so vnetje dvanajsternika, astma in bronhitis, bolezni ožilja, tuberkulozo in celo rakavost.

V kontekstu “epidemije” virusa kitajske komunistične partije predaja/vdaja/obupovanje pomeni, da v skladu z navodili NIJZ zgoraj omenjene bolezni (vkolikor se zaradi sistemsko povzročenega mučenja okoli epidemije koronavirusa pojavijo) lahko diagnosticiramo kot CoVid-19 za potrebe globalne zastraševalne kampanije z številom okuženih.

Ste resnično mnenja, da so zgoraj naštete zadeve naključje in se po naključju ujemajo z ravnanjem politikov in globalističnih organizacij in osrednjih medijev (ki imajo vsi istega lastnika) v kontekstu epidemije virusa kitajske komunistične partije?

Slovenski državljani, kot tudi državljani ostalih držav so predmet sistemsko povzročenega mučenja s strani političnega razreda v navezi z zdravstvenim kartelom ter globalističnimi organizacijami ter so tako predmet zločinov proti človeštvu v industrijskem obsegu. Vsi poslanci v državnem zboru Slovenije, osebe, ki zavzemajo funkcije v vladi, organizacije, kot so NIJZ, UKC, osrednji mediji, lokalni birokrati, birokrati iz upravnih enot so sokrivi pri zločinu vzpostavitve sistemskega mučenja državljanov republike Slovenije saj gre za direktni napad na eksistenco, načrtno pranje možganov državljanov preko zgoraj opisanih tehnik z namenom doseganja točno določenega cilja proti volji večine državljanov, gre tudi za načrtna vdiranja v zasebne sfere ljudi, načrtno ustrahovanje in načrtni napad na naša življenja in na našo svobodo, ki ni dana s strani vsakokratne politične tolpe ali pa javnosektorskega birokrata ampak so naše pravice dane od Boga. Zato predlagamo, da se državljani republike Slovenije združimo v skupinski tožbi proti celotnemu političnemu in zdravstvenemu razredu (pozicija/opozicija v DZ, Vladi RS, javnosektorskim birokratom in njihovim organizacijam, ki so eksistenčno odvisne od davkoplačevalskega denarja kot npr NIJZ in UKC in so samo uporabne budale WHO in UN), saj gre za poizkus množične eksterminacije “odvečnega” prebivalstva ter načrtno dezinformacijsko kampanijo proti slovenskemu narodu z namenom vzpostavitve zdravstveno/politične tiranije preko prisilnih cepljenj ter ostalih prisilnih ukrepov pod pretvezo boja proti “epidemiji”, ki so v popolnem skladju z tehnikami kitajske komunistične partije in kasneje tudi CIA glede mučenja. Posledično je slovenski politični in zdravstveni razred kriv sodelovanja pri vzpostavitvi sistemskega mučenja ter pri načrtni eksterminaciji točno določenega dela prebivalstva. Namen skupinske tožbe mora biti ugotavljanje odgovornosti posameznih akterjev na državnih položajih, ugotavljanje sokrivde teh akterjev in ugotavljanje kdo je pravzaprav sprožil to prevaro v Sloveniji do te mere, da se je preko zakonov poizkušalo omejevati ustavne pravice državljanov, kar je zelo blizu definicije zločina proti človeštvu. Če se slovenski državljani ne bodo zoperstavili oblastem ter zahtevali kazensko odgovornost akterjev na mednarodnih sodiščih za vojne zločine bo zgodba s slovensko državo zaključena tisti trenutek, ko bodo Združeni Narodi in mednarodni bankirski karteli dosegli vzpostavitev ene svetovne vlade in globalne tiranije, saj je koncept močne narodne države največja ovira globalistom, ki poizkušajo že stoletja vzpostaviti popolno oblast nad celotnim planetom. V Sloveniji naprimer je celotna politika kupljena s strani globalistov. Glavni politični akterji, kot je naprimer prebarvani komunist Janša, odgovarjajo bruseljskim birokratom in jih bolj skrbi mnenje šefice klovnov von der Leyenove ter lasten ego na globalnem nivoju. Politični akterji, kot je najmanjši stirc iz ozadja na planetu zemlja – Milan Kučan pa so zvesti mednarodni komunistični internacionali, ki je združena v organizaciji Združenih Narodov (katere del je tudi WHO). Ostali akterji so plod dela teh dveh oseb skupno pa jim je to, da je njihov gospodar globalitični kartel in ne slovenski narod. Lahko bi rekli, da sta oba akterja različne strani istega kovanca in zavoljo preživetja slovenskega naroda in naše države bi bilo potrebno odstraniti popolnoma celoten trenuten političen razred (in njihove strice, ki jih krmilijo iz ozadja) in popolnoma celoten državno/birokratski sistem ter nadomestiti te lutke z ljudmi, ki so zvesti ideji suverene in neodvisne države Slovenije in se jih z vikend hišico na Krku ali pa službo v javni upravi ne da kupiti (s tem so predvsem mišljena politična kupčkanja s svojimi kadri, ki nato zasedajo delovna mesta v državnih podjetjih, ne glede na to ali so pismeni ali ne).

Koronavirus iz Wuhana-Kitajska-globalna pandemija-News Feed Slovenija od 26.3.2020 07:00 CET dalje –>

<– Kako virusna pandemija koristi globalistični agendi

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.