Kako je Moskva premagala cepilni potni list

Na sledeč način premagate Covid “zeleni potni list” brez ene kaplje znoja in brez, da zapustite dom. Vkolikor imajo v vaši državi v načrtu uvesti globalistično korporativno-fašistično Covid Qr kodo, kupite za vsaj 3 tedne hrane/življenjskih potrebščin in ostanite doma.

Ruski državljani so med ostalimi aktivnostmi v času “Covid plandemije” izvedli tudi takoimenovan “protest poljubljanja” na javnih mestih.

Kako so ruski državljani premagali neumne moskovske zelene cepilne potne liste v 3 tednih

Prebivalci Moskve so sesuli cepilni potni list župana Sobyanina – in bilo je precej enostavno. Prebivalci Moskve so preprosto prenehali hoditi v vsako podjetje, ki je zahtevalo cepilni potni list. Najlepša stran te operacije je bila ta, da so cepljeni ljudje iz solidarnosti z necepljenimi storili enako. Poslovanje v vseh ustanovah, ki so zahtevale cepilni potni list je upadlo skoraj na 0. Prebivalci Moskve so pustili, da jim zrastejo lase, prenehali so hoditi v bare in restavracije, niso šli v kino, niso uporabljali hotelov in niso počeli ničesar, kar bi zahtevalo cepilni potni list.

Župan Moskve – Sergei Sobyanin

Lastniki podjetij iz celotne Moskve so nato nenadoma vsi klicali v pisarno župana Sobyanina zato, da so mu dobesedno odgriznili uho glede cepilnih potnih listov. Lastniki podjetij so bili na poti v bankrot zaradi zelenih cepilnih potnih listov in zaradi tega so bili jezni kot sam hudič.

Maria Zemskova, vodja regionalnega združenja hotelov in restavracij v Rusiji, je povedala, da se je izkazalo, da je cepilni potni list za podjetja še slabši, kot pa popoln lockdown. Če bi bil namesto tega še en lockdown, bi “podjetja vsaj lahko računala na nekakšna sredstva v obliki vladne Covid pomoči”. V okviru sistema cepilnega potnega lista pa ni na voljo nobene vladne podpore. Kar ne-zelo-elitne elite niso predvidele glede prebivalcev Moskve je bilo to, da pri tej prevari sploh ne bodo sodelovali. Lastniki podjetij so bili tako jezni na župana Sobyanina, da je 19.7.2021 (o tem v slovenskih medijih nismo brali ničesar) razglasil, da nikomur več ni potrebno uporabljati cepilnega potnega lista (naslednja faza po PCR). Izmislil si je smešen izgovor in sicer, da so stopnje Covid primerov nenadoma vse izboljšane in to je bil nato uraden razlog, da so odpravili potne liste z QR kodami.

A resnico so vsi poznali. Prebivalci Moskve so se odločili, da je njihovo zdravstveno stanje in njihova pravica do potovanja bolj pomembna, kot pa odločitve odločevalcev. Šlo je za gromozanski primer civilne nepokorščine – in ni jim bilo potrebno niti zapustiti svojih domov, zažigati stvari in organizirati ogromnih demonstracij. Vse, kar so povedali je bilo sledeče: “Katerokoli podjetje, ki želi, da predložim cepilni potni list, od mene ne dobi več niti rublja.”

Tako se to stori na eleganten “slovanski” način.

Janez Janša igra vlogo hlapca globalistov.
Janez Janša in njegova SDS nima nobenega drugega programa, kot pa tistega, ki mu ga Evropa ali pa ECB dostavi na mizo. Kreativnost in razmišljanje “out of the box” & “qeerdenker” ni njegova osebnostna lastnost oziroma to presega njegove zmožnosti. Trepljanje po ramah in skupinsko slikanje v elitističnih globalističnih krogih (trilaterala, WEF ter EU) je njegov domet. Samostojna in popolnoma neodvisna Slovenija ni v dometu njegovih sposobnosti. Žal je stanje v ostalih političnih strankah popolnoma enako. Vsi so ena malo manj elitna-elita, ki je slovence prodala v doživljenjsko kreditno suženjstvo zasebnega centralno-bančnega kartela oziroma globalistom. Po vsej verjetnosti smo bili tudi prodani v razne družbene, zdravstvene in psihološke eksperimente kot neke vrste poizkusni zajčki, ker smo pač majhni in že dolgo časa izolirani od realnosti. Do politične in korporativne elite v Sloveniji postopajte informacijam ustrezno.

“Grozna prihodnost” – Vizija World Economic Foruma za svet po COVID-19 –>

<– Agenda orwellovskega cepilnega potnega lista se zanaša na laž “družbene pogodbe”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.