Gibraltar in Islandija doživljata OGROMEN porast Covid primerov kljub več kot 90% precepljenosti

Države po svetu opažajo podobne fenomene, kjer se polno cepljene osebe ponovno okužujejo z Covid. Statistični podatki pa dokazujejo, da cepivo dejansko širi bolezen. Statistični podatki nekaterih držav kažejo na to, da cepljeni ljudje širijo Covid-19 in, da cepivo dejansko povzroča viralne variacije in okužbe, točno tako, kot so strokovnjaki (ki niso zaposleni v slovenskem zdravstvenem sistemu in od prodaje cepiv ne dobivajo provizij in raznih dodatkov za “delo v kriznih razmerah”), ki so bili cenzurirani na Youtube, Twitter ali Facebooku, napovedovali že vse od začetka različnih kampanij genetske terapije, ki jo slovenski ne-strokovnjaki iz javnega zdravstvenega sistema lažno poimenujejo cepljenje.

Gibraltar ima po podatkih Google (uporabo Google korporacije in njenih storitev sicer avtorji bloga močno odsvetujemo) 99% svojih prebivalcev cepljenih z dvemi odmerki – ponovno, to so podatki, ki jih je izpljunil Google. Po teh podatkih sodeč je bilo 1.6.2021 99% prebivalcev Gibraltarja polno cepljenih z eksperimentalno mRNA gensko terapijo.

Kljub visoki stopnji precepljenosti izgleda, da se število Covid primerov kopiči, saj se število primerov veča za okoli 2500 odstotkov dnevno.

Podatki se ujemajo z statistiko, ki jo vidimo v Izraelu. Po statističnih podatkih Izraela, ki prikazujejo, da je “delta varianta” ponorela, sodeč je razlog v večinski precepljenosti izraelcev.

V torek so izraelski mediji poročali, da imajo ljudje, ki so že preboleli Covid, 7 krat manjšo možnost ponovne okužbe, kot pa tisti, ki so se cepili. To so podatki, ki močno govorijo v prid naravne imunosti.

Prav tako Islandija, otok na katerem je skoraj 100% prebivalcev cepljenih. V Islandiji število Covid primerov raste podobno, kot v Izraelu ali pa Gibraltarju.

“Država je raj za cepilce,” je poročal islandski novinar Alex Berensen. “Med 40-70 letniki je 90% precepljenost in nad 70 leti imamo 98% precepljenost z dvema odmerkoma.”

V torek je vodilni epidemiolog Islandije predlagal, da bi Covid-19 restrikcije ostale do 15 let.

V četrtek se je temu klubu propadlih držav očitno pridružil še Singapur. V Singapurju so tudi spoznali, da cepljeni širijo Covid potem, ko je vlada razkrila podatke, da je okoli 3/4 novih Covid19 okužb prišlo od polno cepljenih oseb.

Medtem pa Švedska, kjer stopnja cepljenja lebdi nekje pri nizkih 39% (statistično gledano ima vsak narod cca.30% absolutnih hipohondrov v svojih vrstah in ti so se pocepili…) in vlada ne vsiljuje nobenih obraznih plenic, ni zabeležila nobene Covid smrti.

Dokazi nakazujejo na dejstvo, da cepivo širi bolezen v večih močno precepljenih državah. Glede na te podatke, ki so nam jih Vlada, NIJZ in osrednji mediji zamolčali je precej preprosto razumeti, zakaj vse več ljudi zavrača eksperimentalno mRNA Covid19 gensko terapijo. Po nekaterih pričevanjih resničnih zdravstvenih strokovnjakov in ne prevarantov v belih haljah, katere lahko gledamo v UKC in NIJZ in raznih klinikah Golnik v Sloveniji, polno cepjeni ljudje začnejo v svojem krvnem obtoku proizvajati ogromne količine bodičastega proteina (spike proteina), ki se sčasoma začne kopičiti v celotnem telesu – krvožilju in notranjih telesnih organih. Prav tako 62% cepljenih doživlja močan upad kognitivnih sposobnosti (možganska megla) in mikro-krvne strdke, katere se lahko zazna z D-Dimer testom. Sčasoma, ko se koničasti oziroma žebljasti protein koronavirusa nakopiči v telesu polno cepljene osebe, pride najprej do močnih poškodb rdečih krvničk, saj stene žil niso več gladke ampak zapolnjene z koničastim proteinom hkrati pa pride potem lahko do avto-imunske reakcije, kjer naprimer vaš prirojen imunski sistem zaradi nakopičenih koničastih proteinov koronavirusa v naprimer srcu, misli, da je naprimer srce virus in telo napade samega sebe. To pripelje do avto-imunske reakcije, ki se v večini primerov konča z težko fizično nepokretnostjo/invalidnostjo ali pa z smrtjo. In to so dejstva, katera so vam bila s strani Vlade, politikov v DZ, političnih strank v Sloveniji, NIJZ, UKC, IJS ter osrednjih medijev zamolčana. Vkolikor se sedaj počutite izigranega vam svetujemo, da svojo jezo usmerite v te posameznike, ki so Vas naplahtali na račun njihovih provizij.

Za zaključek pa še namig kakšnemu resnemu novinarju, ki ni bil izobražen na FDV, tako kot večina poslancev in politikov in novinarjev v Sloveniji: zahtevajte javno razkritje vsebine pogodb med Vlado Republike Slovenije in Pfizerjem, AstraZeneco, J&J – torej zahtevajte razkritje pogodb med Vlado Republike Slovenije in proizvajalci mRNA Covid genske terapije. Vsebina teh pogodb so informacije, ki se jih mora zavedati vsak slovenec in bodo razkrile vso bedo te “Covid” operacije, ki je dejansko prikriti “bail-out” globalnega finančnega sistema, ki je bil po bail-outih okoli leta 2010 ponovno na robu propada. Tokrat so stvar zapeljali drugače in so dali “covid pomoč” komitentom bank zato, da banke nebi ponovno bankrotirale, saj so se zavedali, da javnost ponovnega bail-outa bankirjev nebi nikoli podprla. Več o tem pa v naslednjem prispevku….

Janez Janša in Mateja Logar očitno ne znata brati tujih medijev, ko govorita, da je v bolnišnicah v tujini večina ljudi, ki niso cepljeni. Laž je pač metoda politike v Sloveniji kot tudi metoda korporativne elite v Sloveniji. Oba sta prodana istemu lastniku – centralno bančnemu kartelu, World Economic Forumu in Bill&Melinda Gates Fundaciji. Vprašanje je samo še, kakšno provizijo od prodaje cepiv omenjena posameznika dobita od korporacij, kot so Pfizer. Naslednji korak teh dveh parazitov in njihovih slug bo, da bodo lockdown krivili na necepljenih ljudeh, ker v vesolju Janeza Janše vi niste sposbni sami odločati o sebi ali svojem zdravju. V vesolju Janeza Janše je on tisti, ki Vam bo določil, koliko WC papirja boste uporabili za eno brisanje riti ter koliko injekcij eksperimentalne mRNA genske terapije boste prejeli za nikoli izoliran virus, ki ima 99.9997% stopnjo preživetja okužbe (IFR). Kakšen luzerski konglomerat predstavlja Vlada in Državni Zbor v Sloveniji. Postaja že res smešno…da nekdo lahko pade tako globoko pred lastnim narodom, kot je v Covid zgodbi padel Janez Janša ali pa Mateja Logar.

Covid-19 cepiva vodijo do novih okužb in smrti: Dokazi so osupljivi –>

<– WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.