Eksplozivno: Ameriška FDA je že 22.oktobra 2020 vedela, da bo injekcija smrti pohabila in pobijala, povzročala poškodbe srca, strdke in opustošila otroke

Časovnica na katero se želite osredotočiti je pri 2h:33min:40sec. Oseba v videposnetku preskoči to stran prezentacije zato je vidna samo delček sekunde a jo je mogoče z lahkoto izolirati in narediti posnetek zaslona.

Pretipkan posnetek zaslona pri 2h:33min:40sec se glasi:

Varnostni pregled Covid-19 cepiv s strani ameriške FDA: OSNUTEK delovnega seznama možnih stranskih izidov ***seznam je predmet spreminjanja***

– Guillain-Barre syndrome

– Akutni diseminirani encefalomielitis

– Transverzni mielitis

– Encefalitis / mielitis/encefalomilitis/meningoencefalitis

– Krči/napadi

– Kap

– Narkolepsija in katapleksi

– Anafilaksis

– Akutni miokardialni infarkt

– Miokarditis/pericarditis

– Autoimunska bolezen

– Smrti

– Nosečnost in izidi rojstev

– Druge akutne demielinatične bolezni

– Ne-anafilaktične alergične reakcije

– Trombocitopenia

– Razširjena intervaskularna koagulacija

– Venozni tromboembolizem

– Artritis in bolečine v sklepih

– Kawasaki bolezen

– Multisimptomski vnetni sindrom pri otrocih

– Bolezni potencirane z cepivi

Tu imate seznam. Vse, čemur smo priča in te podgane poizkušajo utišati ljudi, češ, da se to ne dogaja in da to “ni povezano s cepivi” je oktobra 2020 ameriška FDA 100% predvidela. Vse strdke in koagulacijo krvi. Vse poškodbe srca. Vse težave z reprodukcijo pri ženskah. Vsi ljudje, ki so popadali mrtvi – bodisi zaradi srčne kapi ali pa splošne kapi. Vsi oboleli otroci – “Multisimptomski vnetni sindrom pri otrocih” je popolnoma nov izraz. In vkolikor ne veste, kaj je to Kawasaki bolezen: “Kawasaki bolezen je bolezen, ki povzroča vnetja (otekline in rdečico) pri rdečih krvničkah po celem telesu. Zgodi se v treh fazah, trajna vročina pa je ponavadi prvi znak. Stanje ponavadi napade otroke, ki so mlajši od 5 let.” Ter seveda “bolezni potencirane s cepivi” – kar pomeni, da injekcija dejansko spremeni koronavirus v ubijalca a moral bi biti samo sezonski prehlad. Veliko več bo jasno po 15.9.2021, ko se bo začela nova sezona prehladov.

Vse to je bilo v celoti predvideno s strani ameriške FDA več mesecev preden se je začelo z injekcijami smrti. Gre za največji zločin proti človeštvu, ki se je kadarkoli zgodil. Vkolikor za ta zločin ne bodo določene eksekucije potem se bopotrebno opravičiti vsakemu nacistu posebej, katerega so ubili po nuremberškem procesu 1946 leta.

Preberite tudi: Gibraltar in Islandija doživljata OGROMEN porast Covid primerov kljub več kot 90% precepljenosti

Sedaj je več kot očitno jasno in z dokazi podprto, da je vlada republike Slovenije v sestavi, kot jo gledamo od cca. marca 2020 – z posamezniki, ki opravljajo funkcije znotraj tokratne vlade, sodelovala pri zločinu nad človeštvom, saj Vlada (in politični akterji znotraj Vlade) uporablja prisilo – koercijo zato, da bi nepoučene državljane prepričali in prisilili v sprejem eksperimentalnega Covid19 cepiva(genske terapije), za katerega so vsaj od oktobra 2020 znani stranski učinki. Ker gre za medicinsko eksperimentiranje brez konsenza državljanov, kot tudi za načrtno prikrivanje dejstev glede učinkovitosti poizkusnih Covid19 cepiv, smo avtorji bloga mnenja, da bi se državljani republike Slovenije morali združiti v skupinski tožbi proti posameznikom in proti inštituciji Vlade, NIJZ ter Zdravniški Zbornici oziroma vsem inštitucijam in posameznikom, ki niso strokovno kvalificirani za izvajanje medicinskih eksperimentov na nepoučenih množicah – to velja tudi za osrednje medije v Sloveniji, ki so javnost zavajali glede cepiva. Predmet skupinske tožbe proti inštitucijam in posamezniom, ki so nosilci funkcij znotraj ter inštitucij, mora biti kršenje vseh desetih nuremberških protokolov glede medicinskega eksperimentiranja, v tožbi pa naj se zahteva vkolikor bo mednarodno kriminalno sodišče presodilo (ker to ni stvar regionalnega, lokalnega sodišča) smrtno kazen – eksekucijo posameznikov, ki sodelujejo pri tem zdravstvenem eksperimentu.

WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu –>

<– Izraelski židje vložili prijavo na ICC, trdijo, da izraaelova obvezna covid cepljenja kršijo nuremberške zakone

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.