Kaj razkriva podatkovna baza VAERS (v lasti ameriške CDC) o “negativnih” reakcijah po cepljenju

Podatki, ki jih je ameriška CDC – Center for Disease Control and Prevention objavila 18.4.2021, glede poškodb in smrti, ki se morajo vpisovati v Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) po uporabi covid cepiv, razkrivajo poročila o krvnih strdkih in drugih motnjah krvi povezanih z vsemi tremi cepivi, ki so bila odobrena samo za uporabo v nujnih situacijah – Pfizer, Moderna in Johnson&Johnson (J&J). Do sedaj se je prekinilo cepljenje samo z J&J cepivom na podlagi težav s krvnimi strdki.

VAERS je primaren mehanizem za poročanje o negativnih reakcijah na cepiva v ZDA. Primeri vpisani v VAERS zahtevajo nadaljne preiskave preden se lahko potrdi običajno vzročno-posledično razmerje.

Vsak petek VAERS javno objavi vse poškodbe zaradi cepiv, ki jih je prejel v specifičnem obdobju, ponavadi do enega tedna pred objavo podatkov. Današnji podatki prikazujejo podatke med 14.12.2020 in 8.4.2021 in sicer je v tem obdobju prijavljenih 68347 negativnih reakcij na cepiva, vključno z 2602 smrtmi (povišanje števila mrtvih za 260 glede na pred-prejšnji teden) in 8285 resnimi poškodbami (povišanje za 314 glede na pred-prejšnji teden).

Od 2602 primerov smrti do 8.4.2021 se jih je 27% zgodilo znotraj 48h po cepljenju, 19% se jih je zgodilo 24h po cepljenju in 41% smrti se je zgodilo pri osebah, ki so v roku 48ur po cepljenju zbolele. V ZDA se je vbrizgalo 174.9 milijona odmerkov covid cepiv do 8.4.2021. Specifično 79.6 milijona odmerkov cepiva Moderna, 90.3 milijona odmerkov Pfizerja in 4.9 milijona odmerkov J&J covid cepiva. Podatki iz tega tedna (18.4.2021) so sledeči:

Poročila o težavah z strjevanjem krvi v VAERS podatkovni bazi

Organizacija Children’s Health Defense je pregledala VAERS podatke z ciljem filtriranja negativnih reakcij iz področja formiranja strjevanja krvi in sorodnimi stanji. VAERS je za obdobje od 14.12.2020 – 8.4.2021 naštel 795 poročil za vsa tri cepiva. Od 795 prijavljenih primerov se jih 400 pripisuje Pfizerju, 337 Moderni in 56 J&J – kar je veliko več, kot pa 8 J&J primerov, ki so v preiskavi, vključno z dvema dodatnima primeroma, ki sta bila dodana v sredo.

Kot je na ta dan poročal The Defender, je kljub temu, da sta J&J ter AstraZeneca Covid cepiva v preiskavi zaradi potencialnega povzročanja krvnih strdkov, vse več dokazov, ki namigujejo, da Pfizer in Moderna cepivi prav tako povzročata strdke in sorodne težave z krvjo. Na te težave so bile ameriške regulatorne oblasti opozorjene že v mesecu decembru 2020.

CDC ignorira The Defender, brez odziva po 39 dneh

Povzeto po spletni strani CDC – “CDC pregleduje vsak primer smrti tako, da zahteva dodatne informacije zato, da spozna okoliščine in, da lahko določi, če je smrt posledica cepiva ali pa ni povezana s cepivom.” 8.3.2021 je The Defender preko seznama napisanih vprašanj stopil v stik z CDC glede poročanj o smrtih in poškodbah zaradi Covid cepiv. The Defender je zahteval podatke o tem, kako CDC izvaja preiskave zabeleženih smrti, status preiskav o katerih se poroča v medijih, spraševal je o avtopsijah, spraševal je po standardih za določanje povezave poškodbe z Covid cepljenjem ter spraševal je o izobraževalnih spodbudah za spodbujanje pravilnega in natančnega vnašanja podatkov.

Po mnogih poizkusih, da bi dobili odziv CDC, se je 22 dni po našem prvem pisnem zahtevku odzval predstavnik CDC Vaccine Task Force, ki je sporočil, da nikoli ni prejel naših vprašanj – kljub temu, da so zaposleni, s katerimi so večkrat govorili novinarji The Defenderja, povedali, da oddelek za stike z javnostjo pregleduje vprašanja, ki so jih novinarji The Defenderja poslali. Tako so novinarji ponovno poslali vprašanja in rok za odgovore postavili pri 7.4.2021. Vmes so jih novinarji The Defenderja večkrat klicali in kontaktirali preko emaila a odgovora ni bilo. Tako so 15.4.2021 ponovno poklicali splošno medijsko linijo CDC, kjer so zaposleni povedali, da imajo seznam poslanih vprašanj ter, da ne vedo zakaj so predstavniki CDC sporočili, da teh vprašanj nikoli niso prejeli. Sporočili so, da bo Covid response team ta vprašanja prejel in, da naj novinarji The Defenderja pokličejo čez nekaj dni. Od takrat je minilo že preko 39 dni in odgovorov na vprašanja še vedno ni.

Johnson&Johnson cepljenje zaustavljeno zaradi krvnih strdkov

15.4.2021 je The Defender poročal, da je zdrav 43 letni moški iz Mississippija utrpel udar nekaj ur po cepljenju z J&J Covid cepivom. Brad Malagarie je oče sedmih otrok in je male po poldnevu prejel cepivo, popoldne pa so ga neodzivnega našli sodelavci pri njegovi mizi.

15.4.2021 je Cincinnati Enquirer poročal, da Department of Health Ohio spremlja preiskavo v kateri se ugotavlja vzrok nenadne smrti 21 letnega študenta na univerzi Cincinnati, ki je nenadoma umrl preteklo nedeljo, približno 24h po prejemu J&J cepiva. Alicia Shoults, tiskovna predstavnica državnega zdravstvenega oddelka, je sporočila, da agencija čaka na zaključek obdukcije v Hamilton County in “vkolikor je potrebno” na nadaljna navodila CDC.

Ti dve novici sta se pojavili samo nekaj dni potem, ko so zvezne zdravstvene oblasti zaustavile J&J cepivo.

Kot je The Defender poročal 13.4.2021 sta CDC in FDA (U.S. Food and Drug Administration) pozvale k začasni ampak takojšni zaustavitvi uporabe J&J Covid cepiva med preiskavo možne povezave med cepivom in potencialno nevarnimi strdki.

V skupni izjavi sta obe agenciji izjavili, da ACIP (Advisory Committee on Immunization Practices) pregleduje klinične podatke šestih žensk, ena od njih je umrla, starih med 18 in 48 let, ki so utrpele krvne strdke po prejemu enega odmerka J&J cepiva. 14.4.2021 je ACIP krizno sestankoval in glasoval glede ukinitve začasne prekinitve cepljenj z J&J ali pa spremembe priporočil za uporabo. Po poročanju The Defenderja je ACIP odložil glasovanje, s tem podaljšal prekinitev uporabe, kot razlog je podal nadaljno analizo podatkov glede krvnih strdkov. ACIP je tudi sporočil, da se bodo ponovno sestali za glasovanje v roku enega tedna do 10 dni. Na isti dan je J&J razkril še dva primera krvnih strdkov – prvi se je zgodil pri 25 letnem moškem, ki je utrpel cerebralno krvavljenje med kliničnim testom, drugi primer pa se je zgodilpri 59 letni ženski, ki je utrpela globoko vensko trombozo.

V reviziji prijave J&J za Emergency Use Authorization v mesecu februarju je FDA pozvala k nadaljnemu nadzoru blagega “numeričnega neravnovesja” pri dogodkih povezanih s krvnimi strdki po prejemu injekcije. Takrat so zaključili, da je “premalo” podatkov, da bi lahko določili “običajno razmerje” pri cepivu in proizvajalec je nadaljeval z testiranji. Kot je poročal The Defender 12.4.2021 začetna predstavitev J&J Covid cepiv ni potekala gladko. V začetku meseca aprila je izdelovalec cepiv moraluničiti 15 milijonov odmerkov svojega cepiva, ker je bilo kontaminirano z sestavinami za AstraZeneca sestavine v neodobrenem proizvodnem obratu v Baltimoru. Izdelovalec cepiv je prak tako imel težave z zapiranji svojih cepilnih mest že pred pavziranjem cepljenja saj se je pojavilo več poročil o primerih okužbe z Covid pri cepljenih osebah in veliko kritike zaradi 30mio USD težkega plačila predsedniku uprave medtem, ko mora podjetje plačevati na milijarde USD odškodnin zaradi svoje vloge pri epidemiji opiatov v ZDA.

European Doctor Warned Of Clotting Epidemic From COVID Vaccine

CDC, več zveznih držav poroča o COVID okužbah pri polno cepljenih osebah

Primeri polno cepljenih oseb, ki zbolijo za Covid, kar ne nehajo curljati v medije. CDC to poimenuje “resnično dober scenarij“, saj so včeraj sporočili o 5800 primerih Covida pri polno cepljenih ljudeh. Od teh 5800 primerov je 396 oseb potrebovalo hospitalizacijo, 74 oseb pa je umrlo. CDC je sporočil, da “pozorno spremljajo” te primere a, da so takšne okužbe pričakovali. Tara Smith – profesorica epidemologije na Kent State University College of Public Health, Ohio je NBC News povedala:

“To je resnično dober scenarij, kljub skoraj 6000 primerom okužb. Večina njih je blago simptomatičnih ali pa asimptomatičnih. To je točno to, kar smo upali, da se bo zgodilo.”

12.4.2021 je Houston Health Department poročal o 142 primerih okužb z Covid od januarja 2021 pri polno cepljenih ljudeh, sodeč po ABC 13 news. Prejemniki cepiv so prejeli bodisi dva odmerka Moderne ali Pfizerja ali pa en odmerek J&J. Houston Health Department je povedal, da je bilo 2.46 pozitivnih primerov na 10000 polno cepljenih ljudi in, da ni jasno, ali so se tisti, ki so bili testirani pozitivno, okužili z originalnim sevom Covid ali pa z novo različico.

Prejšnji mesec je The Defender poročal o primerih okužb pri polno cepljenih osebah v Washingtonu, Floridi, South Carolini, Texasu, New Yorku, Kaliforniji in Minnesoti. 6.4.2021 The Defender poroča, da se je pri polno cepljenih osebah v Michiganu zgodilo 246 okužb, od teh so tri polno cepljene osebe umrle.

University of Texas Bioweapons Department Study: Do Not Take The Covid Shots. Alex Jones breaks down the UT bio weapon research study that confirms the lethality and dangers of taking the Covid vaccine.
Vaccine Shedding Causing Miscarriages and Blood Clots in Unvaccinated Females – original video in case of censorship can be found at this link.

Made with Padlet

Medijski blackout: Smrti v Evropi zaradi eksperimentalnih Covid injekcij poskočile za 68%, poškodbe zaradi cepiv so se skoraj podvojile v manj kot enem mesecu –>

<– Videoposnetek: 8 načinov, kako vas mRNA Covid cepivo lahko ubije

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.